Mummon asunto myynnissä!!!

suoppi22 - 27.11.2007 21.24 - asuminen 

Naapurin täti soitti ja kerto et mummon asunnossa on ollu tänään päivällä asuntoesittely. Lähimmäiset ovat pistäneet tuulemaan..Tuntuu kyllä ihmeelliseltä, että ovatko saaneet muka näin nopeesti mummolle paikan vanhustentalosta, vai mihinköhän ne hänet sijoittavat?
No-seuraavaksi saa sit jännittää kuka siihen muuttaa?? Baby S; se voit olla sä joka sen ekaks näkee!!!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Joulukortti & kirje

suoppi22 - 20.11.2007 18.55 - asuminen 

Naapurin mummo on niin sekasin, et sen oma seinäkellonkin voi varmaan peremmin... Voi sitä raukkaa, oikeesti. Tänään olin viemässä puutarhakalusteita varastoon, pari naapurin tätiä tuli aiheesta sit juttelemaan. He olivat käyneet mummolla ja hallituksen nimissä saaneet mummolta omaisten (kahden pojan) puhelinnumerot. Nuoremmalle pojalle oli soitettu ja kerrottu korteista ja mitä täällä on nyt tapahtunut. Poika oli kyllä kuunnellut, mut vastaillu kyynisesti "joo, niin, joo, niin."
Tänään oli tullut sitten hallitukselle osoitettu kirje ja joulukortti. Sanoma oli kutakuinkin näin: "Miten tämä näin kääntyi, että minä kun menen 8 nukkumaan, mitkään unilääkkeetkään ei auta. Aina rehellinen ihminen kärsii. Miksi nämä naiset seuraavat Takaniitynkujalta miehineen asustaneet kun minä pesueineen alakerrassa."
- Eli mummo on joko saanut jo kirjallisen varoituksen isännöitsijätoimistolta tai poika on soittanut asiasta. Mummo kuvittelee nyt et me ollaan miehineen asuttu Takaniitynkujalla (missä sellanen kuja muuten on??) mummon yläkerrassa ja seurattu häntä sitten tänne, asetuttu naapuriin! Give me a break!!
Taas soitti isännöitsijälle ja hän lupas soittaa pojalle, et on oikeesti ryhdyttävä nyt omaisten tekemään jotain, et saadaan mummolle lääkkeet! Onhan hänenkin mukavempi elää ja olla kun ei "venäläiset hyökkää, kukaan ei aja hänen päälleen ja loppuu se pauke täältä meiltäkin" jne, jne...
Oli ihan pakko ottaa siideri tähän hätään!

Lue kommentit (5) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu