Kiinteistövälittäjät eivät osaa välittää

tatipensio - 08.11.2005 08.05 - asuminen 

Kun nyt tuli jo haukuttua Etuovi ja Oikotie käyttökelvottomiksi, pitää samalla valittaa välittäjien välinpitämättömyydestä tietoja antaessa. Haetaanpa asuntoa ja merkitään valinta vain kohtaan "omistusasunto", vaihtoehtoina löytyy sitten osaomistusta ja asumisoikeutta jne. Tuleepas halpaa, Helsingissä Kivikossa 73 m2 kolmio, lukee vielä "(omistusasunto)" ja hinta 18151 euroa! Ostanpa heti! Eikun hupsista, tarkemmissa tiedoissa lukee sitten "osaomistusasunto." Miksi välittäjät eivät osaa merkitä näitä tietoja oikein?

Tällä hetkellä ainakin OP Kiinteistökeskus ja Asunnonvaihtokeskus.com / Vantaa (miksi hitossa se pistekom pitää tunkea nimeen?) tekevät tätä. On se kiva että on asiansa osaavia välittäjiä.

Kommentoi

Oikotie uudistui käyttökelvottomaksi, Etuovi mainostaa toimimattomuuksia

tatipensio - 08.11.2005 07.51 - asuminen web 

Oikotie uudisti sitten ilmettään ja samalla veti koko palvelun käyttökelvottomaksi. Nimittäin jos haluat hakea autoja tai asuntoja, tulee sivulle vain iso flash-hässäkkä, jota esimerkiksi minun selaimeni ei edes näytä. Eli en pääse hakemaan yhtään mitään. Mikä ihme näillä sivuja tekevillä yrityksillä oikein on kun eivät tajua, että kaikki eivät halua tai voi käyttää moisia systeemejä? Ei olisi paljoa vaatinut tehdä tuon tilalle ihan listaa alueista? Silloinn tätä voisivat käyttää muutkin. Mutta ei, sehän vaatisi ainakin viisi minuuttia lisätyötä.

Etuovi sen sijaan jaksaa näyttää mainoksissaan myös kommunikaattoria. Kokeillaanpa ladata sivusto sillä ja hakea vaikka asuntoja. Hupsista. Sivu aiheuttaa yli 160 kilotavun latausurakan (GPRS:n yli siis kiva käyttää) ja avaa kaksi uutta ikkunaa. Toisessa lukee "Valittuna:" ja toisessa "Hakuehdoilla löytyy 20512 asuntoa." Kiinnostavaa.

Yritetäänpä tehdä haku. Aluevalintaa saa naputella parikin kertaa jotta pääsee seuraavaan lootaan ja viimeisestä valinta katoaa aina. Hienoa. Näyttää päivittävän näitä toisia ikkunoita, sinne tallettaa valinnat, mutta eipä valita useita kun valinnat katoavat.

Miksi siis mainostaa kommunikaattoria, kun sillä ei pysty palvelua oikeasti käyttämään?

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu