Veli pelaa monopeliä!!!

suoppi22 - 29.08.2007 19.19 - uutiset 

Että silleen, en nyt oikein tiedä miten esitän tämän asian teille... Kannattaa istua eka alas ja vetää keuhot täyteen ilmaa... VELJENI ON VUOKRANNUT MÖKKIKUNNASTAMME TOISEN RAVINTOLAN!!! "Ei mee ainakaan kilpailijalle ja nyt mulla on monopoli!"
Meillä pitää sit aika kiirettä ens kesänä Oulujärvellä, et ehditään valloittaa molemmat ravintolat, laulaa ne kaikki HYVÄT karaokebiisit (uusiakin esiintyjiäkin kun on lupautunut), katsella breikkiesitykset, istua autossa kuuntelemassa Lapin kesää ja siinä ohessa kattella hyviä kelejä!!Huh, huh, täytyy varmaan viikko varata tähän kaikkeen!
Onko muuten Sinikka saanut vahvistuksen suopotkupallosta jo?

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Lue "Johanna Pakosen" haastattelu!!!

suoppi22 - 27.08.2007 22.04 - uutiset 

Vuorossa karaoke kuningatar, jolla vähän kesti vastata näihin kyssäreihin!!

1. "Johanna Pakonen", olet muuttanut takaisin Helsinkiin! Miltä se nyt tuntuu Pihtiputaan, Melbournen ja Ivalon jälkeen?
Tsadista ei oo tietoa, mutta ainaskin tämä Malmi on mahtava paikka, kun täällä tapahtuu niin paljon juttuja, joista voi lukea iltapäivälehdistä.


2. Työt ovat sinullakin alkaneet, miltä se "maistuu" kesän jälkeen?
Rillit vinossa mennään vieläkin. Hauskinta on, että mut pakotettiin koulun "ympäristöagentiksi".
 

3. Uusi työpaikkasi on kuulemma alansa eliittiä, mites "Puttaan tyttö" on sopeutunut joukkoon?
Oppilaat eivät kiroile, mutta opskat kiroilevat, joten hyvin oon siihen nähen sopeutunu.

4. Johdat myös leikkisää Peuravaaran yläastetta, kuinka se hoituu? Voitko vähän valoittaa lukijoilleni mistä on kysymys...
Voih, mistähän aloittaisi.. Juttu on se, että Kainuussa Peuravaaran peruskoulussa henkilökuntaa on 24 hlö ja oppilaita on 2, joten ressitön unelmapaikkahan se on kaikille osapuolille . Ite oon rehtori. Meillä on yksi aktiivinen huoltaja, joka on lesta joten lisää oppilaita pitäis olla tulossa. Byrokratia on pientä ja budjetti suuri. Opettajien ei tarvitse olla päteviä, kunhan ovat soveltuvia. Kaikki opettajat asuvat koululla Peuravaarassa, ainakin suopotkupallon aikana. Työtunteja saa tehdä sisään eli ylityöt maksetaan vapaina.Liikunnanopekin pelasi niin paljon pingistä, että saapuu töihin vasta syyskuussa. Koulun pedagogiikkaan kuuluvat virkistävät elämäntavat: esim. mitään patukka- tai limpsa-automaatteja ei tulla käytäville hankkimaan, mutta pullonpalautusautomaatti katsottiin jo tarpeelliseksi. Joka aamu on aamunavauskaraoke ja tiistaiaamuisin opettajakokous on korvattu AA-palaverilla. Aikas edistyksellinen koulu ollaan ja aikaamme edellä. Harvalla muulla tuon kokoisella koululla on esim. oma kuraattori ja lääkäri ja kanslistilla oma apulainen. Jos tahdot lisätietoa tai lahjoittaa rahaa koulun toimintaa, niin ota yhteyttä :)

5. Osallistuit kesällä useisiin "urheilutapahtumiin", kerro jotain hauskaa niistä jokaisesta!
Jos jokaisesta pitää kertoa, niin siinä tapauksessa olin vain yhdessä urheilutapahtumassa. Kesän kovin suoritus oli varmaankin istua Timantin takapenkillä ja laulaa "Lapin kesää" yli 10 kertaa putkeen!

6. Mitä uutta olet hankkinut lähiaikoina?
Irtoripset, mut ne joutuivat jo hukkaan...


Valitse seuraavista vaihtoehdoista se paras ja perustele vastauksesi:

Luumu vai pähkinä?
Luumu on niin hyvä! Pähkinän kohtaamistä yritän välttää ja joskus siinä onnistunkin!

Karaoke vai breikkiesitys?
Uutena juttuna vetäisisin tähän riverdancen!

Mantsa vai bilsa?
Mantsa ehottomasti. Tai on ihmisbilsaakin kivaa opettaa, kun saa katella, miten kersojen korvat punottavat.

Heinäsirkka vai hepokatti?
Se, millä on pidemmät tuntosarvet.

Käsityöt vai puutyöt?
Mitä on käsityöt? Nimimerkillä: ei vieläkään verhoja.

Latokartano vai maatila?
Kesällä maatila ja talvella latokartano.

Cokis vai vichy?
Kokis kuulemma laihduttaa, joten otetaan sitä.Lue kommentit (4) | Kommentoi

Karalahti Kärppiin...

suoppi22 - 13.08.2007 21.50 - uutiset 

Mä vähän pelkasin tätä... olin lukenut huhuja!! Hitto, mä en oikein tiedä miten tähän suhtautuis...
Jatkoaika kirjoittaa; "Uusi nousu Oulusta" - jätkälle on tarjottu aika monta mahdollisuutta, mutta mihinkään niistä Karalahti ei ole kunnolla tarttunut. Mielestäni HIFK on antanut jo liian monta tilaisuutta ja tuntuu jotenkin vaikeelta uskoa, että MIES muuttuu ja toteuttaa oikeesti NHL:n nollatoleranssi päihdeohjelmaa. Sorry Jere Fanit, mut mä en vaan jaksa uskoo nollatoleranssiin!!
Mehän voitaskin järkätä äänestys tästä. Kuka uskoo, et Jere muuttuu ja pitää nollat? Ja kuka ei usko!! Kommentteja!Minä en usko!Jossain välissä se repsahtaa, viimeistään sitten ku Kärpät voittaa mestaruuden (saakohan Jere ottaa ees silloin muuten luvan kanssa?)!!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Vierasrypäs

suoppi22 - 05.08.2007 16.58 - uutiset 

Aika jännää, että vaikka mulla on mieleistäni aika pitkä loma (siis 10 vikkoa) niin kaikki vieraat ja sukulaiset saapuu samana viikonloppuna!!! Ensin saapu Raksu tool bagin kanssa ja sen jälkeen sisko miehensä kanssa ja perään vielä aatelista seuraa!
Raksun ja siskon kanssa on juostu kodin sisustusliikkeet ja oon ostanu verhojakin peräti kahdet. Kippoja ja kuppeja on käännelty Arabian tehtaalla ja Pentikin liikkeissä kyllästymiseen asti!
Päästiin käymään myös kummisedän huvilalla Villingissä... 5 min venematkan päässä Jollaksen rannasta ja 20 min Kauppatorilta. No joo, aikamoinen mesta!! Taas kun osais kuvia tänne lisätä niin ne kerotois ehkä paremmin kuin mun selitykset. Niille, jotka on meidän mökillä olleet niin tiedätte Iisakin rannassa. Tällä Villingin huvilan rannassa oli myös "Iisakki", mutta se oli "vähän erilainen" nimittäin siellä oli kristallikruunu!!!Ei mun varmaan muuta tarvi siitä reissusta kertoo! Kummisetä oli unohtanu et se on mun kummisetä...
Tänään oon valmistanu ruokaa kaveriporukalle muutaman tunnin. 2.5 kg paisti oli uuniissa muhinoimassa 2.5 tuntia ja palan painikkeeksi tein maukkaat uuniperunat ja  salaatin (Etana on ollut hyvänä oikeana kätenä keittiössä). Jälkkäriksi oli kahvia ja lettuja (jäätelön ja hillon kera)!! Oisko maistunu??? "Johanna Pakonen" on  muuttanut tähän naapurustoon ja ollaan tsekattu hänen "Viikinkartano" ja hyvähän se oli! Mukavaa, että asutaan niin lähekkäin,  voidaan iltakaljalla käydä poistamassa stressiä tosta vaan!!!
4 lomapäivää jäljellä...KÄÄK!!! Oon jo lukkarin saanu!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu