Back to Finland

suoppi22 - 26.02.2007 12.15 - harrastukset 

Huh, huh! Reissu takana ja ekaa päivää töissä vajaa 5 tunnin yöunilla! Eilen ei matkustettu yhtään sen enempää kuin n. 15 tuntia!!!
Summa Summarum reisusta- muutamia paikkoja jäi esittelemättä, joten tässä niistä pikku pätkät;
Perjantaina olimme siinä kuuluisassa Mummolaaksossa, jossa Sinikka ja Rasva Rosita ovat aloittaneet laskettelu-uran! Täytyy kyllä sanoa, että biisin "I never promised you a Rosegarden..." sanat sopivat tähän kuin puutarhakeinutuolihissi Mummolaaksoon! Herran Isä siunatkoon mikä mesta! Se on varmaan (kaikesta päätellen) ollut La Graven ensimmäinen laskettelukeskus joskus 1970-luvun tammikuun alkupuolella! Ja valitettavasti sen jälkeen siellä ei uudistuksia ole tehty! Oikeesti ne puutarhakeinutuolihissit oli järkyttävän pelottavat, rinteitä 3 ehkä ja hissilippujärjestelmäkin oli hieman vanhanaikainen! No suut oli aluksi kaikilla mutrulla kun sillä Skibussilla sinne päästiin (jostain syystä muuten se Skibussi oli ilmainen)! Päätettiin kuitenkin tehdä päivästä väkisin hyvä, jäisistä rinteistä ja -70-luvun tunnelmasta huolimatta! Minä, Sinikka ja Jlo laskettiin koko päivä ja muut hengas 50-luvun terassilla odottaen kotiinpääsyä!Otettiin videolle Sinikan ja mun fronttitonnit päivän päätteksi, niille ollaan naurettu muutama kerta - aika lennokkaat ne oli molemmilla!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Chillausta ja grillausta

suoppi22 - 22.02.2007 20.04 - harrastukset 

La Graven rinteet on jo nahty! Päätimme aamulla mennä valloittamaan uudesta Les 2 Alpit. Niissä rinteissä on vaan sitä jotakin....Kahdessa päivässä olemme valloittaneen niistä ehkä 1/20 osan!

Ei enempää eikä vähempää, mutta minähän olen nykyään Rossignolin testilaskija. Mulla oli jotkut BRÄNIKÄT laudanpätkät alla, kuulemma 600 euron skimbat!!!Niitä nyt tässä testaillaan pari päivää femman päivävuokralla. Meidän joukossa on myös uusi lautailija, hänkin kuuluu Rossignolin talliin!

Kissan perässä päästiin helposti takas kotiin ja sitten iski auringonpistos, jano ja kaamee nälkä. No terdelle tarjoillaan pizzaa ja sen sellaista, jota oli pakko maistaa. Sitten iski chillausbuumi ku sunny paisto aika mukavasti suoraan nassuun.

Laskut jäi siihen ja siirryimme 3200 metristä alas kotiterdelle kaakaolle. Keittiöhenkilökunta huutaa jo syömään, joten PirttiHirmun on aivan pakko lopettaa!

Sinikka lähettää terkut, että nassu kesii ja massu pesii - olokaa varovaisia sen auringon kanssa siellä Suomessa!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Off rinne

suoppi22 - 21.02.2007 17.23 - harrastukset 

tanaan oli muka hieno paiva tulossa. aurinko paistoi ja minakin vahensin vaatatta etta tarkenee pelkalla windstopperilla... No kun paastiin 3400 metriin niin, totuus kavi ilmi! Liian vahan paalla ja muistui lapsuuden Ruka ajat mieleen ja ei yhtaan huvittanu.
Lahdettiin sitten hakemaan tuulen suojaa off rinteilta ja se olikin aika vaativaa, laskeuduttiin ainakin tunti alaspain ja oli kumpareikkoa, kappeita metsareitteja, half pipea, mutta selvittiin... Enriquen olkapaa muljahti pikku grapissa... nyt on eessa hanella siis laakarireissu....
Pahuuden terassin kautta, monttuun, kauppaa ja kotin tekemaan Burton ruokaa. Vahan jai harmittamaan vahaiset laskut, mut ilma ei suosinut meita tanaan.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu