Yhtä sun toista..

suoppi22 - 13.02.2007 21.13 - työ 

Aika tapahtumarikas (rikos) päivä! Koulumme kova kolmikko oli välitunnilla päättänyt hyvin vuoksi rikkoa jo ennalta reikäsen vessan oven liikuntaviraston pukukopista! Rehtori nuhteli poikaa joka oli kuulustelu vuorossa: "Kysymyksessä on omaisuuden rikkominen ja siitä joutuu maksamaa." Poika: "No, se pitää sitten maksaa- rahaahan se vaan on!" Noin helppoa se on!
Meni tunnin verran tästä niin jäällä oli kunnon tappelu; kaksi poikaa hakkas toisiaan kuin lätkäottelussa konsanaan. Hoh hoijjaa, että sellanen päivä tänään!
Saas nähdä mitä huomenna kun on YSTÄVÄNPÄIVÄ?!?

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Työpäivästä..

suoppi22 - 12.02.2007 19.05 - työ 

Tänään palautin ekat tt-kokeet ja hirvee narinahan siitä arvostelusta syntyi! Kun tulee huonoja arvosanoja niin opettajassa tai arvostelussahan se vika on! Kokeet meni koko koulun 8-luokkalaisilla luokattoman huonosti, vaikka annoin edellisellä tunnilla "kokeeseen valmistavia kysymyksiä" lapun oppilaille kouraan!! Kokeeseen otin tuosta paperista kysymykset suurimmaksi osaksi! Kysyin luokalta tänään: "Kuinka moni voi rehellisesti sanoa, että on avannut kirjan ja valmistautunut kokeeseen?" 17 oppilaasta kaksi nosti käden ylös! Oli pakko sanoo; "Ei sitten kannata katsoo kuin peiliin!" Että mua äsrytti!!!!

Iltapäivällä opettajilla fronter koulutusta. Taas uusi atk-systeemi, jota pitää alkaa käyttämään, seuraamaan keskusteluja, opetusvinkkejä tehdä jopa omaa sivustoa sinne oppilaita varten, että he voivat virtuaalisesti opiskella ja tehdä tehtäviä. Ihan mielenkiintoinen se oli, varsinkin se oman sivun muokkaaminen!Mutta kun näitä alkaa nyt tulemaan joka vuosi joku uusi ohjelma niin kohta meidän ei tarvitse mennä kouluun ollenkaan - kaikki tapahtuu monimuoto-opiskeluna! Milloinkohan tulee ensimmäinen "koulu tai yläaste jonka voi käydä oikeesti monimuoto-opiskeluna?" Ei siihen kauaa mee, joku sen keksii (mun lisäksi) ja toteuttaa sen! Minkälaisenahan sen liikunnan sitten vois suorittaa?-Oppilaat olis personal trainerin asiakkaita ja ne raportois kehittymistään ja ruokavaliotaan mailitse.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu