Joutsenlaulu

kebax - 16.12.2008 13.54 - bloggaus 

Aina tulee elämässä eteen paikka jolloin on vaihdettava suuntaa tai mentävä eteenpäin. Allekirjoittaneen jutuille tulee nyt stoppi tässä yhteisössä. Aika aikansa kutakin, mukava paikkahan tämä on ollut ja alustan tarjoajalle suurkiitos siitä että kirjoitelmani ovat saanee täällä majailla.

Höpinöitteni julkaisemista en ole lopettamassa, ainakaan kokonaan. Uusi blogini majailee osoitteessa: blog.kebaxhouse.net/

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Nocturnal

kebax - 16.04.2008 21.43 - golf mopoilu 

Päivänsäde ja Hugon ysi.

Kommentoi

Dejavu

kebax - 15.04.2008 19.48 - golf mopoilu 

Päivänsäde tavoitti Everstin.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Joyride

kebax - 01.04.2008 21.19 - golf mopoilu 


Hugon reunamilla on vielä jonkin verran hankea. Taustalla häämöttävä seiskan griini on peitetty harsolla.


Everstin avausreikä hieman sameana.


Mierolan silla kioski on ollut koko talven auki. Allekirjoittanut korkkasi sen vasta nyt.

Hattulan ysi. Tänne vajaan parin viikon päästä sutimaan.


Hattelmalan harjulta kaupunki aukeaa hämyisenä.


Linnan päätösreijän griini.


Ja vielä näkymä Tawastin nelosgriiniltä.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Mopon sarviin

kebax - 31.03.2008 15.44 - mopoilu 

Hanget ovat todentotta sulaneet silmissä ja kevään ensimerkki eli kakspyöräinen otetaan ulos säilöstä. Ennuste tälle viikolle näyttää vallan mukavalta joskin viikonlopuksi lienee uhattu hieman inhoittavampaa keliä. No pienen räntäsateen mopeli kyllä sietää pressunkin alla.

Tässä on nyt vierähtänyt 146 päivää mopotta ja jälleennäkeminen on takuulla ratkiriemukas. Tästä sitä otetaan ensiaskeleet kohti kevättä.

Hipheijaa!!1

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Ulkomailla...

suoppi22 - 27.03.2008 19.25 - harrastukset 

Tulin pääsiäislomalta takaisin kouluun ja multa kysyttiin: "Missä ulkomailla sä taas oot ollu?" - " No, Porin lähellä mökillä, jos sitä nyt voi ulkomaaksi kutsua!"
Ilmat olivat siis mahtavat ja kasvot ovat saaneet kai jonkin verran väriä ku tällanen kysymys esitettiin.
Loma meni ihan ok, paremmin kuin hiihtoloma - siis kesälomaa ootellessa!Siihen on muuten enään 10 viikkoo!
Kävin eilenkin sitten vissiin "ulkomailla" - Povoossa katsomassa säbää. Yli 400 katsojaa, aika hyvin naisten play off  peliksi! Tunnelmaakin riitti; Nakkisormien kannustusjoukot ja porvoolaiset kylähullut loivat aidon tunnelman jokseenkin latomaiseen halliin!
Mielenkiinnolla odotan myös miesten lätkän finaaliparia...Viime vuonna Jokerifanien käyttäytyminen Oulun raksilassa oli niin käsittämättömän typerää, että jo senkin vuoksi toivon Bluesin voittavan - jos vaikka niillä olis yhtään fiksummat fanit, vai onko sellasia muuten ees olemassa?

Kommentoi

Skuutteri torin laidalla

kebax - 19.03.2008 16.33 - mopoilu 

Kommentoi

Helvetin hyviä valmentajia...

suoppi22 - 04.02.2008 21.35 - harrastukset 

Järjestettiin valmentajille tilaisuus tulla katsomaan uutta tekniikka dvd:tä. Varasimme loistavat tilat ja tilaisuus oli kaikille ilmainen. Lisämausteena oli, että dvd:llä esiintetyt harjoitteet olisi käyty samantien harjoituksissa läpi, jotta ne olisivat jääneet mieleen (ja valkut olisivat saaneet nipun uusia harjoitteita, mitä ne aina kitisee). Arvatkaa monta oli paikalla????????????????????????????? EI YHTÄÄN!
Kävin sitten kiertelemässä kolmet eri treenit ja tsekkaamas, et onko ne oikeesti niin helvetin hyviä koutseja et ne ei tarvi minkäänlaista koulutusta enään ikinä, koskaan!!
Näin yhteensä 4 valmentajaa ja istuin kolmissa eri treeneissä; no ainahan on parannettavaa, mutta parilla valkulla oli aika paljonkin...Siellä 17 tyyppiä jonotti ja katto ku muut suoritti. 11 pelaajalla tehtiin kahteen päätyyn sellasta harjoitetta jossa kolmen pelaajan piti liikkua yhtä aikaa...tuli aika kiire ja palautuminen oli olematonta. Palautteen antaminen tai siis sitä ei juurikaan esiintynyt ja vaatimustaso oli surkea!
Mutta ei kannata kouluttautua - sehän menee omalla painolla ja 10 vuoden kokemuksella!
Joopa joo ja trallalallalei!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Musiikki soi, kalkkuna hautuu

jouni - 20.12.2007 20.19 - bloggaus 

Laitanpa blogin alulle. Radiohead soi, kalkkunapihvit hautuvat keittiössä, ulkona ihmiset kärräävät jouluostoksiaan autoihin. Suhteellisen vapaata aikaa näyttäisi olevan ensi vuoden alkuun saakka, kun palkkatyöt on tältä vuodelta tehty. Osa mielessä olleista asioista on tullut syksyn aikana purettua teksteinä ja kuvina, mutta paljon ajatuksia ja tekemisä on jäänyt tallentamatta ylös. Tämä uusi blogi on yritys saada jotakin elämänvirrasta tarkasteltavaan muotoon.

Kommentoi

Pokeripöytä

stix - 05.12.2007 12.38 - käsityöt 

En nyt ennätä kirjoittaa mitn, mutta tossa on kuvaa: epätarkkoja kuvia projektista (aukee uudessa ikkunassa).

Kommentoi

"Menneisyys on legendojen..."

suoppi22 - 28.10.2007 17.35 - harrastukset 

"Sain eilen nähtäväkseni koosteita Erä III:n 90-luvun lopun peleistä. Ruudussa Parviaiset tuomitsivat verkkarihousut jalassa ja legendat heräsivät pelaamaan: Kati Suomela, Mema Pitkänen, Anu Toikka, Anna-Maija Keränen, Marjo Alanko, Katja Koivunen, Tuula Myllyniemi, Anne Averio, Anitta Marttila, Niina Vainio. Anne Suomalainen HoHin paidassa, Oilers-juniori Anna Vartiainen

… ja erikseen erityiset: loistava Elisa Simonen vielä ehjin polvin, tutkaan ennätyslukemia heittänyt Riitta Perttilä ja entäpä Katja Kelo, jonka yhden käden pallonriistoista ja maaleista saisi opetusvideoita. Ei maalintekoon laukaisupaikkaa tarvita jos osaa lyödä pallon verkkoon mistä asennosta ja millä otteella tahansa."

http://avokatsomo.com/Kommentoi

Facebookista...

suoppi22 - 24.10.2007 17.45 - harrastukset 

Tuntuu olevan aika suosittu tuo aikuisten IRC-galleria eli facebook. 42 miljoonaa ihmistä on jo jollakin tapaa liittynyt (lue: jäänyt koukkuun) siihen ja nyt on ongelmia, että ihmisten tietoja varastetaan sieltä aivan muuhun tarkoitukseen kuin pitäis. Just tossa käytiinkin eilen Pakosen kans nopee keskustelu siitä, et tietääkö kaikki oikeesti mitä kaikkee pääset lukemaan sieltä, ketkä kaikki näkee mitäkin...Mä en ainakaan tiedä ja siellä mä vaan päivittäin oon/käyn/luen/kommentoin jne... Tätähän me opskat hoettiin teineille pari vuotta sitten jo IRC;stä ja nyt ollaan itse samassa tilanteessa, "sitä mitä nuoret edellä sitä vanhat perässä"-vai mitenpäin se menikään...
Se on sitä paitsi aika sekava kokonaisuus, mä en oo päässy sinuiksi sen järjestelmän kanssa. Paljon turhaa krääsää ja saisivat laittaa koko homman suomenkieliseksi. Niin, ei se täydellinen oo, mut Enrique - kyllä sunkin pitää sinne tulla. Et sä vaan voi olla koneella ja kytätä niitä huutokauppoja!!! Heh!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Skootterikausi päättyi!

kebax - 20.10.2007 20.12 - mopoilu 

Tuolla pakkasessa ajelu ei oikein enää jaksa innostaa, vaikka mielihän sitä mopon sarviin kovasti edelleen tekeekin. Ensimmäisenä skoootterikautena tuli ajeltua kahdella mopolla ~13,000 kilometriä. Hauskoja hetkiä kahdella pyörällä taivaltaessa on riittänyt ja mopoiltua tuli melkeinpä ulkomailla asti elikkäs kevällä siellä Ahvenanmaalla. Mopokausi Päivänsäteen osalta oli loppua tylysti pikkuhaaveriin jostaa hyvällä tuurilla tuli selvittyä kuin koira veräjästä.

Ei voi suomessa läpi kauden ajaa millää eli nyt on murhemielin laitettava Vespa säilöön. Kevään pirtsakkoja ensi kelejä sitten vaan odottelemaan. Sinne on melko pitkä aika vaan minkäs teet. Byäääääähhh!!1

Päiväsäde jättää jäähyväiset Everstille. Monet kerrat ovat nämä toisensa nähneet ja toivon mukaan tätä riittää myös tuleviin vuosiin. Skootterikauden loppuminen tarkoittaa kokolailla myös golfkauden päätöstä. Suomessa siis. Poislukien Meri-Teijo.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

I'm single, bilingual...

symbiatch - 15.10.2007 17.35 - bloggaus 

No ei ihan. Jälkimmäinen osa on totta. Nämä kirjoitukset muuttuvat nyt sitten kaksikielisiksi (kyllä, k, ei m). Suomenkielinen versio on "virallinen", koska luonnollisesti pystyn paremmin kirjoittamaan sarkastisia, pistäviä ja muuten vaan ärsyttäviä juttuja ];)

Ja sinkku en ole. Mutta kuten jotkut saattavat tietää, kyseinen pätkä on Pet Shop Boysin laulusta levyltä Bilingual ja se vaan sopi tähän.

Well, not exactly. The latter part is correct. My writings are going bilingual. From now on, I'll try to write everything in both English and Finnish. The Finnish version is the "official" version since that's my native language and I'm better at writing sarcastic, prickly and otherwise annoying things ];)

And single I'm not. But as some of you might know, that's a line from a Pet Shop Boys song from the album Bilingual and it just came to mind.

Kommentoi

Frontti tonneja

suoppi22 - 29.09.2007 22.06 - harrastukset 

Menkääs tsekkaamaan...

http://www.youtube.com/watch?v=5gHc7d56Xzs&mode=related&search=

Kommentoi

Vespat Everstin suojassa

kebax - 25.08.2007 16.01 - golf mopoilu 

Väriloistoa klubin nurkalla. Pieni vanhus ja pulleampi nuorukainen sulassa sovussa.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

San Remo

suoppi22 - 17.08.2007 17.12 - harrastukset 

Ostin skootterin, sen nimi on San Remo ja sen punainen! Aivan huippua ajella!En tiedä miten ehdin enään ees tänne blogiin kirjoittelemaan;)!Hyvin kulkee, 70km/h!Mahtavaa!
Täytyy mennä taas ajeleen, huomiseen!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Nokia MOSHaa

symbiatch - 13.08.2007 10.38 - bloggaus mobiili web 

Nokia on sitten vihdoinkin avannut "julkisen" betan uudesta Mobilize and Share -palvelustaan. "Julkinen" siksi että kuka tahansa ei noin vain pääse kokeilemaan vaan pitää lähettää sähköpostiosoite johon saa kutsun. Todnäk kutsuja kuitenkin lähtee melkolailla kaikille.

Itse tuohon tutustuin ensimmäistä kertaa pari kuukautta sitten, mutta koska asia oli hyshys, ei siitä voinut puhua. Nyt kai sitten voi :)

Ensimmäinen tuntuma itsellä oli "ai taas yksi jakosivusto teineille." Eikä kyllä toinenkaan tuntuma kauheasti siitä muuttunut. Nokia kun on menossa näihin ohjelmisto- ja palvelutoimintoihin entistä vahvemmin niin kai tällainen sitten on tarpeen. Jotenkin vain ihmetyttää vieläkö ihmiset jaksavat taas uutta palvelua käyttää. Onko mitään oikeasti uutta ja hienoa?

Tietysti asiaan vaikuttaa sekin, että uusiin puhelimiin tulee vakiona MOSH-softa. Tällöin voi hyvinkin tottua käyttämään sitä ja jakamaan sekä lataamaan tavaraa kännyynsä. Näkee kunhan se tapahtuu.

Mietityttää myös tarkoittaako tämä loppua Lifeblog-touhulle. Nythän on käytännössä vastaava toiminne toisessa softassa ja vieläpä oma sivusto minne käyttäjät voivat tunkea tavaransa. Kunhan eivät nyt ihan tuhoa Lifeblogia kännyistä, se on ollut hyvin kätevä tapa lähettää tännekin sivustolle tavaraa.

Joni Koski jo kokeilikin tuota mobiilisoftaa ja mainitsi ettei se oikein softa vielä ole kun availee vain webbisivuja. Itse en tuota ole kokeillut kun en huomannut sen tulleen. Myöskin mietiskeli miksi softassa on asetus ostotoimintojen varmistukselle. En tiedä mitä kaikkea Nokian suunnitelmista voi puhua (eivät itsekään ole kovin tarkasti puhuneet, suunnitelmat kesken vielä), mutta jonkintasoista sisältömyyntiä tuonne on tarkoitus tehdä, jopa ihan käyttäjien toimesta. Mutta miten, minkälaista, millä logiikalla - en tiedä. Näkee kunhan pääsee betasta etiäpäin.

Twango-kauppa myös tuli julki tuossa aiemmin, tiedä sitten onko Nokia tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä MOSHin kehittämisessä ja nyt saivat sitten kaupan setvittyä julkiseksi. Tiedä häntä, ainakin palvelu on aika erilainen. Nokia kuitenkin kertoi pari kuukautta sitten että koko MOSH on väännetty hyvin lyhyessä ajassa, joka on harvinaista niin isossa talossa. Viittaisi siihen että jotain valmista on saatu.

Mutta pitänee testata nyt uudestaan kun kerran alphasta siirtyi betaan. Josko sillä tekisi jotain. Tuskin kuitenkaan minä.


Näköjään tuo "MOSH-softa" on vain Nokian katalookisofta muokattuna MOSHille. Eli ei ollenkaan sitä mitä kuvittelin sen olevan. Pläh :P

Kommentoi

Sadetta ja auringonpaistetta

suoppi22 - 24.07.2007 20.54 - harrastukset 

Teuvo eivielä tänään päässy toteuttamaan piirtämäänsä, mutta huomenna Teuvo nähdään lapionvarressa möyhimässä kukkapenkkiä. Mä oon antanut niin paljon ideoita Teuvolle, että saa nähdä mikä niistä lopulta valitaan!!!
Tennis sujui multa tänään mallikkaaksi vaikka pakko on kai myöntää, että Baby S. pääsi kerran yllättämään!!!Onneksi olkoon Baby!!
Aurinkokin näyttäytyi illalla  - ihanaa, päivä oli muuten aika pilvinen ja painostava!
Mahtavaa, että Lady M. on ilmoittanut itsensä breikkikurssille, toivottavasti siellä on sellanen opettaja joka ymmärtää Lady M. nylkytystarpeet jos sellanen pääsee yllättämään kesken tunnin??!! Huippua, että breikkiyhteisömme laajenee!

Kommentoi

Beachfutis lähenee

suoppi22 - 19.07.2007 23.06 - harrastukset 

Launatai aamuna Nissanin nokka suuntaa kohti Turkua! Tänään aloitin jo varusteiden keräämisen rantapallokisoihin; ostin rantatuolin että on kiva sitten tulla lyhyen vaihdon jälkeen bisselle ja joukkueen väreihin sopivat (sovitut) mustat shortsit!Hain myös koululta numeroidut peliliivit joista osan jopa pesin!! Vielä olis hankittavat ilmastointiteippiä ja kylmää juotavaa...
Vastustajajoukkue lähtee valmistautumaan paikan päälle jo huomenna; taitavat olla ylikunnossa la aamuna!!!
Toivotaan parempia kelejä....!!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu