Pojat mätkimässä poikia

tatipensio - 16.04.2005 23.32 - urheilu 

Täti kävi tänään katselemassa Kallion Urheilutalolla poikia mätkimässä poikia. Oli siellä kyllä tyttöjäkin, mutta eihän täti sellaisia katso. Ikävä oli huomata, että karate on SM-tasolla kovin nyrkkeilyn tuntuista. Kovin paljoa ei potkuja eikä kaatoja näkynyt, mutta sitä kai karate nykyään on.

Kommentoi

Jääkiekon syvin olemus

tatipensio - 15.04.2005 07.11 - televisio urheilu 

Aamuteeveessä näytettiin juttua Turkin jääkiekosta. Oli sitten haastateltavana joku suomalainen, joka opetti nuorille tätä uljasta lajia. Kertoi kuinka vapaaehtoistyönä kun tehdään hommaa, saadaan se syvin olemus varmasti opetettua hyvin.

Seuraavaksi ohjaaja tai leikkaaja oli päättänyt näyttää kuvaa kahdesta jäällä tappelevasta pelaajasta. Oikein ovat siis nykyjääkiekon syvimmän olemuksen saaneet vietyä, olen kanssaan samaa mieltä.

Kommentoi

Oranssitakit ulos ruudusta, iloitkaa!

tatipensio - 14.04.2005 11.02 - televisio urheilu 

Ah ihanuutta, enää ei siis nähdä MTV3:lla jatkuvasti rasittavia oranssitakkeja, ei jatkuvaa hehkutusta SM-liigasta jne. Hermo lepää. Tiedän, ei niitä ohjelmia ole pakko katsoa, mutta MTV3 on ottanut asiakseen tunkea jokaiseen mainoskatkoonkin "kaikki rakastavat formulaa", "SM-liiga nyt heti kohta" jne. Ei, minä en rakasta formulaa, enkä ole ainoa. Onko tämä siis virheellistä mainontaa?

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu