Case Karalahti

suoppi22 - 30.01.2008 18.32 - urheilu 

Jere on ollu mediassa aikalailla täs viimepäivinä. Iltiksessä oli julkaistu sen puhelu "Nikelle". "Nikke" ei ollu kyl ihan tässä maailmassa siinä keskustelussa. Jere on kieltäny kaiken; on vaan maksanu velkojaan tyypeille. Bilettäny Areenoilla ylibudjetin; hyvää hyvyyttään tarjoillu muutamalle kymmenelle parhaalle kaverille illan ja varmaan liputkin konserttiin! Ei paljoo ollu järkee Jerellä päässä sillä hetkellä (missähän maistissa se on silloin ollutkaan)???
Jokisen Olli oli reiluna kaverina lainannu 10 000 e! Pikkusumma "Olballe". Mäkin lainaisin kavereille (joka olis Jere taustainen) ihan mieluusti, milloin vain, kymppidonan! Siis, jos mul olis varaa! Voi pieksut - mitähän se Ollikin nyt miettii. Tuskin enää ystävänpäivänä lähettää Jerelle korttia Ameriikasta!
Tässä taas yks Matti Nykänen lisää... sääliksi käy vaimoa ja pikku Ronjaa!


Lue kommentit (1) | Kommentoi

Salibandya...

suoppi22 - 12.01.2008 20.19 - urheilu 

Vantaalla on pelattu Euroopan seurajoukkueiden mestaruudesta keskiviikosta lähtien. Oon käyny seuraamassa vanhojen pelikavereiden ja valmennettavien kanssa otteluita ja on ollut kyllä mukavaa nähdä tuttuja. Salibandy ei pelinä mielestäni oo menny eteenpäin tai taaksepäin...ruotsalaiset osaavat erinomaisesti pelin kääntämisen, heidän ratkaisut ovat nopeampia ja heistä huokuu itseluottamus. Muutamia yllätykisä turnauksessa on nähty,lähinnä miesten puolella-olisi ollut hauksaa nähdä niitä myös naisten puolella. Yllättävää oli se, että SSV;n miehet romahtivat oikeastaan jo ensimmäisessä pelissä kun sössivät tasurin Classicin kanssa viime minuutilla. Voin vaan arvata mikä ketutus siellä mylvii, sillä tähän turnaukseen oli todella satsattu ja uhrattu paljon.Mitään ei jäänyt turnauksesta käteen!
Olipa meillä sitten koulujenväliset salibandyottelutkin tuossa perjantaina. On se käsittämätöntä miten paljon tuollasilla yläasteenoppilailla on sitä keltaista nestettä päässä eikä opettaja voi/tee mitään asian eteen. Toinen vastustajastamme pelasi niin ylimielisesti meitä vastaan ku olla ja voi. Tuomari kävi heitä siitä moittimassa ja ilmoitti, että jos ei kiinnosta pelata kunnolla niin hän keskeyttää ottelun ja he häviävät ottelun 5-0. Mainittakoot, että vastustajamme piti vain palloa omassa päässä, siellä pari salibandyn harrastajaa (omasta mielestä helvetin hyviä pelaajia) pyöri ja kikkaili itsekseen pallon kanssa. Noh-peli ratkesi tämän tuomarin huomautuksen jälkeen ja vastustajamme voitti. Huutelua oli ollut heidän osaltaan läpiottelun;todella ääliömäistä käyttäytymistä ja pelaajiemme pilkkaamista. Kättelyn jälkeen alkoi töniminen ja sanasota, menin väliin ja pidin huoli omistani, että huutelu ja uhittelu loppuisi. Tuomari ei tehty asialle mitään vaan oikoi kaukalonlaitoja. Vastustajan opettaja ei tehnyt elettäkään pysäyttääkseen omia pelaajiaan uhittelusta. Yhtäkkiä yksi oppilaistani tuli mailan kanssa ja lähti ajattamaan vastustajaa maila pystyssä ympäri kenttää. Osui mailalla poikaa, minä juoksin perässä huutaen, että lopeta! Kukaan muu aikuinen ei tilannetta ollut lopettamassa. Oma oppilaani lopetti ja käskin hänen poistua koko hallista välittömästi. Siinä sitten selviteltiin  kolmen liikunnanopettajan kanssa, että diskataanko kaikki joukkueet ja lopetetaan pelit siihen käytöksen vuoksi (yksi peli oli vielä pelaamatta, ei kuitenkaan meillä). Sanoin, että mi ulle sopii-tuollainen ylimielinen käytös ja oman oppilaani raivostuminen ei todellakaan kuulu oppilasurheiluun. Jäin halliin niin kauaksi aikaa, että kaikki oppilaani lähtivät hallista pois (sillä siellä vielä uhiteltiin, että viimeisen pelin jälkeen tapellaan vielä). Ilmoitin samalla omilleni että tämä oli viimeinen kerta kun osallistumme turnaukseen tänä ja ensi vuonna. Salibandykerhokin on jäissä. Näin jo koko tappelun Ilta-Sanomien otsikoissa...

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Kausi 2007, osa 1: Kevät

kebax - 01.01.2008 21.55 - golf 

Viime kauden halliharjoittelussa ei ollut mitään järkeä. Eväitä tuli haettua Vammalan leiriltä mutta sen jälkeiset harvat käynnit hallissa rajoittuvat lähinnä kameran kanssa pelleilyyn. Jokunen simulaattorikäyntikin tuli tehtyä sekä vierailu edesmenneessä Golfsatamassa. Swingi oli täysin jäässä ja pallon hutkiminen helvatan vaivalloista. No onneksi sentään oli jotain muutakin mietittävää, nimittäin mörrimöykky.

Allekirjoittaneen bäkärimalli edesmeneessä Hernesaaren hallissa.

Nokia River Golf päätti avata Kartano-kentän maaliskuun lopulla allekirjoittaneen syntymäpäivän kunniaksi. Tämä sattui somasti sillä händärikin tuossa kohtaa oli 24.3. Tungosta ennakoinut kenttä oli rajoitettu vain yhteen ysiin per pelaaja. Mukavaa siellä oli sutia auringonpaisteessa vaikkei peli kulkenutkaan.

Kartanon kööri koolla.

Huhtikuussa sitten aukesi jo kotikenttäkin, mutta jännitteet olivat jossain muualla. Mörrimöykyn sisäänajo alkoi nimittäin 14.4. Tällä pikkuisella Piaggio Fly 125 skootterilla tulikin ajeltua tiiviisti kevään päivinä sinne sun tänne. No ehtipä sinne golfkentillekin sitten ja Hattulan ysi tuli taas korkattua ennen Hugoa.

Sisäänajo sujui mukavasti mörrimöykyn kanssa.

Toukokuussa tuli vaihteeksi vierailtua Virossa #golfklubi kanavan reissulla. Kelit olivat allekirjoittaneen muistin mukaan vallan passelit. Niitväljä pelattiin jälleen ja lisäksi korkattiin EGC. Allekirjoittanut testasi tuolla auton käytön ja ihmetteli että miksei aikasemmin ole tuota kokeillut. Tänä keväänä #golfklubin kevätreissu suuntautunee muualle. Se onkin 5v-juhlareissu.

Pallolle kyytiä Tallinnassa.

Toukokuun lopussa allekirjoittanut pöristeli mörrimöykyllä Ahvenanmaalle. Golfiinkin tuli upotettua lähes kokonainen päivä, mutta pääpaino oli mopoilussa. Helvatun hauska reissu kaikenkaikkiaan.

Matka Hämeenlinnasta Kustaviin vaati hiemman liikaa takamuksilta.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu