Uusi lukujärjestys..

suoppi22 - 31.01.2007 21.42 - työ 

Muutaman viikon kuluttua alkaa koulussa uusi jakso ja apulaisreksi on vääntänyt meille opskille hikihatussa uusia lukkareita! Se on aina jotenkin jännittävää saada se seuraavan jakson työjärjestys... Aina toivoo, että säästyis hyppytunneilta ja että ne päivät alkais aamusta ja loppuis jo klo 14 viimeistään. Joka kerta saa pettyä! Nyt tuli oikein huippuhuono lukkari! 29 h ja 5 hyppytuntia! Helevetti - koko kevät sit tuo sama! Täytyy siis keksii paljon koulutuksia ja onneksi tuossa pukkaa yks 1,5 viikon matkakin loppukeväästä!Onhan siinä niitä vajaita viikkoja ku tulee pääsiäinen jne...! Se on vaan pakko jaksaa ja kestää! Mä sanoin kyllä opehuoneessa ääneen, että oon kesäkuussa koulussa ku niitä ens lukuvuoden lukkareita väännetään - pääsee esittämään toiveita!

Kommentoi

Talviurheilua

suoppi22 - 29.01.2007 16.12 - työ 

Oltiin sit eilen pelaamas se "harkkamatsi" ulkojäillä! Sää oli tähän asti tämän talven paras, muutama aste pakkasta ja aurinko paistoi! Itse pelistä sitten; eihän me vanhat kilpaurheilijat osata pelata ees höntsäpelejä niin ettei maaleja laskettais ja ettei se kilpailuvietti jossain välissä syttyis! Rasva Rosita antoi heti "tutaa" Nynny-Enriquelle ja Jlo sai myös tuntea kunnon taklauksen "puun takaa"! Melekone se Rasva Rosita! Enrique oli tietty tuonu ne ringettetikut mukanaan ja pitihän sitäki sit väkisin pelata -  munkin pyörittämistä. Tunnin verran pelattiin ja kaikki sai hien pintaan ja hauskaa oli! Täytyy ottaa tavaksi every sunday hockey game!
Koulussakin piti sit tänään aloittaa luistelukausi. Kaikilla oppilailla oli luistimet mukana, mutta se meidän paska suojatyöntekijä, kentänhoitaja, päätti aloittaa kentän valamisen 8 aikaan jolloin tunnin piti alkaa!! No eihän sinne kentälle voinu mennä!!!Voi perkele, että otti päähän!
Iltapäivällä päästiin pelaamaan ja todettiin, että se kenttä on siis niin surkeessa kunnossa ku olla ja voi! Mä en kyenny soittamaan minnekään valittaakseni asiasta ku olisin menny lankoja pitkin Helsingin liikuntavirastoon samantien! Ei tarvi ihmetellä enää miksei Hesaliaset nuoret osaa/opi luistelemaan jos lähikentät on tuollaisessa kunnossa ja niitä hoidetaan samalla tavalla!!Aina ku lapset ovat menossa luistelemaan tulee ukko letkun kanssa ruiskuttamaan vettä kentälle ja sanoo "tulkaa parin tunnin päästä!" "Mee yksinäs"- mäkin sille sanoisin!

Kommentoi

Pyhäkoulua pitämässä

suoppi22 - 21.01.2007 20.41 - työ 

Viikonloppu meni valmennuskoulutuksen merkeissä. Kymmenen tunnin työpäivä tänään josta 6 h istuttiin oikeesti koulussa, luokkahuoneessa. Mä piirtelin taktisia kuvioita liidulla taululle ja "oppilaat" istu "puhäkoulussa" kiltisti ja kopioi piirroksia vihkoonsa. Toivottavasti he saivat uusia ideoita valmennukseen ja uutta potkua uralleen.
Lunta on tullut ihan kivasti ja koirat nauttivat syömällä ja kierimällä lumessa-hauskannäköistä.
Huomenna on tylsää tiedossa..Pedagogiset yhteyshenkilöt kokoontuvat ja mä en tajua niistä höpinöistä yleensä yhtään mitään.Istua siellä sitten 9-16 kysymysmerkkien leijaillessa mun ympärillä niin voi olla aika pitkä päivä...Mitähän sitä keksis viihdykettä mukaan??

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Väsyttää!

suoppi22 - 09.01.2007 13.58 - työ 

Toinen työpäivä ja ihan poikki! Vielä olis kaks tuntia jäljellä ja saliin vilistää valinnaisryhmä-pitää siis terästäytyä!
"Poika" pelaa illan matsissa joten tänään on siis penkkiurheilua tiedossa! Saa nähdä miten Shedden saa tähdistönsä sytytettyä pelaamaan Kuopion poikia vastaan. Niillä on aina ollu vähän ongelmia sen suhteen!
Koirahoitaja saapuu lenkittämään karvatassuja tänään - ihanaa, niin niiden ei tarvi olla yksikseen tai siis kaksikseen koko päivää! Saavat rapsutusta ja hellää huolenpitoa, just sitä mistä ne tykkää.
Työt kutsuu, joten pilli huulille ja menoksi!

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu