Synnin päästö

suoppi22 - 20.12.2006 16.39 - matkustus 

Koulun kanssa oltiin joulukirkossa tänään...Hirvee show!Oikeesti jotkut ei vaan osaa käyttäytyä eivätkä ehkä ole kotoo saaneet siihen kasvatusta. Jollakin oli tiettu kännykkä päällä ja viestinmerkkiääni kuulu kesken papin joulurauhan julistuksen! Koulumme entinen (kaksi päivää sitten "virastaan" itse jättäytynyt) oppilaskunnan puheenjohtaja poistettiin kirkosta ihan rehtorin toimesta!Hoh hoijjaa..no se siitä!
Eilen naisten lätkäpeli oli jännittävä, vauhdikas ja tilannerikas...toki sekava myös!Kerrankin Suomi tasoitti ottelun loppuhetkillä onnekkaasti (hah hah haa Hannu Hanhet, siitäs saitte!!Maistaa omaa lääkettänne!) ja vei vielä voiton rankkareilla!Hieno homma! Toivottavasti tuohon suoritukseen joukkue pystyy myös MM-kisoissa!
Tänään täytyy viedä joulutervehhdys ystäväperheelle joka on jaksanut vuoden aikana useasti hoitaa koiria!Ja sen jälkeen ehkä kävästä vielä ostoskeskuksessa katsomassa löytyykö enää mitään!!
Olen jo henkisesti alkanut valmistautua jumattomaan ajomatkaan joka siis alkaa perjantaina noin klo 11. Seurana toinen koirista, juttuseuraa siis kaipaan, JOTEN KAIKKI YSTÄVÄT-MINULLE SAA SOITTAA PERJANTAINA 11-19 VÄLILLÄ NIIN MONTA KERTAA KUIN IKINÄ HALUATTE!!Vois matka mennä nopeemmin puhelimessa puhuessa...Ehkä?!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu