Pompadourin korot!!

suoppi22 - 25.11.2007 19.18 - ihmissuhteet 

Eilen oltiin "Pakose" luona (sen uusi nimi on muuten Avocado - tunkee sitä joka paikkaan). Tehtiin susheja oikein sarjatyönä ja niitähän tulikin sitten koko "lestaperheelle". Olis pitäny olla Etana ja Ms Jefukin syömäs niin olis kevyesti niillekin riittäny!
Ne oli aika erikoisen makuisia- mutta kyllä me niitä syötiin. Tässä erilaisa kommentteja susheista: " Tää merilevä haisee etovalle, se tässä tökkii!" "Mua taas kiehtoo toi tulinen dippi soijakastikkeen kera, kyllä näitä syödä voi!" "Kerrankin saa syödä tarpeekis näitä, että tarvi pelätä et rittääkö kaikille!"
Testattiin myös Avocadon uutta 1001 erilaista drinkkiä - kirjaa! Jestas mitä makuelämyksiä! Koverrettiin ananakset ja sahattiin jopa kookos, jotta päästtin siihen oikeeseen fiilikseen (miltä ne drinkit sit siellä Thaimaassa maistuukaan ). Vaaleaa rommia, jäämurskaa, passion hedelmämehua, passion likööriä makeutusaineeksi niin AVOT!
Pelattiin uutta lautapleiäkin, joka oli sekoitus monesta eri pelistä (piti näytellä, hyräillä kappaleita, muovailla vahalla jne). No sain tehtäväksi piirtää Pompadourin korot ( ei ollu hajuakaan millaset ne on...)! Mähän sit nopeesti piirsin sellasen vanhanajan kengän (luistimen näköisen, ilman terää) ja parini huusi; "Pompadourin korot!" Naurulla eikä ihmetyksellä ollut rajaa! Kuka A) voi siitä kuvasta arvata Pompadourin korot ja B) peli on opeteltu ulkoa, tietty - pelin omisti se mun pari C) millaset ne Pompadourin korot on oikeesti! Hitto, me naurettiin!
Yöllä oli tuparit asuntoautossakin, siellä tarjolla oli kuoharia! Hauskaa oli ja myöhäseen meni. Tää päivä on menny sängyssä maatessa, mut ei haittaa. Kolme viikkoa jäljellä!!

Lue kommentit (4) | Kommentoi

Joulukortti...

suoppi22 - 16.11.2007 22.47 - ihmissuhteet 

Ensimmäinen joulukortti oli pari päivää sitten jo postilaatikossa. Naapurin mummo oli se ihan postin kautta lähettänyt; sisältö ei ihan hyiä joulua koskenut vaan yllättäen täällä meillä on taas metelöity ja kai myös tavoiteltu perintöä! Joo-o, näin se mummo kirjoitti!
Nyt alkaa meikäläiselläkin tulla piste I;n päälle tässä hourailussa ja kävin isännöitsijätoimistoon ilmoittamassa mummosta faktaa. Taloyhtiön hallitukselle meni sähköpostit samantien ja nyt katellaan mitä seuraavaksi tapahtuu... Yks naapurin nainen lupas käydä jututtamassa mummoo huomenna.

Kommentoi

Haastattelussa Barbara K: Oulusta

suoppi22 - 02.11.2007 20.25 - ihmissuhteet 

1. Hei Barbara, joko talavirenkaat on vaihettu?
- Kuule, eipä oo. Muttei oo ollu liukastakkaan, vielä. Sitä se ilimastonmuutos teettää.

2. Entisenä Kärppien pellaajana miten Kärppien menestys näkkyy
Oululaisten itsetunnossa?
- No, en ole oikiastaan huomannu. Kyllä se kuitenkin on kiva puhua jääkiekosta, siinä
pääsee ainakin sanomaan, jos joku rupiaa jottain muuta.

3. Kaupungin työtekijänä, miltä näyttää Oulun seuvvun kaavoitus?
- Upialta tietenkin. Tontteja on ja palijo. Muuttakaa Ouluun kaikki vaan!

4. Olet Maailmamestari hankifudiksessa, mitä muistoja tuo arvokas ja
tunteellinen turnaus tuo mieleen?
- Tähän heti alkuun rehellisenä ihimisenä pitänee tehdä ihan pieni, merkityksetön korjaus. En siis ole maalimanmestari. Vain Em-hopijaa löytyy muutaman vuoden (10v)takaa. Mutta mun kaverit on kyllä vai oliko sekin sitten suolta... Mistä noita enää muistaa...
Mutta olihan se reissu (muistaakseni)! Nyt ois kyllä tarkotus mennä helemikuussa kattoon, että vieläkö se on yhtä hauskaa.

5. Mitkä ovat Oulussa INN tällä hetkellä? Kerro miten trendikkäät
elävät Oulussa...
- No sää sanosit varmaan tähän että ne, mitkä sun kulmilla oli 2 vuotta sitten, eikö!?
En pysty vastaamaan, kun en tunne yhtään trendikästä, sori kaverit.  
a) Millane vaatetus?  - Sopiva, merkki rinnassa. No ei, en osaa vastata.
b) Miten viikonloppua kuuluu viettää? - Nykyisin joutuu ottamaan univelat kiinni, että jaksaa taas seuraavan viikon. Mutta normielämäsä tietenkin pelejä, kymppikassia ja ehkä vinksejä (juuri niin, luit oikein). Mutta normielämää ei oo ollu oikein moniin vuosiin.
c) Misä käyvään syömäsä? - Oisko se Pannu, (misä Pirttihirmuaki pittää käyttää aina), Amarillo, löytyyhän niitä.
d) Kuka julkkis on INN Oulusa?  - Oisko Jere nykysin.
e) Kene keikoilla käyvään?  - No jaa, jos sissään pääsee ja mahtuupi niin esim. Tähkän (ei janne), Erikssonin (ei lasse) tai taispa viimeksi olla Jenni Vartiaisen keikka, soli kuitenki City-lehden iltamat Onnelassa, (muistatko muuten joulurauhan julistus illan siellä parivuotta sitten, etpä taija muistaa...)jouduin kuitenkin lähtemään ajoissa kotiin, kun aamulla piti taas herätä.
f) Misä istutaan kahavilla ja töllätään ihimisiä?
- Bisketti, Stocka ja tietenki kesällä ykköspaikka on tori ja pallo.

7. Kerroppas joku KIVA muisto meistä ala-asteelta tai lukiosta,
sellanen jota muut ei ole vielä kuullut!
- Yeah, päästiin asiaan. (En oo koskaan näitä kertonukkaan :))
Olin ollut ihan hirveän isossa leikkauksessa (tunteja kesti, tietenkin) koskien hampaita. Noo, urheasti menin seuraavana päivänä suu täynnä tikkejä ja muuta kamaa kouluun. S ja R -kirijaimet senkun suhahteli vain puhuessani. Sitten tuli Pirttihirmu ihanasa valkokarvahatussaan (soon kulkaatte näkemisen arvonen, voin kertua) koulukiusaamaan mua. Sano S, sano R ja päälle räkäset naurut. En oo siitä päässyt vieläkään yli.

No toinen tarina sitten vuosia tuon tapahtuneen jälkeen, Pirttihirmu pöllähti vajaa 90 kg tonnifisuna  lukioon ja samalle luokalle. Tietenkään hän ei meikää tunnistanut (hyvä kun mahtu Ouluun ylipäätään).  Lankkulattia nitisi vain, kun Pirttis pomppas tuolistaan ylös ja julisti, Olen pirttihirmu ja olin vuoden Jenkeissä! Aha, ajattelin. No, on se sitten jälkeenpäin ihan porissukkin ja onhan meillä ollu ihan hauskaakin vuosien (tai vuosikymmenien)saatosa. Vai?

8. Ja vielä lopuksi valitseppas seuraavista parempi vaihtoehto ja
perustele lyhyesti valintasi:

Karvalakki vai pipo?
Karvalakki (vrt. valkokarvahattu)

Rössypotut vai kärkkäri?
Rössypotut, ehottomasti, ihan tajuttoman hyvvää.

Marketit vai Stockman?
Paha nykysin. Sanoin menneille muistoille Marketit.

Onnikka vai polokupyörä?
No oikiastaan auto. Mutta jos valita pittää nii polokupyörä.

Patio vai kymppipussi?
Patijo.

Kössi vai tennis?
Kössi

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu