Kevät on penkkiurheilijan parasta aikaa..

suoppi22 - 23.03.2007 21.22 - harrastukset 

Justiinsa!Välieriä, uimarenkaita, finaaleja /pronssiotteluita, mitaleja tai pettymyksiä, paljon mustelmia ja uhrauksia joukkueen eteen! Penkkurheilija samaistuu kevään tärkeimpiin otteluihin odottaen pelipäiviä ja siirtämällä kaiken muun tarpeellisen (kuten oman liikkumisen) muille päiville!Elämä kulkee ja rytmittyy omien suosikkijoukkueiden tai suosikkilajien pelien mukaan. Penkkiurheilija elää samantapaista elämää kuin itse urheilijatkin(lähes yhtä raskasta). Joukkueen tappiot tuntuvat, voitoista riemutaan, mutta penkkkiurheilija unohtaa ne huonot hetket nopeammin.
Oon huomannu itsessäni penkkiurheilijan piirteitä, se on oikeesti huolestuttavaa! Vakavampaan suuntaan ollaan menossa sillä ens viikolla on pakko mennä katsomaan Blues-Kärpät matsia vaikka jo kerran lupasin olla menemättä sinne "hullujen" joukkoon! Jos se Erkki Rajamäki taas teloo Kärppien veskan niin mustakin tulee hullu!Olix se viime vuonna ku se telo Backströmin??
No pannaas taas vetoja pystyyn; mitkä joukkueet on finaalissa lätkässä?
Jos joku ei tienny niin välieräparithan on Jokerit-HPK ja Kärpät-Blues!
Mä veikkaan et HPK ja Kärpät menee jatkoon!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Mopokuume, osa 2: Potta päähän

kebax - 05.03.2007 20.43 - harrastukset mopoilu 

Juu ei. Tässä tosiaankaan ei ole kysymys suunnitelmasta aloittaa golfkausi Laajasalossa. Jo pelkästään siksi että tuskin se kenttä ensimmäisten joukossa aukeaa.

Mopotissa ei turvallisuusvarusteita juuri muuta olekaan kuin tuo potta. Ainoa asia josta ei ole syytä tinkiä. Jonkun verran allekirjoittanut jousti kumminkin ja valitsi avokypärän. Eipä tuo nyt kuitenkaan mikään braincap ole. Itse asiassa AGV Planetillä on hyväksynnät ja kaikki.

Kypärän hankkiminen ei välttämäti ole helppo juttu. Voi olla etteivät ne istu päähän vaikka mitoituksen mukaan sopisivatkin. Tässä tapauksessa kuitenkin kävi niin pään ympäryksen mukaan mitattu nettitilattu potta sopi päähän kuin hansikas käteen. Ja näin ollen tämäkin teksti soljui näppikseltä turvallisesti.

Toivottavasti tällä viikolla itse mopokin pääsee jo kuvaan. Ja toivottavasti se KEVÄT TULEE!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Mopokuume, osa 1: Hankinta

kebax - 01.03.2007 13.33 - harrastukset mopoilu 

Tuli tässä toteutettua vanha haave eli hommattua skootteri. Kärpänen puraisi Kossin reissulla jo vuosia sitten. Siellä välittömästi viehätti se kun paikalliset rahtasivat skoottereillaan suurinpiirtein koko huushollinsa ja puolet sukua päälle. Kekseliäisyydellä ei kyllä näyttänyt olevan rajoja. Hieno keksintö on skootteri. Ja kohtapuoliin pihassa. Tulis ny jo kevät!

Mopon malli on Piaggio Fly 125 4T. Nimensä mukaan hän on kärpässarjaa, mutta sillä ehtinee tuolla liikenteessä vähän paremmin kuin ihan ''oikea mopo'' eli 50cc. Eipä skootteroinnissa kyllä mitään tappamisen meininkiä ole, sen kun hissukseen ajelee minne se skootteri nyt onkaan menossa.

Kuvaa kaunokaisesta tähän ei nyt saa kun se on vasta tilattu. Ensi viikolla sitten uusi juttu punaisesta pikkuisesta kuvan kera.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu