Uutta roinaa...

kebax - 25.10.2006 18.37 - golf 

syksyn_2006_uuttta_roinaa.JPG

Jösses. Siinä sitä taas on tavaraa. Eli järjestyksessään neljäs draiveri ja kolmas 25 asteinen hybriidi kasattavaksi.

Draiverin nuppia eli Encorea odoteltiin malttamattomasti SMTltä ja sen julkaisu viivästyi tämän vuoden kevääseen asti. Allekirjoittaneen käpäliin tälläinen päätyi vasta nyt syksyn tullen. Ei mitenkään kookkaan näköinen nuppi vaikka tilavuutta onkin maksimi 460cc. Varreksi tuli valittua AccuFlexin mahottoman kevyt EON Phantom; tuossa tuoreeltaan punnittuna 49g. Empiiristen tutkaimusten valossa meikäläiselle juuri sopivan painoinen varsi. Tarkoituksen on pätkiä tuo jonnekin 44" tienoille painottamalla varren päähän laitettavalla wolframtapilla.

Hyrpekseen upotetaan Apollon Hump varsi jossa on tuolla varren alapäässä tuollainen omituinen kyhmy. Saapas näkee miten tuo käyttäytyy huitoessa. Hyrpekseen on tarkotus saaha reilusti swingipainoa ja sehän hoituu valuttamalla wolframjauhetta lavan hoseliin. Niin nuppihan on Ashtonin XBRID joka siis on tavallaan tuon puufemmani serkku. Tähänkin nuppiin on  jo nyt kova luotto ennenkuin sillä on huitaistu kertaakaan.

syksyn_2006_uuttta_roinaa_2.JPG

Ulkona on aika perkeleen kylmä notta näitä varmaan pääsee testaamaan vasta kun halli aukeaa. Onneks sisällä o riittästi lämpöä notta kuivunevat sitten ens viikkoon mennessä.

2006_loppuvuoden_greipit.JPG

Täsä ny sit on nuo greipitkin jo kiinne.

Kommentoi

Halliin huitomaan!

kebax - 23.10.2006 12.33 - golf 

Tiilaakson golfharjottelupyhättö aukeaa vasta ensikuussa. Ei mutta ensikuuhan onkin jo ensiviikolla. Ollaanpa sitä ny malttamattomia. Mutta aika tyhjältä tuolla kyllä näyttää; toisaalta olisipahan ainakin tilaa huitoa.

Aikaa tässä on ny ainakin viikko pähkiä mitä tuolla alkaisi oikein touhuamaan. Puhdasta ajanviettetä vai hyötytreeniä? Loppujenlopuksi arvatenkin molempia ja sitä iloa kestää koko talven. Suunnitelmissa on kyllä laatia kunnon suunnitelma notta mitä tekee, miten tekee ja miksi tekee. Viime talven kokemukset Pullerin hallin käytöstä muistuvat mieleen positiivisena. Sarjoittain hyviä osumia ja tasapainoista swingaamista hallin lämmössä. Tältä pohjalta tekemisen  mitä/miten/miksi faktoreilla ei periaaatteessa olis kauhiasti niin väliä. Mutta kahtotaan.

Kommentoi

Tervetuloa

brodeur30 - 11.10.2006 23.45 - urheilu 

Tervetuloa NHL-maalivahti Martin Brodeuria käsittelevään Blogiin.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu