5 päivää - säpinää!

suoppi22 - 28.05.2007 21.59 - työ 

Mahtavaa saada oppilaisiin säpinää kun ilmoittaa niille: "Tiesitkö muuten, että saat oikeesti nelosen valinnaisen liikunnankurssista?" - tai että: "Päästötodistusta et saa käteen, ennenkuin kaikki poissaolot ja jälki-istunnot on suoritettu!" On muuten alkanut tapahtumaan: 36 tunnin kurssi pitänyt suorittaa viikossa...hmmm...Mitenköhän se tyyppi on kerenny nukkumaan, syömään ja käymään vielä koulussakin?? Sehän tekee reilu 5 h urheilua päivässä!!HUH, HUH!Mitäs luulette onko tää tyyppi oikeesti tehny ne liikuntasuoritukset vai onko sinne päiväkirjaan lisätty "kalajuttuja"?- Aika jännittävää saada huomenna se päiväkirja käteen!
Valvon huomenna jälki-istuntoja ihan vaan siksi, että ne 9-luokan oppilaat jotka eivät ole niitä suorittaneet, saisivat oikeesti sen päästötodistuksen käteen. Saa nähdä kuinka moni käyttää huomisen aamun hyväkseen ja tulee istumaan 8-10!!Toivottavasti mahdollisimman moni!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Palloilumaaottelu

suoppi22 - 03.05.2007 18.23 - työ 

Koulullamme on ystävyyskoulu Tallinnasta jonka kanssa järjestetään vuosittain yleisurheilumaaottelu Tallinnassa ja palloilumaaottelu Suomessa. Tänään ottelimme koripallossa, lentopallossa ja jalkapallossa . Sääntönä on että se on suunnattu 8-luokkalaisille (nuorempia saa ottaa mukaan, mutta ei vanhempia oppilaita). Mulla on ollu stressiä jo monta viikkoa tästä, sillä mielestäni minulla oli kaikkien aikojen huonoimmat 8-luokkalaiset tytöt!! Ensinnäkin niitä on koko koulussa äärettömän vähän (n.20) ja valitseppa niistä harvoista urheilijamaisista tälllainen palloilujoukkue!?!? TUSKAA!! Otin joukkueeseen loppujen lopuksi 4 kasia ja 6 seiskaa! Voitimme jalkapallo-ottelun 3-0. Huomasin, että tallinnalaiset tytöt olivat yhtä huonoja kuin mekin! Koripallossa tuli turpiin kunnolla 6-30, koripallo on Viron pravuurilaji ollut joka vuosi! Lentopallossa otimme komean 2-0 voiton! Viel kun koulumme pojat voittivat samat kaksi lajia kuin tytötkin, voitimme yhteistuloksin 4-2 vieraamme! Hip,hip hurraa!!HYVÄ ME!
Kakkua, kynttilöitä ja suklaalevy odottti kotona - ihana yllätys! Parin vuoden päästä olis tasavuosia tiedossa...KÄÄK!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu