YleX Aamu tympii taas

tatipensio - 10.05.2007 10.27 - radio 

Tänään meni yli YleX Aamun juontajien typeryydet niin lähetinpä vähän palautetta. Katsoo tuleeko mitään kommenttia, itse en tuota kuuntele ellei ole pakko (autossa työmatkalla mies kuuntelee monesti).


Aiemminkin jo kuunnellut älyvapaata höpinäänne mutta tänään meni Marjan jutut niin yli että pakko on laittaa palautetta.

Puhuitte vapaaehtoisista eläkevakuutuksista. Mikähän jatkuva mielenhäiriö saa ihmisen ihmettelemään miksi ELÄKEvakuutuksesta ei saa rahoja pois kuin vasta ELÄKKEELLÄ, tai muutama vuosi sitä ennen? Kai samalla logiikalla kotivakuutuksella pitäisi saada korvauksia autokolareista ja lemmikkivakuutuksen pitäisi korvata tulipalot?

Väittipä tyttönen myös että kun moisen ottaa, ei ole mitään mahdollisuuksia lopettaa säästämistä. Taas väärin. Senkun ilmoittaa ettei haluakaan maksaa niin siinä se. Itsellänikin on vakuutus johon maksan mitä haluan, milloin haluan. Jos en halua maksaa mitään vuosiin, en sitten maksa. Uskomatonta, eikö?

Myöskin tyttönen väitti osaavansa yhtä hyvin sijoittaa kuin ammattilaiset. Lyödäänkö veto? Laitapa kuules vuoden ajan 50 euroa kuussa vaikka kuvitteellisesti osakkeisiin, rahastoihin tai mihin haluatkin. Ja pyydäpä sitten 1-3 vuoden päästä selvitykset miltä tahansa eläkevakuutusyritykseltä miten meni. Voin lyödä vetoa että taitaa tulla vähän paremmat rahat ammattilaisilta.

Itse muuten sain ensimmäisten kolmen vuoden aikana tuplattua laittamani rahat. Hurjan huono tuotto, tiedän, pitäisihän sen tuplaantua joka kuukausi. Ja se MOTin "tutkimus" myöskin osoitti vain yhden asian: jos sinulla ei ole varaa laittaa rahaa säästöön, et myöskään juuri mitään saa. Mutta jos menet suunnitelman mukaan, raha kasvaa mukavasti vuosien saatossa. Eli mikä tässä oli ei-kannattavaa?

Ärsyttää oikeasti tuollaiset mukamastietävät ihmiset jotka kuuluttavat kuvitelmiaan ja harhaluulojaan maanlaajuisessa radiossa ja vaikuttavat ihmisten mielipiteisiin. Tietysti vastuu on kuulijallakin, mutta voisi nyt vähän käyttää päätään edes joskus. Surku vain että joka aamu Marjalta tulee ties mitä sammakoita pihalle, eikä Peltsikään pysty kaikkea korjaamaan.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu