"Menneisyys on legendojen..."

suoppi22 - 28.10.2007 17.35 - harrastukset 

"Sain eilen nähtäväkseni koosteita Erä III:n 90-luvun lopun peleistä. Ruudussa Parviaiset tuomitsivat verkkarihousut jalassa ja legendat heräsivät pelaamaan: Kati Suomela, Mema Pitkänen, Anu Toikka, Anna-Maija Keränen, Marjo Alanko, Katja Koivunen, Tuula Myllyniemi, Anne Averio, Anitta Marttila, Niina Vainio. Anne Suomalainen HoHin paidassa, Oilers-juniori Anna Vartiainen

… ja erikseen erityiset: loistava Elisa Simonen vielä ehjin polvin, tutkaan ennätyslukemia heittänyt Riitta Perttilä ja entäpä Katja Kelo, jonka yhden käden pallonriistoista ja maaleista saisi opetusvideoita. Ei maalintekoon laukaisupaikkaa tarvita jos osaa lyödä pallon verkkoon mistä asennosta ja millä otteella tahansa."

http://avokatsomo.com/Kommentoi

Facebookista...

suoppi22 - 24.10.2007 17.45 - harrastukset 

Tuntuu olevan aika suosittu tuo aikuisten IRC-galleria eli facebook. 42 miljoonaa ihmistä on jo jollakin tapaa liittynyt (lue: jäänyt koukkuun) siihen ja nyt on ongelmia, että ihmisten tietoja varastetaan sieltä aivan muuhun tarkoitukseen kuin pitäis. Just tossa käytiinkin eilen Pakosen kans nopee keskustelu siitä, et tietääkö kaikki oikeesti mitä kaikkee pääset lukemaan sieltä, ketkä kaikki näkee mitäkin...Mä en ainakaan tiedä ja siellä mä vaan päivittäin oon/käyn/luen/kommentoin jne... Tätähän me opskat hoettiin teineille pari vuotta sitten jo IRC;stä ja nyt ollaan itse samassa tilanteessa, "sitä mitä nuoret edellä sitä vanhat perässä"-vai mitenpäin se menikään...
Se on sitä paitsi aika sekava kokonaisuus, mä en oo päässy sinuiksi sen järjestelmän kanssa. Paljon turhaa krääsää ja saisivat laittaa koko homman suomenkieliseksi. Niin, ei se täydellinen oo, mut Enrique - kyllä sunkin pitää sinne tulla. Et sä vaan voi olla koneella ja kytätä niitä huutokauppoja!!! Heh!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Skootterikausi päättyi!

kebax - 20.10.2007 20.12 - mopoilu 

Tuolla pakkasessa ajelu ei oikein enää jaksa innostaa, vaikka mielihän sitä mopon sarviin kovasti edelleen tekeekin. Ensimmäisenä skoootterikautena tuli ajeltua kahdella mopolla ~13,000 kilometriä. Hauskoja hetkiä kahdella pyörällä taivaltaessa on riittänyt ja mopoiltua tuli melkeinpä ulkomailla asti elikkäs kevällä siellä Ahvenanmaalla. Mopokausi Päivänsäteen osalta oli loppua tylysti pikkuhaaveriin jostaa hyvällä tuurilla tuli selvittyä kuin koira veräjästä.

Ei voi suomessa läpi kauden ajaa millää eli nyt on murhemielin laitettava Vespa säilöön. Kevään pirtsakkoja ensi kelejä sitten vaan odottelemaan. Sinne on melko pitkä aika vaan minkäs teet. Byäääääähhh!!1

Päiväsäde jättää jäähyväiset Everstille. Monet kerrat ovat nämä toisensa nähneet ja toivon mukaan tätä riittää myös tuleviin vuosiin. Skootterikauden loppuminen tarkoittaa kokolailla myös golfkauden päätöstä. Suomessa siis. Poislukien Meri-Teijo.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

I'm single, bilingual...

symbiatch - 15.10.2007 17.35 - bloggaus 

No ei ihan. Jälkimmäinen osa on totta. Nämä kirjoitukset muuttuvat nyt sitten kaksikielisiksi (kyllä, k, ei m). Suomenkielinen versio on "virallinen", koska luonnollisesti pystyn paremmin kirjoittamaan sarkastisia, pistäviä ja muuten vaan ärsyttäviä juttuja ];)

Ja sinkku en ole. Mutta kuten jotkut saattavat tietää, kyseinen pätkä on Pet Shop Boysin laulusta levyltä Bilingual ja se vaan sopi tähän.

Well, not exactly. The latter part is correct. My writings are going bilingual. From now on, I'll try to write everything in both English and Finnish. The Finnish version is the "official" version since that's my native language and I'm better at writing sarcastic, prickly and otherwise annoying things ];)

And single I'm not. But as some of you might know, that's a line from a Pet Shop Boys song from the album Bilingual and it just came to mind.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu