Talentteja kaveripiirissä!

suoppi22 - 21.10.2007 18.14 - uutiset 

Syysloma ohi; tunsin pariin otteeseen sen rentouden virtaavan suonissa; se oli ihana tunne!! Mökki oli kaikinpuolin tilava, hienolla paikalla ja sopivan matkan päässä. Oli siellä puutteitakin... silmään pisti, että jos on 10 hengen mökki, niin isossa olohuoneessa oli antiikkinen 3-hengen istuttavasohva (aivan hirvee)! Löhöilysohva puuttui kokonaan!! Enriquen kanssa jouduimme pikkasen mööbleeramaan siellä ennenkuin tunsimme olomme kotoisaksi!
Lenkkeiltiin pariin otteeseen, Pakone pyöräili ku nilkka oli pahasti nyrjähdyksen jäljiltä mustana. Pelatiin lautapelejä, pääasiassa Rappakaljaa, niin paljon, et vikana yönä se tuli uniinkin. Kyllä täytyy sanoo, et aika lahjakkaita elokuvajuonen tekijöitä löyty porukasta, vedet valu silmistä kun niitä luettiin ja koitetttiin päätellä mikä tarina on tosi! Myös lyhenteet oli mielenkiintoisia; R.Y = Rouvat yksin, M.S = Matti seura, L.K.Y = Lyhyet kyrvät yhdistys, Holipompeli = Laatikko, jossa säilytetään jo valmiita poppanaliinoja. Näitä oli lukemattomia!!!
Iltaisin "leikimme" pimeen piilosta, se oli jännittävää! Baby. S:lle meinas olla jopa liian jännittävää!!Ideana oli, et yks menee piiloon (oli säkkipimeetä) ja jokainen lähtee ominensa sit etsimään taskulampulla piilossa olevaa. Kun valokeilaan sattui "tukki makaamassa maassa" (lue ihminen), sammutin oman valon ja jäit samaan paikkaan piiloon.
"NOPE-leirin (Nuori opettaja)" kohokohta oli Talent Show lauantai-iltana. Jokainen sai valita parin tai vaikkapa koiran ja esittää lyhyen shown. Neljästä esityksestä kaksi pääsi jatkoon. Esitykset oli laadukkaita, kuten arvata saattaa - Jatkoon tiukassa kisassa pääsi Enriquen vauhdikas "Afrikka tutuksi" show sekä Baby S;n ja Pakosen "Olympic Romania" esitys! Mielenkiinnolla odotellaan uusia esityksiä!
Kaikinpuolin hauskaa ja rentouttavaa, kiitokset osallistujille ja tsemppiä työviikkoon!

Lue kommentit (8) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu