Åland Golf&Scooting, osa 1: Reissuun!

kebax - 23.05.2007 09.14 - golf mopoilu 

Idea reissuun alkoi syntyä kun parisen viikkoa sitten työkaveri istahti mopon kyytiin maanantain ruokiksella. Keskiviikkona kaverilla olikin jo oma mopo ja perjantaina se alkoi jo suunnitella reissua. Kohteeksi tuli sitten myöhemmissä valittua Ahvenanmaa jotta saatiin vähän vaikeusastetta.

Tie saaristoon kulkee Kustavin kautta jonne tulevana perjantaina töitten jälkeen mopot suunnataan kymppitien kautta täältä Hämeenlinnasta. Lautta Osnäsistä Åvaan lähtee klo 19:30. Veden ylityksen jälkeen on vuorossa matka halki Brändön Torsholmaan. Tästä lauttayhteys Kumlingeen jossa yöpyminen.

Lauantaiaamuna lähtee lautta kohti pääsaarta jossa määräsatama on Hummelvik. Seuraa kymmenen kilometrin reissu Puttes Camping leirintäalueelle. Tästä on vain kymmenen kilometriä Kungsbanalle jossa tiiaika 13:30. Lauantai meneekin allekirjoittaneen osalta enämpikin golfin parissa; 18 reikää ja illallinen klubilla. Illan hämärtyessä voipi vähän ehkä skootteroidakin.

Sunnuntain ohjelma onkin täysin vapaa eli skootterointia sinne minne nenä näyttää. Etäisyydet saarella näyttävät lyhyiltä, mutta tuskin nyt joka kolkkaa ehtii tutkimaan.

Maanantaina takaisin Maarianhaminasta klo 14:25. Tämä on normi ruotsinlautta ja mennään suoraan Turkuun; on siinä jo vähän ulkomaanreissun tuntua, heh. Kotiin tullee saavuttua puolenyön tienoilla.

Varusteet reissuun:

  • varavaatteet & sadevehkeet
  • makuupussi
  • liina mopon sitomista varten lautalle sekä muut remmit ja mustekalat
  • golfbägi
  • kamera
  • luuri & laturi
  • rahaa & kortit
  • rillit
  • matkasuunnitelma & lauttavaraukset

Mopon tuunaaminen alkoi suurinpiirtein reissun idean synnyn aikoihin. Tarpelliisin lisävaruste eli takaboxi on edelleen hukassa. Kovin montaa päivää ei lootaa ehdi enää odotella joten tavaroiden kiinnityksestä voipi tulla mielenkiintoinen projekti.

Kolme työpäivää ja matka alkaa! Sääennusteet näyttää perskutan huonoilta tässä vaiheessa. Mutta yrittänyttä ei laiteta.


Edit 25.5 klo 15:00

Tästä sitä porhalletaan kymppitielle ja matka kohti Kustavia alkaa.

Lue kommentit (5) | Kommentoi

Odotukset on aika korkealla

stix - 14.05.2007 09.27 - golf 

Avajaiskisat meni hyvin. Ehkä vähän liiankin hyvin - pelasin Parkin 95-20=75/33. En ole ko. kenttää pelannut noin hyvin tai tasaisesti aikaisemmin. Ei yhtään estettä, yksi rankku (pelaamaton paikka). Oli oikeastaa aika tylsää bogin tökkimistä, mutta silläkin näköjään pääsi puskuriin. Olen ihan tyytyväinen. Mennä viikolla pelattiin poikien kanssa Parkki takatiiltä; 99-23=76/35. Ainoa mikä jäi kaivelemaan oli #17, jolle tein 11. En jaksa tässä sitä sen enempää avata, mutta kerrottakoon, että chippasin viidennen keltaiseen tiiboksiin.

Avaukset ovat olleet ihan kondiksessa, samoin lähipelaaminen. Ysi raudasta ylöspäin on ongelmana voimakas vasemmalle kääntyminen. Huomaan tähdätessä, että lapa on hiukan kiinni. Käännän mailaa siten, että lapa suoristuu, swingailen mutaman kerran, pysäytän mailan swingin alimpaan kohtaan. Ja huomaan, että lapa on edelleen kiinni. Perkele. Koitan väkisin vääntää lapaa jopa hiukan auki ja tämä välillä toimiikin, mutta iso osan griineistä (ei välttämättä GIR) missaan vasemmalle tästä syystä. Pitää porolta kysyä irtotipsi tähän. Myös lyöntipituudet ovat vähän hakusessa, onneksi siten, että lyön pitemmälle kuin luulin.

Tästä kaikesta on nyt seitsemän kierroksen jälkeen jäänyt hyvä fiilis. Ongelmalliset asiat on suhteellisen helposti muutettavissa kontrolloiduiksi lyönneiksi. Kyllä sinne seuraavaan tasoitusryhmään pitäisi olla mahdollisuus päästä.

Kommentoi

Terveiset Tanskasta!!

suoppi22 - 13.05.2007 22.22 - urheilu 

Ekaa kertaa netissä! Mahtavaa!

Kisat ovat pyörähtänet mukavasti käyntiin, tai no mukavasti ja mukavasti.. Eilen pyörittiin Saksalaisessa pesukoneessa kunnon linkouksella ja hyvä ku osatttiin hallista ulos! Turpiin tuli kunnolla, mutta joukkue löysi aamuksi jo positiivisen ilmeen sanomalla mulle, että maaleista 8 tehtiin ylivoimalla, pelihän olis ollu ilman jäähyjä 2-3! Todellakin! Kanukit ovat juuri noin postiivisia kuin tuo lausahdus antaa ymmäretää! En ole koskaan urani aikan ollut tai valmentanut näin postiviista joukkuetta! Ihan käsittämätöntä! Osa pelaajista on pelannut muutaman kuukauden salibandya (toki ovat lätkän pelaajia) ja ovat aidosti lähdössä voittamaan jokaista ottelua (viis siitä ostaanko kaikkia tarpeellisia sääntöjä tai taktisiataitoja)!! Kyllä suomalaisilla akoilla olis ruskee vana valunu ekassa matsissa ja pukukopissa joku olisi sanonu "me hävitään!"

Tänään tehtiin historiaa ja saatiin ensimmäinen piste pelaamalla 7-7 Espanjan kanssa! Olimme jo 1-5 tappiolla, mutta niin vaan kammettiin rinnalle ja ohi, mutta 20 s. erotti meidät ekasta voitosta!

Uskon kuitenkin postitiivinen energia vievän meitä vielä eteenpäin ainakin oppimisen puolella. Ei tarvi kuin kerran pilliin viheltään niin joukkue tulee JUOSTEN eteeni! Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut minun valmentaja urallani!

Tunnelma kisoissa on ollut muutenkin erittäin ystävällinen, vaikka sainkin tänään pelissä mailasta silmäkulmaan (niin siis mä koutsaan, en pelaa)! Kotiin tuomisena on siis ainakin mustasilmä!!! Suomalaiset ovat hyvin edustettuna monessakin joukkueessa, joka kertoo ainakin siitä, että salibandymaana olemme kysyttyä porukkaa!

Tiukka vääntö oli myös lätkän puolella, Kanukit vei ja jäimme "jälleen" kakkosiksi!!Joukkueemme oli somistettu tänään Suomi/Canada pinssein!

Cheer for us!

Näihin sanoihin - näihin tunnelmiin!

 

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Lähtö lähellä-eikun menox!

suoppi22 - 08.05.2007 10.48 - urheilu 

Huomenna on lähtö Tanskaan MM-kisoihin! Mukavaa ja jännittävää!Hauskintahan tässä on se, että en ole tavannut ainuttakaan joukkueenjäsentä vielä! Tiedän joukkueesta suurinpiirtein nimet, painon&pituus, passinnumero ja toivomus millä paikalla haluaisivat pelata (ja sehän ei välttämättä toteudu). No-pelaajia jännittää varmaan tuplaten enemmän kuin minua! "Ukko" sanois tähän: "Ota löysin rantein - älä jännitä!" Sitä mä aattelinkin toteuttaa!
On paljon asioita joita tulee vielä tehdä ennenkuin kisat pääsevät käyntiin (muilla joukkueillahan nää kaikki on jo mitä todennäköisemmin tehty, ainakin pitäis olla):
- valmentajien roolitus
- kapteenien valinta
- joukkehengen rakentaminen (yksilöistä joukkueeksi)
- kentällisten löytäminen / tutkaparit
- ruokailun ja levon merkityksen täsmentäminen pelaajille
- pelitaktiikan läpikäyminen yhdessä, sen toteuttaminen harkkapeleissä
- sinuiksi tuleminen (avoin keskustelu)
.... Huh, onko tässäkään vielä kaikki??

Onneksi mä en oo siellä yksin - senkun delekoi tehtäviä ja luottaa toisiin!
Peukut pystyyn ystävät!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Viikko aikaa..

suoppi22 - 05.05.2007 18.22 - urheilu 

Tosiaan viikon päästä alkavat naisten salibandyn MM-kisat siellä Tanskassa. Tää tuntuu aika jännältä sillä en voi vieläkään tehdä mitään joukkueeni eteen!!! Hassua, mutta mikä haaste saada 3 päivässä yksilöistä joukkue! Ja viel se, että osattais pelata oikeesti jollakin systeemillä!! En osaa oikein kuvitella, että mikäköhän joukkueemme tavoite on; onko se yksi tehty maali koko kisoissa (sekin voi olla aika kova juttu, ensikertalaisille), onko se yksi voitto vai mikä se on? Kyllä se sieltä ilmaantuu - se tavoite meinaan!
Tänään Suomi pelaa Italiaa vastaan lätkän MM-kisoissa, saa nähdä uuvuttiko Venäjän eiliisessä pelissä italialaiset vai tuleeko tuskainen peli jälleen Suomelle!? Ei oo oikein irronnut vielä Kiekkoleijonilla...Huomenna se on sitten viimeistään kuljettava, sillä vastaan tulee Hannu Hanhet! Laitetaanpa pitkästä aikaa veikkaus pystyyn tuosta pelistä!

Suomi-Ruotsi 4-3!!!

Muita veikkauksia....

Lue kommentit (5) | Kommentoi

Kauden ekat kisat

stix - 04.05.2007 22.24 - golf 

Vähän pääs yllättämään, niin sanotusti puun takaa. Ne on siis huomenna.Koitetaan laittaa vähän avaavampaa rapoa sitten niistä. Tänään tuli vaihdettua kesäkumit - toivottavasti ei kauhean montaa uutta lihasta löydy huomenna...

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu