Saunalahti vs TeleFinland

symbiatch - 25.07.2005 07.34 - mainonta mobiili 

Olen myös aika yllättyneenä seurannut TeleFinlandin FUD-kampanjaa Saunalahtea vastaan. Osa mainonnasta varmasti on ihan ok, mutta itseäni ihmetyttää se, että TeleFinland kehtaa tehdä vielä hintavertailun ja vieläpä eri tuotteiden välillä. Sinänsä en ymmärrä kuka Saunalahden asiakas käyttäisi tuota Tasahinta-liittymää, kun kerran se on kalliimpi kuin halvin vaihtoehto, joten jos maksaa ylimääräistä Saunalahdelle, on oma moka tosiaankin. Olisivat verranneet suoraan vastaaviin liittymiin ja sanoneet ettei ole mitään eroa hinnassa.

Puhumattakaan esimerkiksi kaverisoiton viiden euron kytkentämaksuun ja jokaisesta muutoksesta peritään myös viisi euroa. Halpa ja hyvä TeleFinland, todellakin.

Itsellenikin yrittivät muuten soittaa, mutta löin luurin siinä vaiheessa valitettavasti kiinni kun sanoivat "N.N. TeleFinlandista hei, olisko aikaa puhua liittymäasioista?" Sanoin vain "ei oikeastaan" ja katkaisin puhelun. Jos olisin tiennyt tästä, olisin nauhoittanut puhelun ja toimittanut suoraan Saunalahdelle. En yhtään hyväksy tällaista FUD-markkinointia, ennemminkin tästä saisi sen kuvan, että TeleFinlandilla menee huonosti ja tartutaan oljenkorsiin.

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Valio mainostaa hallusinogeeneja?

tatipensio - 19.07.2005 11.30 - mainonta 

Itselleni ei ainakaan ole tullut kovin positiivista kuvaa Valion jäätelömainoksista. Mainoksissahan siis henkilö syö jäätelöä ja alkaa jutella ja naureskella pingviinin kanssa ja muut ihmettelevät. Nyt uusimmassa isä muistelee omia hallujäätelökokemuksiaan tenavana samalla kun lappaa hallujäätelöä kulhoon. Ja tietysti siellä sitten oma tenava alkaa jahdata hallupingviiniä.

Haluaako Valio siis antaa kuvan, että heidän jäätelöään syömällä näet olemattomia ja alat käyttäytyä aivan oudosti?

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu