Kesäpäivä Helsingissä!!

suoppi22 - 06.06.2007 18.42 - trendit 

Kaverit juoksutti mua aamulla Pirkkolassa tunnin!!Huh, sisulla vedin loppuun asti!
"Enriquen" kanssa oltiin päätetty jo aikaisemmin, että "OPSKIEN" tulee kävästä Kauppatorilla nauttimissa kesän antimista, kuten Snellmanin kahvilan lihapiirakoista, torin suomalaisista makeista mansikoista-siiderin kera ja muuten vaan tuntea se kesäfiilis keskustassa. Toteutimme suunnitelmat ja istuimme Kolera-altaan reunalla jutustellen ja mutustellen!!
Mukavaa oli. Nyt "Enrique" istuu kentällä ja odottaa lentsikkaan pääsyä. Huomenna kaverit ovat jo Thaimaan Patong beachillä....Rahalla saa ja koneella pääsee!!!

Kommentoi

Blogeista A-studiossa ja yleensä

tatipensio - 20.06.2005 21.29 - bloggaus trendit 

A-studiossa kerrottiin hieman asiaa blogeista, taas vaihteeksi kylläkin sekoitettiin blogit ja journalismi. Niillähän ei yleensä ole mitään tekemistä keskenään, vaan ihmiset bloggaavat tyyliin "olen kiinnostava ja tietysti kaikkien pitää saada tietää mitä söin aamiaiseksi."

Schizoblogin kommenteissa vellihame vei asian jo toiseen päähän, mutta aika samaa linjaa voi vetää. Mitään journalismiahan ei tuokaan blogi edusta, vaan "mä nyt teen tällasta ja oon hip ja pop ja kaikki lukee mun blogii." Meemiä meemin perään, listoja listojen perään. Ehkä bloggauksen pointti onkin se, mutta tylsää se on.

Puhumattakaan siitä, että ennen blog-termin keksimistä oli ihan samanlaista tavaraa kotisivuilla, mutta se ei ollut yhtään hip ja in. Nyt se on kun ihmiset haluavat olla ekstroverttejä, vaikkei mitään sanomista ole. Jos kerran Mervi ja Matti kiinnostaa, kai minunkin tylsä elämäni? Onko se bloggailujen pointti? Jos on, ei se kauaa kestä. Tarvittaisi vähän sitä substanssiakin.

Mutta kuten jo aiemmin olen sanonut, bloggailua yritetään pitää sisäpiirin juttuna. Höpistään "blogistanista" ja vaikka mistä, yritetään hehkuttaa miten luetaan juuri näiden Tiettyjen ja Valittujen blogeja (jotta oltaisi itsekin kuuleja "by association") jne. Kasvakaa jo aikuisiksi (tai kuten aikoinaan Assemblylla eräs mainos oli mutiloitu: kasva isoksi kuseksi).

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Mistä en kirjoita

tatipensio - 15.04.2005 10.55 - henkilökohtaiset trendit 

Minulta on kyselty miksi kirjoituksissani eivät esiinny Marika Fingerroos, Juhana Helmenkalastaja, paavi, Jari Sarasvuo tai muutkaan mukamasjulkimot. Siitä yksinkertaisesta syystä, että he eivät ole kiinnostavia minun mielestäni. Jos olet eri mieltä, tilaa Seiska tai Katso.

Kommentoi

Millä silmällä?

tatipensio - 31.03.2005 09.31 - televisio trendit 

Nyt sitten kotimainen Sillä Silmällä tuli ruutuihin. Kovaa hehkutusta ja ennakko-odotukset alhaalla, luonnollisesti. Suurin asia jota odotin oli budjetin suuruus. Alkuperäisessähän rahaa poltetaan reippaasti (sponsoreita on helppo saada), Suomessa tilanne on varmasti toinen. Ja siltähän se näytti. Sokokselle mennään yhden vaatemerkin kohdalle ostoksille, talossa tehdään vähän maalausta ja vaihdetaan verhoja, ehkä pari sohvapöytää siihen sitten lisäksi. Se siitä. Varmasti paransi tämän henkilön elämää runsaasti!

Ja ah ihanaa miten Tommy osasi koko ajan kysyä "miksi?" Miksi on kengissä vielä hintalapun naru, miksi on kaksi samankuvioista kravattia, miksi miksi miksi. Ja niin tylsistyneen oloisena vielä. Innolla odotan jatkuuko ensi viikolla sama touhu. Enkä pidätä hengitystäni.

Kommentoi

Supermalleja haetaan

tatipensio - 11.03.2005 21.20 - televisio trendit 

On kovin huvittavaa seurata samaan aikaan jenkkien supermallihakua ja suomalaisten vastaavaa viritelmää. Jenkkilässä kilpailemassa on oikeita naisia, jotka tietävätkin alasta jotain ja oikeasti haluavat sitä. Suomessa kilpailemassa on nuoria tyttöjä, jotka eivät oikein tiedä mitä koko homma on tai kiinnostaako se edes.

Pelkästään ulkomuotoakin katsomalla näkee suuren eron: jenkit ovat sentään jonkun kokoisia, muutakin kuin luuta ja nahkaa. Suomalaiset taas ovat sitä tyypillistä langanlaihaa blondia (okei, pari on tummahiuksisia sentään). Minulle ei ainakaan näillä kotimaisilla yrittelijöillä paljoa tavaraa myytäisi, eihän niitä juuri jaksa katsoa, vaikka ihan kauniita tyttöjä sinänsä ovatkin. Jenkkiporukassa sen sijaan on sitä oikeaa tavaraa.

Hassua, kerrankin jenkkilässä jokin on paremmin...

Kommentoi

Nightwish vs teinitytöt

tatipensio - 28.02.2005 17.08 - musiikki trendit 

Ah ja voih. Nightwish meni voittamaan Emmoja ja basisti Marco Hietala meni mainitsemaan kuinka hienoa on että palkitaan bändi, joka tekee itse musiikkinsa ja vielä omien halujensa mukaan. Menipä sanomaan vielä miten nämä ylituotetut formaattibändit eivät oikein ole mitään muuta kuin rahastusta teineiltä. Siitäpä soppa syntyi.

Tulipa jopa joiltain kommentteja, että Emma-palkinnoille pitäisi saada katto. Eli siis jos bändisi on niin hyvä että voittaa useamman palkinnon, vaikka vielä useina vuosina, pitäisi heti saada kielto ettei voi antaa. Eli siis määritetään monopoli/määräävä markkina-asema -säännöt tännekin? Ja samantien on Nightwishilla noussut pissi päähän kun menee moista sanomaan. Hoijoi. Marcohan sanoi vain totuuden, vihdoinkin joku uskalsi.

Sopii muuten katsoa paljonko maksaa esimerkiksi Popstars-bändi Indxin levy Anttilassa plussa-kortilla. Taisi olla 6,95 euroa. Normaalihinta 21,95. Eikö mene kaupaksi vai miksi noin halvalla? Pakko kai saada myyntiluvut ylös keinolla millä hyvänsä...

Niin ja jos olisi Antti Tuisku ollut vaikka viidettä vuotta viemässä seitsemän Emmaa, varmasti fanit olisivat olleet hiljaa palkintokatoista. Tietystihän sen oman lempibändin pitää saada voittaa vaikka miten.

Täytyy kyllä sanoa, että kunnioitukseni Nightwishia kohtaan kasvoi, ennemmin pidin heitä vain bändinä joka menestyy hienosti ja tekee omanlaistaan musiikkia. Nyt näkee, että siellä taustalla on oikeasti paljon hyviä ajatuksia. Ja miksei olisi, ei bändi muuten menesty.

Niin ja möihän se Antti Tuiskukin melkein 64000 levyä. Ei sekään huonosti ole, mutta tähänhän vaikuttaa paljon formaatin tuoma kuuluisuus. Pikku G jäi sen sijaan 36000 levyyn, teinitytöt näköjään tykkäävät enemmän poppareista kuin hoppareista.

Lue kommentit (4) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu