Mopon sarviin

kebax - 31.03.2008 15.44 - mopoilu 

Hanget ovat todentotta sulaneet silmissä ja kevään ensimerkki eli kakspyöräinen otetaan ulos säilöstä. Ennuste tälle viikolle näyttää vallan mukavalta joskin viikonlopuksi lienee uhattu hieman inhoittavampaa keliä. No pienen räntäsateen mopeli kyllä sietää pressunkin alla.

Tässä on nyt vierähtänyt 146 päivää mopotta ja jälleennäkeminen on takuulla ratkiriemukas. Tästä sitä otetaan ensiaskeleet kohti kevättä.

Hipheijaa!!1

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Ulkomailla...

suoppi22 - 27.03.2008 19.25 - harrastukset 

Tulin pääsiäislomalta takaisin kouluun ja multa kysyttiin: "Missä ulkomailla sä taas oot ollu?" - " No, Porin lähellä mökillä, jos sitä nyt voi ulkomaaksi kutsua!"
Ilmat olivat siis mahtavat ja kasvot ovat saaneet kai jonkin verran väriä ku tällanen kysymys esitettiin.
Loma meni ihan ok, paremmin kuin hiihtoloma - siis kesälomaa ootellessa!Siihen on muuten enään 10 viikkoo!
Kävin eilenkin sitten vissiin "ulkomailla" - Povoossa katsomassa säbää. Yli 400 katsojaa, aika hyvin naisten play off  peliksi! Tunnelmaakin riitti; Nakkisormien kannustusjoukot ja porvoolaiset kylähullut loivat aidon tunnelman jokseenkin latomaiseen halliin!
Mielenkiinnolla odotan myös miesten lätkän finaaliparia...Viime vuonna Jokerifanien käyttäytyminen Oulun raksilassa oli niin käsittämättömän typerää, että jo senkin vuoksi toivon Bluesin voittavan - jos vaikka niillä olis yhtään fiksummat fanit, vai onko sellasia muuten ees olemassa?

Kommentoi

Skuutteri torin laidalla

kebax - 19.03.2008 16.33 - mopoilu 

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu