Kisakuumetta

kebax - 26.06.2006 14.08 - golf 

Kohta on jälleen se aika vuodesta, nimittäin Golfpisteen foorumin kutsukisa pelataan ensi viikon perjantaina. Tapahtumapaikkana tänä vuonna on laatukenttä Hämeessä eli Vanajanlinnan upouusi baana joka takaa pelattuna kelpaa vaikka euroopan tourin ammattilaisillekin. Ensimmäisen kerran foorumin kisa pelattiin 2003 Hyvinkäällä vesikelissä. Kilpailun isä on Timo Parantainen joka on vääntänyt nyt kisan kasaan jo neljännen kerran peräkkäin. Lisäksi Timo on taikonut esiin koko kesän kattavan harrastelijatourin jo kolmatta kertaa. Hyvää työtä, Parti!

Tapahtumassa pelataan jälleen useita eri sarjoja. Näistä tärkein on joukkuekisa joka pelataan bestballina siten että joukkueen kaksi parasta tulosta huomioidaan. Viime vuonna joukkueiden kokoonpanoa sotkettiin; mikä oli oikein onnistunut ja piristävä piirre kisassa. Täksi vuodeksi joukkeiden muodostus on jälleen ollut vapaata ja ensimmäisten joukossa kisaan liittyi legendaarinen ~lampIHallitus~. Tämä joukkue, allekirjoittanut mukaanlukien, on erittäin hyvässä vedossa tällä kaudella. Saapas näkee jääkö muille tiimeille mitään jäljelle 7.7 pelattavasta kisasta =)

Kommentoi

Kadonneen harjoituskentän metsästys

kebax - 25.06.2006 14.22 - golf 

Tuli käytyä pari viikkoa sitten Nurmijärvellä pelaamassa parkolmosbaana läpi. Kaunis kenttä jolta löytyi monipuolisia tehtäviä tii toisensa jälkeen.  Tuonne vaan on jonkun verran matkaa kotipaikkakunnalta.

Tänne tiilaaksoon on rakennettu kenttää toisensa jälkeen mutta kunnon harjoituskenttä vaan loistaa poissaolollaan. Lepaalla on kentänhoito-oppilaiden ylläpitämä piskuinen kenttä, jolla kuitenkin löytyy pelkkkien parkolmosten sijaan vähän pidempiäkin reikiä.

Parkolmoskentällä aloittelijat pääsevät pelaamisen makuun ja vähän kokenemmatkin voivat hioa lähiöpelitaitojaan. Joillekin pelaaminen tälläisellä kentällä saattaisi riittää sinällään; onhan se kuitenkin enemmän golfia kuin pelkkä rangella huitominen.

Harjoitusradalle on tällä talousalueella selkeästi tilaus. Jostain syystä täkäläisten kenttäorganisaatioitten kuvioihin ei sovi harjoittelumahdollisuuksien parantaminen näiltä osin. Erillään rakennettuna tälläinen hanke tuskin on toteuttamiskelpoinen.

Kommentoi

Reppu selkään!

kebax - 22.06.2006 21.10 - golf 

Kärryjen vetämistä golfkentällä pidetään usein vähemmän vaivalloisena kuin kantaa mailoja selässään. Allekirjoittanut sai täksi kaudeksi idean kantaa mailojaan hankittuaan asiaan soveltuvan bägin lähinnä talven treenireissuille.

Kantobägi muuten on ihan hemmetin hieno juttu ja on vaikea ymmärtää miksi sen hienoutta ei ole tullut aikaisemmin tajunneeksi. Siitä vaan kävelee bägi seljässä kernin poikki, paikkaa ohimennessään muutamat alastulojälet, nappaa lipun kainaloon ja vie bägin toiselle puolen griiniä. Sitten palaa putterin kanssa takaisin ja töksää kolme kertaa. Lippu kuppiin, takaisi bägille, putteri kassii ja bägii selkään. Seuraavalle tiiauspaikalle kävellessää merkkailee tulokset korttiin - aika näppärää!

Reppu selässä kävellessään on muutenkin kaikinpuolin vapautuneempi fiilis. Sateenvarjon kanssa puljaaminenkin onnistuu huomattavasti helpommin. Bägi seuraa suurinpiirtein sinne minne pelaajakin menee. Jos pallot on loppu, uusia on lähellä. Jos mailavalinta ei miellytä, toinen on lähellä. Melko kompaktia meininkiä.

Alaselkä tuntuu tulevan kipeäksi kantamisesta, mutta tätä voinee vähentää säätämällä remmit oikein. Ajan myötä tuota kyllä varmaan jaksaa kantaa väsymättä. Allekirjoittaneelle tällä hetkellä puolisetin kantaminen tuntuu olevan sopivan suuruinen rasitus. Tämä kausi kuitenkin tullee vedetyksi sisulla läpi.


toskibag.JPG

Allekirjoittaneen Toski bägi päässee ens viikolla muihin tehtäviin kun remmiin astuu Sunmountainin Superlight 3.5.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu