Åland Golf&Scooting, osa 1: Reissuun!

kebax - 23.05.2007 09.14 - golf mopoilu 

Idea reissuun alkoi syntyä kun parisen viikkoa sitten työkaveri istahti mopon kyytiin maanantain ruokiksella. Keskiviikkona kaverilla olikin jo oma mopo ja perjantaina se alkoi jo suunnitella reissua. Kohteeksi tuli sitten myöhemmissä valittua Ahvenanmaa jotta saatiin vähän vaikeusastetta.

Tie saaristoon kulkee Kustavin kautta jonne tulevana perjantaina töitten jälkeen mopot suunnataan kymppitien kautta täältä Hämeenlinnasta. Lautta Osnäsistä Åvaan lähtee klo 19:30. Veden ylityksen jälkeen on vuorossa matka halki Brändön Torsholmaan. Tästä lauttayhteys Kumlingeen jossa yöpyminen.

Lauantaiaamuna lähtee lautta kohti pääsaarta jossa määräsatama on Hummelvik. Seuraa kymmenen kilometrin reissu Puttes Camping leirintäalueelle. Tästä on vain kymmenen kilometriä Kungsbanalle jossa tiiaika 13:30. Lauantai meneekin allekirjoittaneen osalta enämpikin golfin parissa; 18 reikää ja illallinen klubilla. Illan hämärtyessä voipi vähän ehkä skootteroidakin.

Sunnuntain ohjelma onkin täysin vapaa eli skootterointia sinne minne nenä näyttää. Etäisyydet saarella näyttävät lyhyiltä, mutta tuskin nyt joka kolkkaa ehtii tutkimaan.

Maanantaina takaisin Maarianhaminasta klo 14:25. Tämä on normi ruotsinlautta ja mennään suoraan Turkuun; on siinä jo vähän ulkomaanreissun tuntua, heh. Kotiin tullee saavuttua puolenyön tienoilla.

Varusteet reissuun:

  • varavaatteet & sadevehkeet
  • makuupussi
  • liina mopon sitomista varten lautalle sekä muut remmit ja mustekalat
  • golfbägi
  • kamera
  • luuri & laturi
  • rahaa & kortit
  • rillit
  • matkasuunnitelma & lauttavaraukset

Mopon tuunaaminen alkoi suurinpiirtein reissun idean synnyn aikoihin. Tarpelliisin lisävaruste eli takaboxi on edelleen hukassa. Kovin montaa päivää ei lootaa ehdi enää odotella joten tavaroiden kiinnityksestä voipi tulla mielenkiintoinen projekti.

Kolme työpäivää ja matka alkaa! Sääennusteet näyttää perskutan huonoilta tässä vaiheessa. Mutta yrittänyttä ei laiteta.


Edit 25.5 klo 15:00

Tästä sitä porhalletaan kymppitielle ja matka kohti Kustavia alkaa.

Lue kommentit (5) | Kommentoi

Odotukset on aika korkealla

stix - 14.05.2007 09.27 - golf 

Avajaiskisat meni hyvin. Ehkä vähän liiankin hyvin - pelasin Parkin 95-20=75/33. En ole ko. kenttää pelannut noin hyvin tai tasaisesti aikaisemmin. Ei yhtään estettä, yksi rankku (pelaamaton paikka). Oli oikeastaa aika tylsää bogin tökkimistä, mutta silläkin näköjään pääsi puskuriin. Olen ihan tyytyväinen. Mennä viikolla pelattiin poikien kanssa Parkki takatiiltä; 99-23=76/35. Ainoa mikä jäi kaivelemaan oli #17, jolle tein 11. En jaksa tässä sitä sen enempää avata, mutta kerrottakoon, että chippasin viidennen keltaiseen tiiboksiin.

Avaukset ovat olleet ihan kondiksessa, samoin lähipelaaminen. Ysi raudasta ylöspäin on ongelmana voimakas vasemmalle kääntyminen. Huomaan tähdätessä, että lapa on hiukan kiinni. Käännän mailaa siten, että lapa suoristuu, swingailen mutaman kerran, pysäytän mailan swingin alimpaan kohtaan. Ja huomaan, että lapa on edelleen kiinni. Perkele. Koitan väkisin vääntää lapaa jopa hiukan auki ja tämä välillä toimiikin, mutta iso osan griineistä (ei välttämättä GIR) missaan vasemmalle tästä syystä. Pitää porolta kysyä irtotipsi tähän. Myös lyöntipituudet ovat vähän hakusessa, onneksi siten, että lyön pitemmälle kuin luulin.

Tästä kaikesta on nyt seitsemän kierroksen jälkeen jäänyt hyvä fiilis. Ongelmalliset asiat on suhteellisen helposti muutettavissa kontrolloiduiksi lyönneiksi. Kyllä sinne seuraavaan tasoitusryhmään pitäisi olla mahdollisuus päästä.

Kommentoi

Kauden ekat kisat

stix - 04.05.2007 22.24 - golf 

Vähän pääs yllättämään, niin sanotusti puun takaa. Ne on siis huomenna.Koitetaan laittaa vähän avaavampaa rapoa sitten niistä. Tänään tuli vaihdettua kesäkumit - toivottavasti ei kauhean montaa uutta lihasta löydy huomenna...

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu