Takaisin arkeen

kaneli - 25.07.2007 18.39 - matkustus 

Täydellisen Kreikan matkan jälkeen vaikeuksia palata arkeen. Mikään ei oikein huvita, ulkonakin harmaata. Katselen lomakuvia ja muistelen matkaa.Juu, ei gigoloita eikä lomaromanssia vaan paljon parempaa: oma rakas ja vespa, turkoosinsininen meri, lämpö, iloiset, nautiskelemaan luodut paikalliset, kolme kissanpentupoikuetta hotellin pihalla hoideltavana ja mikä parasta, täydellinen rentoutuminen. En muistanut edes koko aikana olla ahdistunut tai peloissani. Kokonaisvaltainen pollan tyhjäys kaikesta koulu- ja muusta stressistä, peloista ja epävarmuudesta. Nyt pitäisi sitten taas opetella olemaan.

Kommentoi

Mä kuuntelin Paulaa....!!

suoppi22 - 14.07.2007 20.37 - matkustus 

Oulun Valkosipuliyössä esiintyi Paula "Aikuinen Nainen" Koivuniemi! Hitto se on hyvä! Se on siis niin hyvä esiintyjä, että huh huh! Päästiin "Muken" ja "Rauhan" kanssa eturiviin ku oltiin rohkeita tarpeeksi ajoissa! Paula lauloi kaikki vanhat hyvät ja pisti pari uuttakin väliin - ei liikaa ollu onneksi uusia, pysty hyvin laulamaan mukana!
Sain hyvää kuva- ja videomatskuakin Paulasta, mut miten mä saan ne tänne teidän kaikkien nähtäväksi, en osaa laittaa kuvaa tänne!! JUNTTI! Yritin jo mut en tänne mitään tullu!!
Siellä torilla törmättiin sitten myös "Sarppaan", joka oli nähnyt koko meidän sakin lauantaina "Hauessa!" Että maailma on pieni ja miten se voi tunnistaa mut yhtäkkiä Oulussa??? En käsitä!!Sarppa oli melekone nainen, sanoisinko että aika äänekäs!! Sarpan seurassa oli "taiteilija Jukka" joka on kuulemma tehny tai suunnitellut ainakin Paulan 40-vuotis juhlakiertueen vaattet ja käsin ompelee paljetit "Tanssii Tähtien kans" ohjelmaan! Siellä oli myös yx niistä tanssijoista, siis hirveesti julkkiksia!! Mitäs "Baby.S" tähän sanoo, että mulla on kuva musta ja "taiteilija Jukasta" - kuka muuten johtaa tätä "kesäkuva julkkiksen kans kisaa???"
Nyt sitä ollaan jo sit himassa! Kotiin on kyllä aina kiva tulla!

Lue kommentit (7) | Kommentoi

Matka jatkuu

kebax - 05.07.2007 08.12 - matkustus 

Hullu mies Huittisissa.

Kommentoi

Aamuvirkku reisussa

kebax - 05.07.2007 06.35 - matkustus 

Forssan linja-autoasema.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu