Ihania koiranäyttelyihmisiä

tatipensio - 10.07.2005 09.45 - eläimet harrastukset 

Tulipahan törmättyä koiranäyttelyssä vallan ihanaan ihmisjoukkoon. Oikein ylpeillen isoon ääneen höpistiin porukalla kuinka yksikin on 30 vuotta jo keksinyt tekosyitä että pääsee autolla aina mahdollisimman lähelle. Milloin joku on ajanut invamerkityllä autolla ja leikkinyt vammaista että pääsee laivaankin helposti ja vaikka mitä. Joku on valehdellut sisääntulossa tuovansa lisätavaraa yhdelle lemmikkitavaramyyjälle niin pääsi ajamaan alueelle. On myös tallessa kaikenväriset parkkiliput ettei missään nimessä tarvitse maksaa sitä muutamaa euroa pysäköinnistä. Onhan se vallan kauheaa, jos pitää jostain maksaa!

Näyttely oli nurmikentällä, jonne oli luonnollisesti autolla ajaminen kielletty. Tämä porukka oli tietysti sitä mieltä, ettei nyt pieni autolla ajaminen mitään haittaa, ainakaan jos he ajavat. Kun ei kerran ole kylttejäkään ettei saa ajaa niin tietysti sen pitäisi olla sallittua! Entäs kun muutkin ajattelevat näin? Tai ei tietenkään, tämähän olisi vain heidän erivapautensa.

Samoin jo valiteltiin kun tuomari on niin hidas kun sattui useamman minuutin arvioimaan kymmentä erirotuista koiraa BIS-kehässä. Tuomari kun ei ollut näistä arvostellut aiemmin kuin korkeintaan pari, joten ihan normaalia se on että aikaa ottaa. Näköjään olisivat halunneet oman porukan koiran voittavan automaattisesti, mitä sitä turhaan arvioimaan.

Niin, ja olipahan hyvä kun jo ilakoitsivat kuinka tietysti afgaaninvinttikoira voittaa kun oli neljän parhaan joukossa. Mutta mitenkäs kävi, jäi toiseksi. Ihan oikein. Saisivat vähän miettiä muutenkin tekemisiään, jos niin heikolla on rahatilanne ettei voi parin euron parkkimaksua maksaa, ehkä kannattaisi keksiä joku toinen harrastus. Enemmän rahaa niihin koiriin menee ihan muutenkin.

Kommentoi

Politiikkablogia kun sitä kaipasin

tatipensio - 03.07.2005 18.26 - bloggaus politiikka 

Juuri tuossa pari päivää sitten puhuin ystäväni kanssa kuinka olisi mukavaa jos poliitikot ehtisivät pitää esimerkiksi blogia, jossa kertoisivat työstään. Nyt sitten törmäsin Jyväskylän kaupunginvaltuustossa olevan Sami Kettusen blogiin, joka on juuri tätä. On erittäin hienoa, että joku kertoo asioista myös niiden käsittelyvaiheessa ja valottaa mitä kaupunginvaltuustossa oikeasti tehdään. Kunnanhan pitäisi tällaista tietoa jakaa, mutta monesti se jää jakamatta ja on kuntalaisten oma asia lähteä kaivelemaan tietoa. Yleensä sitä tietoa ei myöskään saa muuta kuin kunnantalolta vanhanaikaisesti kaivelemalla.

Lisää tällaista, kiitos!

Kommentoi

Blogilistalla top-lista

tatipensio - 02.07.2005 20.10 - bloggaus 

Blogilista on saanut top-listan taas toimintaan näköjään. Tiedän, olen hidas, en jaksa seurailla tapahtumia kauheasti joka päivä. Mielenkiintoista listassa on esimerkiksi se, että sijalla 101 on nyt blogit.fi-sivu, jossa viimeisin kirjoitettu juttu on 20.10.2004. Luulisi moisen sivun olevan paljon alempana, kun ei siellä mittään tapahdu koskaan. 63 "tilaajaakin", eli selkeästi ihmiset vain "tilaavat" eivätkä sitten jaksa poistella kun mitään ei tapahdu.

Saisivat laittaa tuonne vielä valinnan "älä tunge sivuani mihinkään top-listaan", tätä tätiä kun ei kiinnosta yhtään mille sijalle sijoittuu moisessa listassa.

Edit: Täti onkin sokea, onhan siellä valinta jolla saa pois top-listalta. Kiitoksia, Wilhelmiina, kun kerroit!

Kommentoi

Blogisanomat missaa pointtia

tatipensio - 02.07.2005 17.04 - bloggaus 

Blogisanomat nappasi kiinni kirjoituksestani A-studion blogihöpinästä. Kirjoittaja kuitenkin missasi ns. pointin hienoisesti tässä analyysissaan: "Paitsi tietenkin Täti Pensiö, joka on pahoillaan siitä, että taas sekoitettiin blogit ja journalismi. Blogithan eivät hänen mielestään ole journalismia, joka tietenkin on hienointa maailmassa, vaan typerät ihmiset vain esittelevät niissä tylsää elämäänsä ja kuvittelevat että se muka kiinnostaisi muita. Täti Pensiötä ei kiinnosta, eikä hän voi käsittää että muitakaan kiinnostaisi.".

Hieman palautetta: journalismi ei tosiaankaan ole hienointa maailmassa, sitä ei saa lukea minun sanomakseni. Blogit yleisesti ovat tylsiä, en ole sanonut etteikö muita saisi kiinnostaa. En vain pidä siitä, että hehkutetaan journalismia yleisesti bloggauksessa, kun suurin osa blogeista todellakaan ei sisällä mitään journalismia. Ja kun otetaan esiintymään ihmisiä, jotka kirjoittavat listoja viikon aikana tekemistään asioista tai kuvailevat alkoholipulloja, en näe tässä mitään journalistista. Ehkä olen väärässä.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu