REKISTERISELOSTE 01.12.2004

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Tokavuh Technologies Oy (Y-tunnus: 1937105-5)
Jönsaksenpiha 3 C 19
01600 Vantaa

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Sami Kuhmonen
etunimi.sukunimi@tokavuh.com

REKISTERIN NIMI

Tokavuh Technologiesin asiakas- ja käyttäjärekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt verkkopalvelun käyttäjäksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin tarkoitus on säilyttää rekisteröityneiden käyttäjien yhteystiedot ja muut tarvittavat asetukset sekä tiedot, jotka käyttäjä on halunnut antaa palveluntarjoajan käyttöön. Tietoja voidaan käyttää Tokavuh Technologiesin toiminnan kehittämisessä ja tilastoinnissa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Tokavuh Technologiesin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen, jos henkilö on tähän suostunut. Tietoja ei anneta ulkopuolisille ilman käyttäjän suostumusta. Tokavuh Technologies voi myös välittää ulkopuolisten mainontaa käyttäjille, jos käyttäjät ovat tähän suostuneet. Silti tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteri sisältää muunmuassa seuraavia käyttäjän antamia tietoja:

  • henkilön etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • puhelinnumero

Rekisteri voi sisältää myös muita käyttäjän antamia tietoja, sekä Tokavuh Technologiesin sisäisiä statistiikka- ja muita tietoja.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Tokavuh Technologiesin ulkopuoliselle taholle ilman käyttäjän nimenomaista suostumusta.

Käyttäjän tiedot voidaan poistaa rekisteristä pyynnöstä, lukuunottamatta tietoja, jotka on välttämätöntä säilyttää liittyen esimerkiksi kirjanpitoon.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilön olevan joko Tokavuh Technologiesin työntekijä tai läheinen yhteistyökumppani. Mahdollisia rekisterin tietoja käyttäviä yhteistyökumppaneita koskevat samat ehdot kuin Tokavuh Technologiesia rekisterinpitäjinä. Rekisteri sijaitsee Tokavuh Technologiesin palvelimilla ja on suojattu ulkopuolisilta.

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu