Kömpelö tonnikeiju

suoppi22 - 03.04.2007 13.24 - terveys 


Eilen aamu alkoi huonosti. Olin jo ehtinyt autoon ja jaa koulumatkaakin jonkun verran kunnes huomasin, että työavaimet jäivät kotiin - eikun takaisin ja hakemaan.
Aamuntunnit alkoivat telinevoikalla (joka ei ole kauheen suosittua oppilaiden keskuudessa), tein hienon radan ja jaoun oppilaat pienryhmiin. Permanto osuudessa oppilaiden tuli tehdä kuperkeikkaa eteen ja taaksepäin, kärrynpyöriä, venyttelyä, siltaa ja vaakaa. Eräs oppilas oli seisonut jo pitkään tekemättä mitään; kehoitin häntä yrittämään tai edes kokeilemaan kuperkeikkaa. Tyttö ei suostunut, joten päätin, että minäpä näytän kuperkeikan taaksepäin. Noh - eipä se menytkään ympäri!!! Niskoissa rutisi, jäin kellumaan perse pystyssä niskoilleni ja tyttö nauroi vieressä!!! Tunsin samantien häpeää, vihaa ja järkyttävää kipua niskassa! Jouduin suutuspäisääni pari kommenttia sanomaan tytölle ja väänsiin kuperkeikan hieman fuskaten, hirveestä kivusta huolimatta ympäri! Sen jälkeen vietinkin päivän kyynel silmäkulmassa, niskat ja oikeapuoli selästä täysin jumissa. Kipu oli hirvittävä ja tuskainen. Hyppytynnilla piti hakea kipulääkettä soittaa fyssarille, terveydenhoitajalle ja lääkärille! Kolmiolääkkeitä ja saikkuahan se lekuri määräs, mutta koulussa sitä ollaan!!!
Se kuperkeikka on mun saatava ympäri ku niskat sen sallii! Jäi niin vaivaamaan miksi se ei pyörähtänyt entiseen malliin????

Lue kommentit (4) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu