Kortti naapurilta

suoppi22 - 21.08.2007 19.49 - asuminen 

Eilen löytyi postilaatikosta ylläri: naapurin Mummo oli laittanut postikortin, jossa luki näin:" Ihan ystävällisesti kysyisin mistä se häirintä johtuu, kun rupee nukkumaan , niin alkaa pauke ei tässä iässä jaksa enää kuunnella, joku ratkaisu täytyy löytyä, vaikka paineellakin (tai päivälläkin, en saa oikein selvää käsialasta). Jotain pahaa kait olen tehnyt, tietysti sama on vuosia jatkunut. Mistä se johtuu?"
- No, minähän kävelin ovikelloa soittamaan ja keskustelemaan asiasta. Olin ensiksi hieman tuohtunut, mutta jutusteltuamme hetken huomasin, että Mummu höpöttää aika pahasti kaikenlaista sekavaa, mua alkoi lähinnä säälittämään. Kuulemma telkkarin sammuttamisen jälkeen alkaa pauke ja "ne tietää kun liikautan kättänikin!Miten ne sitä ohjaa?"
Tuumasin illalla, et pitäisköhän ostaa Mental wearin paita Mummolle, jossa lukee "I hear voices".
Pace jumppatunti oli esittelytunti ja porukkaa oli pienessä tilassa aika paljon, kaikki ei ees mahtunu kokeileen laitteita. Laitteet oli hydropaineella toimivia yksinkertaisia vempeleitä, joista osta muistutti ostoskanavan laitteita. Päätettiin kuitenkin Pakosen kanssa alkaa käymään tunneilla kerta viikkoon, joten Baby S. mukaan vaan!!

Lue kommentit (5) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu