Opiskelukaupungissa

suoppi22 - 28.08.2007 20.23 - matkustus 

Täällä sitä ollaan pyöritty "vanhoissa maisemissa", muistellen yliopisto elämää! Piti käydä ihan fiilistelemässä sisällä ja haistella vanhaa punttisaliakin... Oon istunut seminaareissa kuuntelemassa kuinka hyvin tai huonosti tämän hetken suomalaiset nuoret voivat. Kouluterveyskyselyn vastaukset ovat julkistettu ja luennoitsijat ovat nostaneet pari isompaa asiaa esille. Suomalaiset 8-9 luokkalaiset kokevat työympäristössään väsymystä, niska-ja hartiaseudun kipuja ja menevät yleisesti liian myöhään nukkumaan. Ettei nää vaan liittyis kaikki toisiinsa...;)!!!!Tämä oli yleisesti esiin nostettu "pahoinvointi", odotan mielenkiinnolla koulukohtaista raporttia, josta näen oman koulun tulokset. Onko terveystiedonopetus mennyt hukkaan vai ei??
Soitin tänään "Lumiukon" vanhemmille. Äiti vastas ja puhui huonosti suomea (yllätys!!). Poika ei ollut kertonut juuri mitään tärkeitä asioita kotona; ei taksvärkistä, ei poissaoloista, ei lauantain koulupäivästä eikä mistään muustakaan! GREAT!!!Äiti vaan voivotteli puhelimessa.
Kohta oon menossa ulos syömään vanhan kaukiskaverin kanssa. Mukavaa rupatella ja vaihtaa kuulumisia/muistella menneitä.
Mun piti muuten vaihtaa huonetta, kun oli niin pirun kylmä tuo edellinen hotellihuone. Käytävälläkin oli lämpimämpää. On se kummaa, et maksaa 94 e huoneesta eikjä saa ees lämmitystä kaupan päälle!!Ihmeellistä - onko vähän ylihinnoiteltu? Näin Tony Montanan, hän esiintyy täällä tänään- taitaa se keikka jäädä multa väliin!!!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Opskat hukassa...

suoppi22 - 08.08.2007 21.24 - matkustus 

Tätä päivää oltiin niin odotettu ja kaikki meni pieleen...!!
Jo aamusta alkaen; mun piti jättä koiranulkoiluttajalle avain, hoin sitä mielessäni koko aamun; "Muista jättää avain! Muista jättää avain!" Mä muistin sen sitten kun oltiin jo menossa Kannelmäen kohdalla Pakosen Mondeolla! Ei muuta kuin käännös kotiinpäin!
Oltiin sovittu Enriquen kanssa treffit tiettyyn Espoon satamaan mistä meidän piti mennä tosiaan aikataulujen mukaan... Espoossa ikänsä asunut Enrique neuvoi meidät väärään satamaan, eikä sinne mitään saaristovenettä ikinä saapunut (klo 9 tosiaan seistiin eväsnyssyköiden kanssa siellä)!! Ei muuta kuin yhdellä autolla seuraavaan satamaan joka oli sitten se oikea! Päästiin veneeseen ja matkattiin Isoon Vasikkasaareen. Aika kova tuuli oli ja etsimme saaresta sopivaa paikkaa mihin asettua. Löysimme mielestämmme kivan luodon nokan johon levitimme pöytäliinan ja kaikki eväät. Kukaan meistä ei tarjennut kuitenkaan ottaa bikinisilleen, sen verran kovasti tuuli! Enriquella ei salaatitkaan pysyneet lautasella vaan ne singahti metsikköön. Vajaa 100 metrin päässä pari naista makas kuitenkin bikineissä ja huomasimme ettei tuuli tuivertanut yhtään heidän hiuksiaan.. siispä sinne, mutta vasta kun eväät oli syöty! Ei hitto mikä mesta tää viereinen paikka oli!! Ei tuullut yhtään ja aurinko lämmitti ihanasti. Ihan huippu paikka!! Siinä sitten paistateltiin lihaamme ja kävästiin myös uimassa MERESSÄ! Eka kerta mulle tänä kesänä!!
Oltiin mietitty, että lähdemme takaisin mantereelle 14 aikaan (autot olivat siis kahdessa eri satamassa), mutta laiskuuttamme ei viitsitty mennä tarkistamaan aikataulua vaan luotettiin, että niitä menee vartin välein suurin piirtein. Tultiin lähtöpaikkaan ja pian meille selvis, että A) ollaan vartti myöhästytty B) seuraava laiva menee 1.5 tunnin päästä sinne missä auto on ja C) me ei todellakaan päästä mitenkään autolle vasta kuin 1.5 tunnin päästä. Päätettiin ottaa eka vene ja mennä taksilla autolle!!!Siitä vielä autolla toiseen satamaan missä oli Enriquen auto.... Että sellanen reissu...
Ja mä en edelleenkään päässy saaristoristeilylle vaan näin&koin saman saaren kuin viime vuonna. Tää oli SAARIRISTEILY!!!Ja me oltiin niin HUKASSA koko päivä!

Lue kommentit (5) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu