Että sillain taas :D

donna - 19.07.2009 21.46 - lapset 

Ette usko, mitä mulle taas tapahtu :D

Oltiin näyttämässä Pimua sen kasvattajalle, ja Eetu istu autossa. Kohta se tulee itkien siihen mun viereen pihakeinuun ja hoki et: "vittu vittu vittu"
Mä olin vaan et mikä nyt on?
"Nokun mä laitoin radioo ja painelin niistä napeista ja sit tulin pois autosta, ja sit ovet meni lukkoon."
Noo, mä olin vaan, et ei mtn hätää, iskällä on avaimet. No sit se vasta poraan rupeskin. Mä vaan pyörittelin silmiäni, kunnes se sano, et kun ei oo, vaan ne ovet on lukossa ja avaimet autossa.

Mä juoksin pää kolmantena jalkana autolle ja yritin saada ovia auki, mutta ei. Lopulta mun oli pakko mennä sanoon faijalle ja mutsille, jotka sai mielettömän raivarin. Ovia ei oltais saatu millään auki, ellei se kasvattajan mies olis lainannu meille sorkkarautaa (:DDDDD) jolla faija vääns sen kuskinpuoleisen oven auki. Se oli hiukan raivoissaan. Meidän piti mennä uimaan samalla matkalla, mutta eipä menty. :D

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Kuinka on?

donna - 18.07.2009 12.56 - lapset 

Mitä mieltä te olette abortista?

Mun mielestä se on murha. Kyllä mä ymmärrän jos sut on raiskattu, ja sitten haluat abortin. Se on okei. Mutta...
Jos sä olet itse aiheuttaut sen, jos et käytä ehkäisyä tai yms. niin sitten sä teet abortoidessa murhan. Tässä pieni tarina abortoitavan vauvan 'suusta':

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan.

Mikä on teidän mielipide abortista?

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Hiekkakasa sohvalla...

suoppi22 - 10.12.2006 21.45 - lapset 

Olin tänään 1,5 h jouluostoksilla perhehelvetissä! Siellä oli heti klo 12 jumalattomasti porukkaa ja toppatakit -30% urheilukaupoissa! Mietin vaan että paljonkohan ne on alennettu sitten kun oikeesti se talvi tulee???Sain ostettua yhden lahjan muuten!!!
Iltapäivän jääkiekkomatsin jälkeen karvatassut jäi taas kiinni sohvalla löhöilystä!! Tyyny lattialla, sohvalla kasa hiekkaa ja tassun jälki!!! Heti kun PirttiHirmu korotti ääntään koirat hiipi pantterina eteiseen. Siinä sitten ripitin taas (jo kolmannen kerran tällä vikkolla) tästä samasta aiheesta: "Ettekö te ymmärrä, ETTÄ SOHVALLE EI SAA MENNÄ!"
Saa nähdä ymmärtääkö ne jo pikkuhiljaa...Parempi ois!

Kommentoi

Tyttö tuli

kebax - 04.06.2006 00.33 - lapset 

Tyttö tuli. Ei edes puuoliks oma tai sitten mitään sinne päinkään. Lähehellekäkään. Läheiseltä tuntui jo ennen tulemistakaan. Mutta LPGAlla on ennen kuin huomaattekaan. Näin ennustaa vaarin  puolikas.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu