Vappua ootellessa!

suoppi22 - 25.04.2007 20.10 - työ 

Mitäs tässä on sit tapahtunutkaan since last time...
No maanantaina olin oppilaiden kans illalla keilaamassa (tehtiin yks kaksoistunti sisään)! Melkein kaikki oli paikalla, mutta yhden radan jouduin maksamaan omistani. Seuraavana päivänä saarnasin lintsareille, että "kolehti on kerättävä minulle, jotta saan omani takaisin!"
Saapa nahdä saanko rahat??
Tiistaina oli 9-luokan tytöillä (ihan liikuntatunnilla) sitä keilailua, niin 15 oppilaasta 2 saapui paikalle!!!! Onneksi en joutunu maksamaan niistä kolmesta tyhjästä radasta!!!Että hyvin menee!Valinnaisen liikkaryhmän MegaZone sen sijaan meni hyvin, suuri osanotto, uhkailu on se tehokkain keino oppilaita kohtaan!
Tänään oli yhtiökokous ja erosin yllättäen hallituksesta - annoin muillekin mahdollisuuden osallistua siihen mukavaan toimintaan ;)!
Vappu, se työläisten juhla, kolkuttelee jo ovella!! Mukavaa ohjelmaa tiedossa, vielä kun hion noi breikkikuviot kuntoon!!Can`t wait!!
Mitäs vappu suunnitelmia teillä on???

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Kiirettä pittää...

suoppi22 - 18.04.2007 18.50 - työ 

Huh, huh - tuntuu ettei tässä ehdi mitään enään tehdä muuta ku töitä, töitä ja töitä!
Töissäkin on sellanen kiire koko ajan, että ei mittään järkee - miljoona asiaa pitäis muistaa hoitaa. Tänään vasta vaihdoin kesärenkaatkin! Ei kuulemma kovin hyvässä kunnossa oo, mutta menettelee...
Koulussa lähenee "palloilumaaottelu" Tallinnalaista ystävyyskoulua vastaan, sukkulaviestiharjoitukset, kevätjuhlaharjoitukset jne.jne. Lisäksi kun oon 1.5 viikkoa siellä Tanskassa MM-kisoissa täytyy sijaiselle tehdä kaikki valmiiksi! Plääh! Mutta voi sitä 10 viikon kesälomaa joka sitten joskus alkaa.....!!!!Kyllä mä sitä jo odotankin tässä!!
Menkääpä muuten tekemään Hesarin sivuille "Kuka julkkis olisit testi" - aika hauska! Voisitte laittaa kommentteihin mikä testitulokset saitte!!
Mä olin Hannele Lauri...heh - ei kovin imartelevaa!!

Tässä linkki sinne:
http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/henkkoht/julkkiskone/

Ps. Käykääpä www.koff.net -sivuilla ja rekisteröitykää. Sen jälkeen pyytäisin teitä antamaan pisteet heimolle nimeltä The gerbiilikillers. Se on kaveriporukka joka oikeesti ansaitsis voiton ja pääsyn festareille. Ovat sentään Suomen mestareita vm 2007!!

Lue kommentit (5) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu