China part II

sabe - 07.04.2013 15.04 - matkustus 

,H0hhohoo ja taas mennään :D Eli keskiviikkona 10.4 mennään Teemun kanssa uudestaan Kiinaan. Tällä kertaa tapaamaan Sakua Chengduun. Suunnitelma on lentää Helsingistä -> Chongqingiin josta samantien junalla Chengduun missä Saku asuu. Siellä joku päivä ja sitten lentäen Lijiangiin jos vielä lento takaisin Chongqing josta takaisin kotiin, kahdessa viimeisessä pari päivää kummassakin. Matkassa ollaan yhteensä 12pv (10-21.4). Sen verran oli tuskaa lukea nuo edelliset tarinat että saa nähdä kehtaako sitä nolaa itsensä uudestaan :D

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Terkut Thaimaasta!

suoppi22 - 31.12.2007 17.57 - matkustus 

Yksi unelma on toteutettu ja olen ollut kaksi viikkoa Thaimaassa! Ajattelin laittaa tähän vähän maasta plussia ja miinuksia; sillä molempia löytyi ja itsekään en tiedä vielä kumpia enemmän. Sen olen jo päättänyt ett kävi miten kävi - matkustan sinne uudestaan.
Ekaksi miinukset:
- köyhyyttä, paljon köyhyyttä - välillä kävi niin sääliksi. Hökkelikköjä, aaltopellistä valmistettuja "asuntoja"
- vessat!! Suurimmaksi osaksi haisevia, epäsiistejä ja suorastaan iljettäviä.
- yleinen likaisuus; roskisten puute!!
- vaatteiden ylihinnoittelu, joista kuitenkin selvisi kovalla tinkaamisella. Kävi loppuviikosta jo raskaaksi!
- ruotsalaisten kansoittama! Rantatuoleja varattiin jopa 9, jotta koko suku mahtuu varmasti!
Sitten plussat:
- ilmasto; aivan mahtava!Koko ajan lämmin vaikka oli pilvisiäkin päiviä.
- veden lämpötila - pikkasen lämpimämpää kuin Oulujärvellä, ihan pikkasen vaan!
- vedenalainen maailma! Huikeeta - ei sitä voi sanoin kuvailla!
- tarjonta: paljon tekemistä ja nähtävää. Aika ei käy pitkäksi!
- hintataso - jos sinne matkustaa ja olkoonkin vaikka vähän kallis matka niin siellä ei kyllä mikään maksa mitään!
- ruoka! tulista ja maukasta, ihanaa!
- rahalla (halvalla) saa soviteltua aika paljon asioita, kuten taksin koko päiväksi jne..

Mä en tarkoituksella laita tähän plussaksi thaimaalaisia ihmisiä, koska heitäkin on monenlaisia. On niitä luotettavia ja hymyileviä, mutta on heidänkin kansalaisissa se toinen puoli. Se tuli nähtyä ja kuultua. Plussat näytti voittavan!
Hyvää uutta vuotta kaikille!
Kommentoi

Pieni ero hotelleissa... / Small Difference Between Hotels

symbiatch - 13.10.2007 17.03 - matkustus 

Tässä pari kuvaa hotelleista. Toinen on 2 tähden hotelli Euro Lodge Clapham ja toinen Hilton Canary Wharf. Voitte arvata kumpi on kumpi ja kumpi on parempi :) En suosittele huonompaa kenellekään, sen verran kauheat tilat.

Here's a couple of photos of my hotels in London. One is a 2 star hotel Euro Lodge Clapham and the other is Hilton Canary Wharf. You may guess which is which and which is better :) I don't recommend the worse to anyone, it was quite awful.

Kommentoi

Lontoon ensikokemukset

symbiatch - 12.10.2007 15.59 - matkustus 

Taalla sita ollaan (kuten aeaekkoesten puutteesta voi huomata) Lontoossa, tarkemmin Piccadilly Circusissa. Piti tulla oikein intterveppikahvilaan kun ei loytynyt heti ilmaista WLAN-pistetta, eika juuri maksullisiakaan. Punnan tunti ei paata huimaa tassa nettailussa.

Matka oli kylla vasyttava. Oletin etta paasisi suht jarkevaan aikaan hotellille, mutta kun lento oli Stanstedtiin ja hotelli Claphamissa niin siinahan sitten halpaillessa meni 20 minuuttia odotellessa bussia, 80 minuuttia bussissa, sitten parilla metrolla etelaan ja pienen kavelyn jalkeen olin hotellilla. Ja kello oli jo yhdentoista tienoilla.

Hotelli on halpiskamaa, (kahden tahden, mutta on-suite suihku jne), laitan kuvia kunhan saan oman koneen verkkoon. Huone on n. nelja neliometria (mukaanlukien se kylpyhuone), ylin kerros ja pienesta ikkunasta nakyy viereisen talon tiiliseina. Ja aamupalana oli pari viipaletta paahtoleipaa. Mutta meneehan tama nain pari yota kunnes paasee Hiltoniin. Siella lienee hieman eri taso :)

Olen yllattynyt sinansa hintatasosta, kaikki sanoivat etta kallis, melkeinpa siten etta voit vaihtaa 1 EUR = 1 GBP. Mutta ainakin kolmioleivat ovat edullisia (2 puntaa iso runsaalla taytteella), musiikkiDVDita saa yhdeksalla punnalla jne. Eli aika samaa tasoa ellei edullisempaakin kuin Suomessa. Paikallisliikenne sitten maksaakin hunajaa satunnaiskayttajalle. 4 puntaa yhdesta matkasta on hurjasti, paivalippu maksaa hitusen yli 5 puntaa (alueet 1-4, 0930 - 0430). Ja metrot ovat matalia monesti, jos ei istumaan paase, on paa vinossa. Mutta kulkevat nopsasti ja ihan hyvin tuolla osaa suunnistaa kun on piskuinen metrokartta mukana.

Ensimmaisena tanaan suunnistin luonnonhistorialliseen museoon, josta sain ehka puolet tai kolmanneksen kierrettya yli tunnissa, sitten paatin lahtea vahan ulkoilemaan. Paikka oli kylla ihan hieno, paljon fossiileja, taytettyja elaimia ja vahan nuoremmalle vaelle suunnattuja esityksia maankuoren liikkeista ja vaikka mista.

Sitten kavelinkin Harrodsille, joka oli aika monipuolinen ja hieno paikka. En mitaan ostellut kun ei ollut sopivaa tavaraa (pistokeadapteri 20 puntaa, ei kiitos!). Televisioita oli laidasta laitaan naytilla myos, kallein taisi olla Sharpin 65" plasma ~11000 puntaa. Mutta olihan se ihan katsottava.

Pian pitaisi sitten hankkiakin se pistokeadapteri jostain jarkevaan hintaan etta saa lapparin ja kannyn ladattua, kanny varmaan jo sammunut. Ja syomista voisi napata, naytti olevan ihan kiva kiinalainen buffet viidella punnalla tuossa lahella. Nakee nyt mihin paatyy.

Ja iltaohjelmasta ei viela mitaan tietoa, ei valttamatta jaksa lahte klubbailemaan yksinaan, mutta katsoo nyt.

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Lontoo odottaa

symbiatch - 09.10.2007 18.16 - matkustus 

Ylihuomenna olisi sitten tarkoitus lennellä Lontooseen. Sunnuntaina ja maanantaina kiusaan Nokiaa, jossain välissä ehkä käydä erään ison firman haastateltavana työn puolesta, mutta pari päivää olisi vapaata oleskeluakin tiedossa. Kenelläkään vinkkejä missä kannattaisi käydä piipahtamassa kun ei tuon pitempään ole kaupungissa kiertelemässä?

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Voitto Tallinnasta

suoppi22 - 22.09.2007 20.32 - matkustus 

Vuotuinen yleisurheilu maaottelu päättyi Tallinassa kerranki meidän koulun voittoon! Jännittävin oli sukkulaviesti; johdimme selkeästi kunnes kapula tippui ja tallinnalaiset pääsivät johtoasemaan. Johtoasema kesti viimeiseen vaihtoon asti kunnes isännät tekivät vastaavan virheen ja ankkurimme kipitti voittoon!Huippua!
Muitakin hienoja venymisiä nähtiin; 7-luokkalainen poika heitti palloa 60,5 m (oiskohan aika hyvä esim Jefussa?Vai?), 8-luokkalainen poika, luonnonlahjakkuus, hyppäs pituutta 501 cm!!! Ja siinä ilmassa-vettä tuli kaatamalla!Kukaan ei valittanut, ei kertaakaan!!! Yks näistä pahimmista "sokeripaloistakin" oli mukana-eikä kitissy kertaakaan säästä!!
Raskas päivä, mutta kyllä se taas kannatti - ja kun kerran voittokin tuli!!

Kommentoi

Opiskelukaupungissa

suoppi22 - 28.08.2007 20.23 - matkustus 

Täällä sitä ollaan pyöritty "vanhoissa maisemissa", muistellen yliopisto elämää! Piti käydä ihan fiilistelemässä sisällä ja haistella vanhaa punttisaliakin... Oon istunut seminaareissa kuuntelemassa kuinka hyvin tai huonosti tämän hetken suomalaiset nuoret voivat. Kouluterveyskyselyn vastaukset ovat julkistettu ja luennoitsijat ovat nostaneet pari isompaa asiaa esille. Suomalaiset 8-9 luokkalaiset kokevat työympäristössään väsymystä, niska-ja hartiaseudun kipuja ja menevät yleisesti liian myöhään nukkumaan. Ettei nää vaan liittyis kaikki toisiinsa...;)!!!!Tämä oli yleisesti esiin nostettu "pahoinvointi", odotan mielenkiinnolla koulukohtaista raporttia, josta näen oman koulun tulokset. Onko terveystiedonopetus mennyt hukkaan vai ei??
Soitin tänään "Lumiukon" vanhemmille. Äiti vastas ja puhui huonosti suomea (yllätys!!). Poika ei ollut kertonut juuri mitään tärkeitä asioita kotona; ei taksvärkistä, ei poissaoloista, ei lauantain koulupäivästä eikä mistään muustakaan! GREAT!!!Äiti vaan voivotteli puhelimessa.
Kohta oon menossa ulos syömään vanhan kaukiskaverin kanssa. Mukavaa rupatella ja vaihtaa kuulumisia/muistella menneitä.
Mun piti muuten vaihtaa huonetta, kun oli niin pirun kylmä tuo edellinen hotellihuone. Käytävälläkin oli lämpimämpää. On se kummaa, et maksaa 94 e huoneesta eikjä saa ees lämmitystä kaupan päälle!!Ihmeellistä - onko vähän ylihinnoiteltu? Näin Tony Montanan, hän esiintyy täällä tänään- taitaa se keikka jäädä multa väliin!!!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Opskat hukassa...

suoppi22 - 08.08.2007 21.24 - matkustus 

Tätä päivää oltiin niin odotettu ja kaikki meni pieleen...!!
Jo aamusta alkaen; mun piti jättä koiranulkoiluttajalle avain, hoin sitä mielessäni koko aamun; "Muista jättää avain! Muista jättää avain!" Mä muistin sen sitten kun oltiin jo menossa Kannelmäen kohdalla Pakosen Mondeolla! Ei muuta kuin käännös kotiinpäin!
Oltiin sovittu Enriquen kanssa treffit tiettyyn Espoon satamaan mistä meidän piti mennä tosiaan aikataulujen mukaan... Espoossa ikänsä asunut Enrique neuvoi meidät väärään satamaan, eikä sinne mitään saaristovenettä ikinä saapunut (klo 9 tosiaan seistiin eväsnyssyköiden kanssa siellä)!! Ei muuta kuin yhdellä autolla seuraavaan satamaan joka oli sitten se oikea! Päästiin veneeseen ja matkattiin Isoon Vasikkasaareen. Aika kova tuuli oli ja etsimme saaresta sopivaa paikkaa mihin asettua. Löysimme mielestämmme kivan luodon nokan johon levitimme pöytäliinan ja kaikki eväät. Kukaan meistä ei tarjennut kuitenkaan ottaa bikinisilleen, sen verran kovasti tuuli! Enriquella ei salaatitkaan pysyneet lautasella vaan ne singahti metsikköön. Vajaa 100 metrin päässä pari naista makas kuitenkin bikineissä ja huomasimme ettei tuuli tuivertanut yhtään heidän hiuksiaan.. siispä sinne, mutta vasta kun eväät oli syöty! Ei hitto mikä mesta tää viereinen paikka oli!! Ei tuullut yhtään ja aurinko lämmitti ihanasti. Ihan huippu paikka!! Siinä sitten paistateltiin lihaamme ja kävästiin myös uimassa MERESSÄ! Eka kerta mulle tänä kesänä!!
Oltiin mietitty, että lähdemme takaisin mantereelle 14 aikaan (autot olivat siis kahdessa eri satamassa), mutta laiskuuttamme ei viitsitty mennä tarkistamaan aikataulua vaan luotettiin, että niitä menee vartin välein suurin piirtein. Tultiin lähtöpaikkaan ja pian meille selvis, että A) ollaan vartti myöhästytty B) seuraava laiva menee 1.5 tunnin päästä sinne missä auto on ja C) me ei todellakaan päästä mitenkään autolle vasta kuin 1.5 tunnin päästä. Päätettiin ottaa eka vene ja mennä taksilla autolle!!!Siitä vielä autolla toiseen satamaan missä oli Enriquen auto.... Että sellanen reissu...
Ja mä en edelleenkään päässy saaristoristeilylle vaan näin&koin saman saaren kuin viime vuonna. Tää oli SAARIRISTEILY!!!Ja me oltiin niin HUKASSA koko päivä!

Lue kommentit (5) | Kommentoi

Takaisin arkeen

kaneli - 25.07.2007 18.39 - matkustus 

Täydellisen Kreikan matkan jälkeen vaikeuksia palata arkeen. Mikään ei oikein huvita, ulkonakin harmaata. Katselen lomakuvia ja muistelen matkaa.Juu, ei gigoloita eikä lomaromanssia vaan paljon parempaa: oma rakas ja vespa, turkoosinsininen meri, lämpö, iloiset, nautiskelemaan luodut paikalliset, kolme kissanpentupoikuetta hotellin pihalla hoideltavana ja mikä parasta, täydellinen rentoutuminen. En muistanut edes koko aikana olla ahdistunut tai peloissani. Kokonaisvaltainen pollan tyhjäys kaikesta koulu- ja muusta stressistä, peloista ja epävarmuudesta. Nyt pitäisi sitten taas opetella olemaan.

Kommentoi

Mä kuuntelin Paulaa....!!

suoppi22 - 14.07.2007 20.37 - matkustus 

Oulun Valkosipuliyössä esiintyi Paula "Aikuinen Nainen" Koivuniemi! Hitto se on hyvä! Se on siis niin hyvä esiintyjä, että huh huh! Päästiin "Muken" ja "Rauhan" kanssa eturiviin ku oltiin rohkeita tarpeeksi ajoissa! Paula lauloi kaikki vanhat hyvät ja pisti pari uuttakin väliin - ei liikaa ollu onneksi uusia, pysty hyvin laulamaan mukana!
Sain hyvää kuva- ja videomatskuakin Paulasta, mut miten mä saan ne tänne teidän kaikkien nähtäväksi, en osaa laittaa kuvaa tänne!! JUNTTI! Yritin jo mut en tänne mitään tullu!!
Siellä torilla törmättiin sitten myös "Sarppaan", joka oli nähnyt koko meidän sakin lauantaina "Hauessa!" Että maailma on pieni ja miten se voi tunnistaa mut yhtäkkiä Oulussa??? En käsitä!!Sarppa oli melekone nainen, sanoisinko että aika äänekäs!! Sarpan seurassa oli "taiteilija Jukka" joka on kuulemma tehny tai suunnitellut ainakin Paulan 40-vuotis juhlakiertueen vaattet ja käsin ompelee paljetit "Tanssii Tähtien kans" ohjelmaan! Siellä oli myös yx niistä tanssijoista, siis hirveesti julkkiksia!! Mitäs "Baby.S" tähän sanoo, että mulla on kuva musta ja "taiteilija Jukasta" - kuka muuten johtaa tätä "kesäkuva julkkiksen kans kisaa???"
Nyt sitä ollaan jo sit himassa! Kotiin on kyllä aina kiva tulla!

Lue kommentit (7) | Kommentoi

Matka jatkuu

kebax - 05.07.2007 08.12 - matkustus 

Hullu mies Huittisissa.

Kommentoi

Aamuvirkku reisussa

kebax - 05.07.2007 06.35 - matkustus 

Forssan linja-autoasema.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Merlion-patsaita

symbiatch - 22.06.2007 18.41 - matkustus 

Singaporen tunnus on luonnollisesti leijona, mutta hieman erilainen. Koska Singaporelaiset tulivat mereltä, vesi on tärkeä elementti. Myös tavaraliikenne kulkee suurelta osin vesitse. Täten tunnus on merenleijona, yhdistelmä leijonaa ja kalaa. Kuvassa näkyy isompi äiti vahtimassa tulevaa bisnestä ja taustalla pieni lapsi vahtimassa rahaa. Isää ei kuvassa näy, hän on Sentosa-saarella juhlimassa (yli 30-metrinen patsas siellä), luonnollisesti.

Kommentoi

Kivitaidetta

symbiatch - 22.06.2007 18.35 - matkustus taide 

Kävin kiertoajelulla jossa piipahdettiin kivityöpajassa. Tekevät upeita taideteoksia, tavallisten patsaiden lisäksi kolmiulotteisia tauluja. Kaikki materiaali on siis kiveä ja kuvat eivät ole litteitä. Hinnat tauluille 10000 eurosta ylöspäin. En ihan raaskinut ostaa...

Kommentoi

Takaisin Singaporesta

symbiatch - 21.06.2007 18.27 - matkustus 

Nyt on sitten päästy takaisin Suomeen (tai itse asiassa jo viisi tuntia sitten mutta eihän sitä heti ensimmäisenä hyökätä nettiin :). Luonnollisesti taas oli kiirusta Heathrow'ssa, joten laukut jäi Lontooseen. Melkein jäi matkustajatkin mutta BA:n väki veti fast trackin läpi ja juoksemalla ehdin koneeseen. Nyt sitten odotellaan taas milloin kamat löytyvät. Onneksi ei tänne päin ole niin hätää kamojen kanssa, mutta kyllä ärsyttää. Enpä tiedä viitsinkö BAlla lentää enää.

Takaisin tulin Lontooseen asti Boeing 777:llä ja oli World Traveller Plus -luokassa. Tilaa oli huomattavasti enemmän kuin ilman plussaa, joten nyt oli paljon mukavampi 13-tuntinen olla. Ja olin hereillä ruuan aikanakin, mutta aamiainen meni ohi. Se hoitui sitten Finnairin Airbus A320:ssa.

Voin kyllä suositella Singaporea matkakohteeksi kaikille. Jotkut sanoivatkin että se on "beginner's Asia" ja olen ihan samaa mieltä. Kaikki puhuvat englantia (jopa käytännössä ja se onkin virallinen kieli), paikka on hyvin länsimaalainen, mutta väestö kun on noin 70 % kiinalaista, 20 % malayta ja 10 % intialaisia plus muita kansallisuuksia, sieltä löytyy kaikkea. Väki on ystävällistä, ruoka on erinomaista vähän kaikkialla ja ihan kivoja nähtävyyksiäkin löytyy.

Ilmasto voi olla tukala, koska lämpötila on käytännössä joka päivä 30 asteen paikkeilla ja kosteusprosentti on korkea. Kaikkialla on kuitenkin ilmastointi, myös takseissa ja busseissa, joten ei välttämättä kauhea ongelma.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Hieno herkkusienipäivä

symbiatch - 19.06.2007 18.24 - matkustus mobiili 

Tänään oli sitten virallinen Forum Nokia Champion Day heti aamusta alkaen. Päivän aikana oli esityksiä niin Javan tulevaisuudesta kuin S60-kehityksestä, Flash Liteä jne. Oikein mukavaa ja kiinnostavaa. Olo oli hieman väsynyt kun ei taas saanut unta ennen neljää ja kahdeksalta jo ylös. Onneksi vähän piristyi jossain välissä.

Lounas oli Cafe Swississä, eli sveitsiläistä piti olla. Aika tylsää ja itse pääruoka vain kanankoipi ja vähän vierestä nahkoineen ja vähän ranskalaisia. Paljon huonompi kuin eilinen buffet.

Mutta tapahtui tänään aika paljon mukavaakin, hyvän seuran ja yhdessäolon lisäksi: matkatavarat saapuivat (kivakiva, huomenna lähden takaisin), saan Nokialta Lunan (kunhan niitä saavat itse), illallinen oli hieno jne.

Mutta pari tynpeääkin asiaa on tullut (tietysti) vastaan: Wireless@SG, jonka piti olla koko Singaporessa, ei ole tullut missään vastaan. Eli ihan turhaan on tunnukset kun ei wifi-pisteitä näy. Myöskään konferenssitilassa ollut netti ei oikein toiminut, joten aika heikolla netillä on saanut olla. Vain tämä maksullinen hotellinetti on toiminut hyvin. Näkee vain millainen lasku on, tämän pitäisi laskuttaa vain kun piuha on kiinni, mutta...

Myöskin British Airwaysin tarjoama hammastahna on ennemminkin saippuaa, en suosittele kokeilemaan. Eikä hotellin "conditioning shampoo" kyllä ole nähnytkään moista, ihan nihkeäksi tekee vain. Saippuakin on peruskamaa, eli kuivattaa ihoa (joka ei välttämättä täällä kosteudessa paljoa tunnu).

Huomenna sitten pitäisi kiertää CommunicAsia-messuilla ja shoppailemassa ja lähteä illalla takaisin. Sitten meneekin seuraava vuorokausi taas kuitenkin koneissa ja asemilla kun myöhästymisiäkin ollut paljon, mutta kai sitä kotiin pääsee. Kunhan matkatavarat tulisivat myös eivätkä taas jää Lontooseen.

Hotelli on 4 tähden (käsittääkseni) Carlton ja huoneessa on tuplasänky, kylpyamme ja erillinen suihku jne. Ei valittamista. Ilmastointi toimii hyvin ja näköalat ovat ihan ok.

Mutta hieno paikka tämä kyllä on ja hieno kokemus. Pitää tulla uudestaankin jos vain mahdollista.

Kommentoi

Ensimmäinen (oikea) sushi-annos

symbiatch - 19.06.2007 17.59 - matkustus ruoka 

Eilen tuli lounaalla otettua ensimmäinen oikea sushi-annos (en tosiaan laske yhtä maistettua palaa Viking Linen laivalla oikeaksi sushiksi). Oli oikein maukasta eikä tosiaan ole mitään kalanhajuista iljettävää kamaa kuten jotkut kuvittelevat. Singapore on kyllä siitä hieno paikka, että täältä saa melkolailla mitä tahansa itämaista autenttisena kun väestössä on joka suunnalta porukkaa. Nami.

Kommentoi

Näkymiä hotellista

symbiatch - 18.06.2007 03.48 - matkustus 

Hotelli on Carlton Singapore (ei Ritz-Carlton, joka myös kaupungista löytyy). Ikkunanäkymät kaupunkimaiset, eikä tätä kauheasti erota muista isommista kaupungeista. Arkkitehtuuri aika samanlaista laatikkoa ja uudempaa lasiterästaloa.

Eilen illalla kävimme syömässä jossain ravintolassa, jossa oli japanilaisia tarjoilijoita sisäkköuniformuissa. Hampurilainen oli todella namia (siis tällainen iso lautasella oleva, ei mikään pikaruoka), liha oli maustettu hyvin.

Surku vain että vieläkin matkatavarat kateissa, pitänee aamiaiselle mennessä kysellä josko olisi kuulunut jotain. Ei oikein innosta olla yksissä vaatteissa kun lämpötila ja kosteusprosentti korkea. Ennuste täksi päiväksi on "vain" 33C, kosteus kylläkin vain 54%. Woohoo!

Eli pian aamiaiselle, sitten ConnectAsia-messuille Nokiaa tapailemaan. Ja sitten myöhemmällä Champion-asiaa ja "soirée."

Jos tämä "nationwide WLAN" toimii jossain näistä paikoista, pitää lähetellä raporttia tarkemmin tien päältä. Hotellissa on "High-Speed Internet Access" (~1Mbps tuntuisi olevan) joka maksaa S$0.80/min, eli noin 40 senttiä minuutilta. Järkkyä, huonekin maksaa jotain 150 €/vrk, luulisi netin kuuluvan asiaan!

Kommentoi

Lentokoneen tarjoilu on pop

symbiatch - 18.06.2007 03.43 - matkustus 

Satuin sitten torkahtamaan illalla odotellessani ruokailua ja en tiedä yrittivätkö herätellä, mutta ruokailu meni ohi. Keräilivät astioita kun heräsin hetkeksi enkä jaksanut sitten kysellä josko saisi syötävää. Aamiainen näytti tältä, kyseessä on "omeletti", joka on käytännössä klöntti hyydytettyä munaa. Ihan ok, mutta ei mitään herkkua. Sienet selkeästi myös purkista. Mutta syöhän tätä. Alle kaksi tuntia laskeutumiseen, onhan sitä oltukin matkalla jo 18 tuntia.

Kommentoi

Singapore on my mind

symbiatch - 16.06.2007 08.01 - matkustus 

Tänään on sitten lähtö Singaporeen. Pitäisi jaksaa alkaa pakata ja varmistaa että kaikki tarpeellinen on mukana. Muutaman päivän matka vain niin eihän sitä kauheasti tavaraa tarvinne, mutta...

Lento on vähän inhottavasti, ensin mennään Lontooseen, siellä pari tuntia odottelua ja sitten ~14 tuntia Singaporeen. Luulenpa että olisin tykännyt enemmän jos olisi ollut edes yksi välilasku tuossa. Suljettu tila muutaman kilometrin korkeudessa yli puoli vuorokautta... Urgh.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu