Voi kyrpä.

donna - 16.07.2009 04.59 - eläimet 

Ei jumalauta. Mä oon niin väsyny.

Ensin, mä valvoin kahteen yöllä, ja seurasin tota pikkukoiraa; ettei se tehny pahojaan tai tarpeitaan ympäriinsä.
Sit kun mä pääsen nukkuun, pitää nukkua sohvalla, kun muuten molemmat koirat teputti mun perässä. (:

Next mä herään neljältä kun mutsi yritti saada pikkukoiran tekeen tarpeensa paperille. Eihän se kauaa jaksanu, joten se sysäs sen homman mulle ja paino ite nukkuun. Siinä kun sit pyörin kylmällä lattialla, sain kauheen suonenvedon jalkaan. Taas. Se oli jo kolmas tänä yönä.

Kun sain sit lopulta Donnan tekeen tarpeensa, vein sen nukkuun ja odotin tunnin et se nukahti. Tulin äsken huoneeseeni, ja aattelin et "jes, vihdoin takas nukkuun" ja menin sänkyyni peiton alle. Vedin jalat suoraks, ja mihin ne osuu? Jumalauta ne osuu 35x21 cm kokoseen kusilammikkoon. En kironnu paljoo :D

Mut nyt --> vaihtaan petivaatteet -.-

Kommentoi

Kotona jälleen.

donna - 15.07.2009 23.20 - eläimet 

Vihdoinkin taas kotona. (:

Oli se aikamoinen reissu Rovaniemelle ja takasin meidän koko perheen kanssa, mutta kyllä se kannatti ♥ Nyt mulla on ihka oma koira, sekin Donna (;
Se on aivan ihana, ja se elää asenteella 'pieni mutta pippurinen'.
Se meinaan anto turpaan äskettäin tolle vähän päälle yks-vuotiaalle Pimulle :D
Ja kun oltiin tulossa alaspäin, se koko matka ajan vaani sitä ruokakassia mikä meillä oli siä koirille. Donna pureskeli sitä ja kaikkensa teki että ois saanu ne ruuat sieltä. Mä vaan aattelin:
"ainakin koiralla ja sen omistajalla on samat mieltymykset; RUOKA" :D Että sellasta tänään.

Ps. www.yleareena.fi ei prkele päästäny mua kattoon Serranon perhettä kun en nähny niitä jaksoja siä matkalla )::

Kommentoi

Menossa taas.

donna - 13.07.2009 20.33 - eläimet 

Moikkelis (:

Noniin, parituntia sit kotiin, kohta nukkuun ja sit taas mennään, meinaan lähetään porukoitten kanssa Rovaniemelle  (: Otetaan Pimu mukaan, ja takas tullessa on yks koira lisää. Pimu on Villen, Donna mun ♥
Että tästä tulee kivaa (::::


[Näin selvennyksenä:
Ville=12, mun pikkuveli
Eetu=7, mun pikkuveli
Joonas=17, mun isoveli
Pimu on Ville villakoira ja Donna on mun villakoira :D]

Kommentoi

Hyvää joulua!

jouni - 20.12.2007 22.22 - eläimet 

O

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Joitaki kuvia.<3

elmubee - 24.06.2007 19.30 - eläimet 

http://www.coollooc.com/valmiskuva2.htmlSydämmeni osuman sai :D

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Luonto on lähellä maalla

symbiatch - 08.05.2007 08.18 - eläimet 

Täällä maalla (on tämä melkein Kehä3:n kohdalla sentään jo) on luonto lähellä. Pari otusta tulee jo kuistille syömään eikä väliä vaikka ikkunan takana on pari hauvaa.

(Ja ihan tarkistan että videonkin lähetys ATOM APIlla toimii vielä)

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Koirilla juoksut..

suoppi22 - 26.01.2007 10.33 - eläimet 


Hormoonit hyrrää koirilla niin, että väki hermostuu! Siis kolmena aamuna ne on alkanu pyörimään kello viiden jälkeen!! Mukavasti ne tassut raapaisee aina millejä parketista ja hännät naputtaa kaapin oveen...hermot ollu hiukka kireellä!
Ulos ku mennään niin jos vastaan tulijalla sattuu kauppakassi heilumaan siinä "poikakoiran korkeudella" niin jo lähdettään "finnairina" flexit 8 metriä suorana sitä kohti! Voi jestas! Tarpeiden suorittamisesta ei meinaa tulla mitään ku pitää koko ajan kytätä ympärille jos sattuu joku mahtava uros tulemaan joltain suunnalta! Ihan kiva aamulla kuuden aikaa törröttää pellolla niiden kanssa... saati lähtee sit sille pidemmälle päivälenkille! Kyllä siihen kaksi tarvitaan nyt, muuten ei voima riitä kahta pidättelemään jos ne jotain yhdessä keksivät!

Ihanaa ku on viikonloppu!!!

Kommentoi

Hiekkaa, karvaa-jynssää ja putsaa!!

suoppi22 - 14.12.2006 20.19 - eläimet 

Mua kyllä ressaa nyt tää ilma!! Aamulla ku töihin lähtee on pimeää ja iltapäivällä kun töistä palaa on synkkää!!Tulis jo lunta!!
Tää on himassakin yhtä siivousta koko ajan: koirista lähtee hulluna karvaa ja hiekkaa kantautuu sisään vaikka kuinka niitä yrittää lenkin jälkeen pestä!! Mä en jaksa enää jynssätä, putsata ja siivota!!
Huomenna tulee siskon poika tyttöystävänsä kanssa viikonlopuksi tänne! Säpinää riittää siis!
Alkas jo loma, ei jaksa niitä oppilaitakaan, motivaatio täysin nollassa.Kolme kokonaista päivää pitäis vielä kestää ja sitten vois jo heittää lomavaihteen päälle. Oon tässä miettiny, että jaksaakohan tuota lähtee Pohjoiseen ajamaan jouluksi (oon kyllä jo sanonu että tuun), mutta jos nää kelit jatkuu tälläsena niin onpa kiva lähtee paahtamaan 8 tuntia sateessa ja pimeessä kohti Oulua!!!En tiijä....

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Karvaiset kaverini

molisijat - 16.06.2006 17.11 - eläimet 

Kaksi karvaista kaveriani ovat tällä hetkellä siskoni hoivissa, maanantaina taas heidät näen. Jimi on pienikokoinen, harmaaraidallinen kissa, jolla on eriväriset silmät ja nenässä synnynnäinen vika. Toinen sierain on pienempi kuin toinen, josta johtuen Jimillä on välistä hengitysvaikeuksia ja toisinaan hän aivastelee useasti. Jimi on luonteeltaan viisas ja herkkä runosielu. Travolta on punavalkea ja isompikokoisempi poika joka juttelee paljon ja tarvitsee paljon hellyytä. Travolta osoittaa helposti mieltään, esim. pissimällä lattialle ja tiputtelemalla tavaroita ikkunalaudoilta alas. Kumpikin kissa on aivan omaa persoonansa, enkä kyllä kummastakaan luopuisi. He ovat karvaisia ja luotettavia ystäviäni.

Kommentoi

Kissoista

molisijat - 15.06.2006 15.32 - eläimet 

,Tänne tulen silloin tällöin kirjoittelemaan kaikkea kissoihin liittyvää. Ohimennen saatan kirjoitella hieman myös koirista, mutta lähinnä tästä tulee kissablogi.

Kommentoi

Kroatiassa sentään uusia ideoita tositeeveehen

tatipensio - 16.09.2005 10.58 - eläimet viihde 

Kroatiassa on pyörinyt jo jonkin aikaa huomattavan erilainen "tositeevee", aika suorana vastineena varmaan Big Brothereille ja muille. Sivustolla on kuvaa alunperin seitsemän lampaan ryhmästä. Katsojat sitten äänestävät kenet näistä lampaista teurastetaan pois laumasta. Voittajasta sitten tehdään runo(ja).

Tämä voisi olla ihan piristävää uutta myös Suomeen. Siitä vaan sikalaan kamerat ja homma kotiin. Tekstiviesteistä saisi sopivaa lisätuloa monellekin maatilalliselle.

Kommentoi

Valkeakosken koiranäyttely yllätys

tatipensio - 14.08.2005 18.51 - eläimet 

Valkeakoski-koiranäyttely.jpg

Eilen kävimme vaihteeksi Valkeakoskella koiranäyttelyssä. Aiemmin jo kirjoitinkin kuinka osoite oli tällä kertaa annettu selvästi, toisin kuin niin monissa muissa näyttelyissä. Pitää kyllä kertoa lisääkin positiivista.

Ohjeissa oli myös erittäin hyvät ajo-ohjeet, sekin poikkeuksellista. Kerrottiin myös kaikki tarpeellinen, huomautettiin myös että kannattaa varata parkkimaksu heti valmiiksi, se kun peritään alueelle ajettaessa. Itse alueella oli myöskin erittäin selkeät opasteet kehiin ja niitä oli useissa paikoissa.

Alueella oli selkeästi ilmoitettu kylteillä mihin ei telttoja saanut laittaa. Samoin kovin yllättäen kehien laidoille oli tuotu penkkejä katsojille. Tätä en ole missään muualla nähnyt.

Kaiken kaikkiaan jäi erittäin hyvä olo järjestelyistä, missään muualla en ole huomannut näin paljon käytetyn aikaa ja vaivaa pikkuasioidenkin ajattelemiseen, vai ovatkohan järjestäjille itsestäänselviä asioita? Saisivat olla muillekin.

(Samalla tulee koetettua tätä sähköpostilla jutun lähettämistä, kännykästä kätevää laittaa kuva ja teksti menemään tien päältäkin)

Kommentoi

Ihania koiranäyttelyihmisiä

tatipensio - 10.07.2005 09.45 - eläimet harrastukset 

Tulipahan törmättyä koiranäyttelyssä vallan ihanaan ihmisjoukkoon. Oikein ylpeillen isoon ääneen höpistiin porukalla kuinka yksikin on 30 vuotta jo keksinyt tekosyitä että pääsee autolla aina mahdollisimman lähelle. Milloin joku on ajanut invamerkityllä autolla ja leikkinyt vammaista että pääsee laivaankin helposti ja vaikka mitä. Joku on valehdellut sisääntulossa tuovansa lisätavaraa yhdelle lemmikkitavaramyyjälle niin pääsi ajamaan alueelle. On myös tallessa kaikenväriset parkkiliput ettei missään nimessä tarvitse maksaa sitä muutamaa euroa pysäköinnistä. Onhan se vallan kauheaa, jos pitää jostain maksaa!

Näyttely oli nurmikentällä, jonne oli luonnollisesti autolla ajaminen kielletty. Tämä porukka oli tietysti sitä mieltä, ettei nyt pieni autolla ajaminen mitään haittaa, ainakaan jos he ajavat. Kun ei kerran ole kylttejäkään ettei saa ajaa niin tietysti sen pitäisi olla sallittua! Entäs kun muutkin ajattelevat näin? Tai ei tietenkään, tämähän olisi vain heidän erivapautensa.

Samoin jo valiteltiin kun tuomari on niin hidas kun sattui useamman minuutin arvioimaan kymmentä erirotuista koiraa BIS-kehässä. Tuomari kun ei ollut näistä arvostellut aiemmin kuin korkeintaan pari, joten ihan normaalia se on että aikaa ottaa. Näköjään olisivat halunneet oman porukan koiran voittavan automaattisesti, mitä sitä turhaan arvioimaan.

Niin, ja olipahan hyvä kun jo ilakoitsivat kuinka tietysti afgaaninvinttikoira voittaa kun oli neljän parhaan joukossa. Mutta mitenkäs kävi, jäi toiseksi. Ihan oikein. Saisivat vähän miettiä muutenkin tekemisiään, jos niin heikolla on rahatilanne ettei voi parin euron parkkimaksua maksaa, ehkä kannattaisi keksiä joku toinen harrastus. Enemmän rahaa niihin koiriin menee ihan muutenkin.

Kommentoi

Koiranäyttely ja tupakoinnin ihanuus

tatipensio - 31.01.2005 10.14 - eläimet terveys yhteiskunta 

Ah ihanuutta, päätinpä käydä Turussa kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Omakin koira oli esillä, mutta ei ollut hänen mielestään mukava paikka, joten sijoitus ei ollut kehuttava. Ehkäpä hänkin häiriintyi samasta asiasta kuin minäkin. Nimittäin savusta.

Näyttely järjestettiin Turun messukeskuksessa ja täällä olivat järjestäjät älykkäästi päättäneet, että kun kerran B-salissa on kaksikerroksinen kahvila, laitetaanpa ylemmässä kerroksessa tupakointi sallituksi. Ja niille jotka eivät ole paikassa käyneet kerrottakoon, että tämä toinen kerros ei ole mitenkään eristetty hallin muusta tilasta, siellä ei ole erillistä ilmastointia, ei mitään. Savu siis pääsee kulkeutumaan koko halliin täysin esteettä ja kuten tiedämme, tupakansavu tarttuu vaatteisiin helposti ja pienissäkin määrin haisee pahalle.

Otin yhteyttä näyttelyn toimistoon, josta sanottiin, että laittavat järjestysmiehet tutkimaan asiaa, arvelivat ilmastoinnissa olevan jotain vikaa, jos kerran hallissa haisee. Niin, varmaankin on, siellä kun ei sitä erillistä ilmanvaihtoa ole, joka saisi olla tupakointipaikoilla.

No, olihan ulkona jopa -10 C, joten eihän sinne voinut tupakoimaan mennä (no joo, aika moni kyllä kävi ulkona, koska se oli heitä lähempänä kuin kyseinen "kahvila"). Kiva siis että häiritään isoa ihmismassaa ja koiria. Sai näyttelyjärjestäjät näyttämään entistä enemmän amatööreiltä, sen kuvan kun sai jo näyttelyjärjestelyistä: sisääntulossa oli koirien puolella huutamassa järkyttävän lujaa tapahtuman sponsorin mainosvideo. Varmasti koirat nauttivat. Samoin itse kehät olivat äkkiä kasaan kyhättyjä, tietöissä käytetyillä kartioilla ja nauhalla erotettuja. Ja tästä sitten sai maksaa yhdeksän euroa sen lisäksi mitä koiran ilmoittautuminen maksoi. Koiran kanssa kun pääsee vain yksi sisään.

No, palautetta meni Kennelliitolle ja Sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskukseen, katsotaan mitä sanovat.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu