Digiteeveetä kartalla

tatipensio - 29.03.2006 14.27 - web yhteiskunta 

Digita julkisti karttapalvelun helpottamaan digiteeveetarjonnan selvittämistä. Kartalta voi katsella mitä lähiasemat lähettävät.

Karttasovellusta kehutaan helpoksi käyttää, mutta ainakin Firefox vain yrittää ladata applettia (miksi edes tehty Javalla, haloo!) ja jumittuu siihen. IE:llä sentään tulee näkyviin sivuakin, mutta näköjään Javani on liian vanha että toimisi. Päivitetään nyt sitten...

Appletti sitten näyttää Suomen kartan, josta voi kliksutella lähetysasemia. Ja näkee jotain tietoa mikä on toimivuusalue. Ei kuitenkaan oikeastaan mitään sen kummempaa kuin mitä saisi ihan tekstilistasta. Ja paikannimet vilistävät ruudulla kun eivät osaa pysyä paikallaan.

Voi myös valita digitv/analogitv/analogiradion kuuluvuusalueen, joka oikeasti vaihtaakin alla olevaan kanavalistaan ne kanavat, joita lähetetään, eikä näytä toimivuusaluetta (lähetin kai lähettää kaikkia yhtä hyvin, vaikka taajuudet ovat aivan erilaiset radiolla ja televisiolla).

Hurrrrrjan hyödyllinen palvelu, sano. Varsinkin niille jotka eivät käytä IE:tä.

Kommentoi

Karttaa pukkaa

symbiatch - 23.03.2006 12.14 - web 

Virittelinpä huvikseni tuossa hieman webbikarttaa, kai tuon voisi laittaa Hain-web-versioon oikein käyttöönkin. Osoite pitää vielä antaa URLissa ja on aika karun näköinen, mutta pikaviritys tuo onkin.

Kartta toimii tällä hetkellä Firefoxilla ja kumppaneilla, IE saattaa tökkiä kun se ei oikein tykkää totella. Hiirellä ja vasemman ylänurkan nuolilla voi liikutella, näyttää kartan alueella olevat POIt ja niitä klikkaamalla saa osoitteen ja nimen.

Kommentteja saa antaa

Ja nyt kartta toimii taas koko Suomessa ja IE:lläkin pitäisi kaiken olla ok.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu