Nokialta blogataan

symbiatch - 11.11.2005 08.06 - bloggaus mobiili 

Bloggaus on sitten nostanut päätään Nokialtakin, ihan kolmen blogin voimin. See into S60 on yleisblogi, johon kirjoittelee useita ihmisiä eri asioista. Odotan innolla tuleeko sinne jotain hyödyllistäkin, nyt puhutaan ruuasta sekä vinkistä jonka voisi lukea suoraan ohjekirjasta (mutta eihän ohjekirjoja lueta).

Tommi's S60 applications blog taasen keskittyy S60-sovelluksiin ja MRKTNGman oletettavasti kirjoittaa markkinoinnista. Näkee mitä näistä sitten tulee, ihmetyttää miksei kukaan S60-alustan kehittämisestä vastuussa oleva taho ole alkanut kirjoitella, vai tulisiko siitä liian pitkä valitusvirsi? Olisi oikeasti ihan kiva tietää enemmän Nokian suunnitelmista kun tuntuvat joka S60-versiossa sotkevan asiat aina uusiksi.

Puhumattakaan siitä, että Nokia voisi laittaa pari ihmistä silloin tällöin vastailemaan Forum Nokian kysymyksiin, nykyisin sieltä ei saa apuja juurikaan, kun kukaan ei tiedä miten asiat ovat. Arveluja kyllä on ja paljon kludgeja, mutta minkäs teet kun ei tietoa ole saatavilla. Mutta eihän kehittäjillä ole väliä, parempi että markkinointiosasto pääsee höpisemään netissä enemmän.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu