Uusia valloituksia!!

suoppi22 - 09.12.2006 19.54 - harrastukset 

Lauantai aamu ja kiipeily. Tänään pääsikin "isommalle puolelle" ja korkeammille seinille kiipeilemään poikkeuksellisesti, kivaa-sillä niitä reittejä en ollutkaan vielä kokeillut!
Niinhän tuota tuli valloitettua taas yksi sellainen lakipiste, mitä ei ollut ennen tehnyt. Reitin vaikeus oli 5-. Oli ihan voittaja fiilis, vaikka reitti oli aika helppo, mutta "top" korkeammalla kuin missä olen koskaan kiipeilemällä ollut!Hauskaa siis!!

Kommentoi

Onko tämä nyt IN?

suoppi22 - 06.12.2006 21.03 - harrastukset 

Olihan tätäkin kokeiltava, vaikken mikään tietsikkanero olekaan! Kaikilla on nykyään oma "BLOGI" ja mulla meni aikansa enneku tajusin mitä nää oikein on!! Piti sit yhen vanhan koulukaverin kertoo se mulle (silläkin on oma blogi), muilta kehannu kysyä ees!PirttiHirmu yrittää pysyä mukana tässä tietotekniikan kehityksessä, vaikka aika vähänhän tuota aikaa jää keittiöhommista!

Tänään oon ollu tehokas ku mikä: Aamulla hierasin silmät auki, syötyäni aamupalan tekasin lihamurekkeen täytteellä! Tunnin kuntoilun (kössin) jälkeen tein perunamuusin ja mureke kypsyi samaanaikaan uunissa! Sit karvatassut oli jo kiertänyt mut sataan kertaan ympäri niin oli pakko lähtee kävelyttämään ne! Kauheesti niistä lähtee muuten karvaa-oiskohan se tää lämpönen ilma??? Ne pudottaa karvansa ku talvi ei tullukkaan!!?? En käsitä! No,sitten ku siltä reissulta palasin alkoi pipareitten väsääminen... kai niitä jotain 60 tuli tehtyy ja paistettuu!!Tässäpä tää mun ITSENÄISYYSPÄIVÄ sitten olikin...
Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu