Laserista

toukka80 - 31.10.2005 18.19 - terveys 

Hei kaikki!

Kävin Lauttasaaren silmälaserissa Lasik-leikkauksessa vuonna 2000. Siitä asti näköni on pysynyt erittäinhyvänä. Regressiota on tullut vain 0,5 diopteria. Lähtökohdat olivat 3,5 ja 3,75. Joten olen erittäin tyytyväinen. Hämäränäkö on huonontunut ja autolla ajaessa käytän silmälaseja ihan omasta tahdostani, mutta muutoin selviän mainiosti ilman laseja. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo, mutta tällä hetkellä vielä kaikki hyvin ja leikkauksesta 5 vuotta aikaa. Voin suositella kaikille! ;)

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Toinenkin uusi laihdutushuijaus

tatipensio - 02.10.2005 09.27 - terveys 

PharmaPost markkinoi myös toista ihmetablettia, jonka lupaukset ovat hieman pienempiä, mutta itse mainos selkeästi huijaus. Tässä selitellään kuinka popsimalla pilleriä ennen ruokaa alkaa laihtua reippaasti. Tämähän ei mahdotonta olisi, jos lääke estäisi tiettyjä aineita imeytymästä, mutta nämä harvemmin niin toimivat. Lupauksetkin olivat ~kilo kolmessa päivässä, joka on vähän niin ja näin.

Huijaukseksi tämän osoittaa itse "tarina", jossa äiti ja tytär selittävät miten tytär laihtui. Tässä tarinassa on kuvia, yksi tytöstä lihavana ja muutama laihana. Tyttö vieläpä kertoo kuvatekstissä, ettei aiemmin kehdannut edes lähteä ulos kun oli hurjat 18 kiloa ylipainoinen! Kuvia vähänkin katsomalla huomaa sen, että tämä läskikuva on täysin huijattu. Tytöllä on pehmusteita vaatteissa, eikä oikeasti ole grammaakaan painavampi kuin laihoissa kuvissa. Ihmisen kasvoista näkyy helposti lihominen ja laihtuminen, mutta näissä kuvissa tytön kasvot ovat aivan samanlaiset ja kampaus on identtinen. Tyttö siis ei ole paksumpi.

Joten siitä taas tilaamaan huijauksilla mainostettuja kapseleita ja katsomaan miten mitään ei tapahdukaan. Rahat saat taas takaisin jos et neljässä viikossa ole laihtunut 3-5 kiloa, tai sitten et saa.

Kommentoi

Taas uusi huijauspilleri

tatipensio - 02.10.2005 09.16 - terveys 

Varma en ole miten uusi, mutta itse en ole törmännyt tähän. PharmaPost-nimellä toimiva lafka mainostaa Trimbia-tabletteja aika hurjasti: ottamalla yhden tabletin laihdut aina kaksi kiloa. Tässä vaiheessa pitäisi jo hälytyskellojen soida, mutta jostain syystä näin ei kaikilla käy.

Tutkin vähän netissä ja samalla nimellä on aiemminkin myyty hieman erilaisia tabletteja, yhtä toimimattomia tietysti. Esimerkiksi Kuningaskuluttajan artikkelissa kerrotaan kokeiltujen tablettien sisältäneen lapun mukaan käytännössä teetä, mutta Yliopiston Apteekin edustaja sanoi, että mitään varmuuttahan ei ole mitä oikeasti sisältää.

Lafka mainostaa "rahat takaisin jos et ole tyytyväinen", mutta asiassa on hieman ongelmia. Eivät meinaan halua palauttaa kovin helpolla rahoja ja selkeästi tosiaan liikeidea on repiä rahat niiltä, jotka eivät jaksa palauttaa tuotetta.

Tällaisia huijariyrityksiä vastaanhan olisi ihan kivoja ärsytyskeinoja. Esimerkiksi jos iso määrä ihmisiä tilaisi näitä pillereitä, muttei noutaisikaan niitä koskaan postista. Tästä tulisi yritykselle yli viisi euroa kuluja per tilaaja. Ja luulisi näkyvän jossain, jos mukana olisi satoja ihmisiä. Tietenkään tällaiseen toimintaan en kehoita, sehän olisi aivan moraalisesti arveluttavaa, mutta niinhän on tällainen pillerihuijauskin...

Ihmetyttää myös miksi tällaiset katalookit ottavat näitä selkeitä huijauksia mukaan lehtisiinsä, se vähentää koko lehtisen (ja siinä esiintyvien muiden yritysten) uskottavuutta.

Lue kommentit (18) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu