Luistelusta..

suoppi22 - 24.01.2007 08.26 - harrastukset 

Eilen käytiin parin kaverin kanssa vähän ottamassa tuntumaan ulkojäillä luisteluun. Eihän tässä oo ku reilu viikko niin ollaan jo isossa jäähallissa, parrasvaloissa, pelaamassa! Mun luistimet oli siis niin tylsät, että ihan hyvä kun kävin kokeilemassa-eihän sellasilla pysy pystyssä kovassa jääkiekko-ottelussa laisinkaan. Eli ne on teroitettava! Saatiin "Tsöpön" kanssa ohjeita lättysyötön tekniikasta ja vähän laukaustakin harjoiteltiin! Oli tosi hauskaa ja ilma oli just hyvä! Suosittelen ulkojäillä käymistä!!
Lunta on tulee taivaalta hiljakseen ja pikkuhiljaa alkaa näyttämään siltä, että ees jonkinlainen talvi saadaan sittenkin. Oppilaita se ei hirveesti miellytä sillä sehän tietää, että sisäliikunta jää joksikin aikaa tauolle ja pääsemme /joidenkin mielestä joudumme ulos! Toivottavsti ensi viikolla koulumme kenttä on kunnossa, en kyllä ymmärrä että se ei ole jo nyt kunnossa (toki se ei ole yllätys kun tietää kentänhoitajamme jolla on "suojatyöpaikka" alkoholiongelmasta huolimatta)!!Että semmosta! Siihenkin hommaan löytys joku vähän innokkaampi koulutettava varmasti työkkäristä!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

Jääkiekosta..

suoppi22 - 11.01.2007 14.00 - harrastukset 

No joo-oli se Shedden saanu Jokeripakan järjestykseen ja motivoituneeksi. Oli pakko poistua pelistä tokan erän jälkeen ku tilanne oli 5-1, niin pahaa teki Kalpan puolesta! Katsomokulttuuri on kyllä täällä Suomessa onnetonta. Voin verrata sitä Sveitsin katsomokulttuuriin. Luganon peleissä koko päätykatsomo oli täynnä seuran väreihin sonnustautuneita tosi FANEJA, jotka OIKEESTI lauloivat ja kannustivat KOKO PELIN AJAN! Jokeri matsissa faneja oli kourallinen jotka lauloivat niitä keski-euroopasta kopioituja kannustuslauluja tasan neljä kertaa ja siihen se sitten jäi!
Tänään Kalpalla on uusi yritys ja kohteena Blues! Muistaakseni viimeksi Espoossa peli ratkesi kotijoukkueen hyväksi aivan viime sekunneilla kyseenalaiseen maaliin! Toivottavasti tänään Kalapa antaa takaisin!
Viikonloppu lähenee ja se tulee olemaan vauhdikas - kivaa!

Kommentoi

Pallosilmä meni

suoppi22 - 07.01.2007 09.22 - harrastukset 

Joo tosiaan se urheilu on jäänyt asteelle "pitäis"-sen sijaan oon harrastanu penkkiurheilua urakalla ja haukkunu katsomossa ku kukaan ei osaa pelata enää! Täytyy yhtyä kyllä vanhan joukkuetoverini kommenttiin "pallosilmä menee pilalle kun niitä pelejä käy katsomassa!"
Naisten Sm-sarjan kaukis on kuin varjo 91-96-vuoden sarjasta!Yhdellä "JOUKKUEELLA" oli viisi pelaajaa mukana turnauksessa! No arvatkaapa jaksoko ne ees ekaa peliä!!!?? Mukavaa oli nahdä tuttuja, mutta peli on karseeta katteltavaa.
Naisten vuoden 2007 sarja-avausottelu oli kaikkea muuta kuin kauniita yhdistelmiä, siitäkään ei jäänyt kerrassaan mitään kerrottavaa jälkipolville!!Se yks maajoukkuepelaajakin loukkaantuu vähintään kerran ottelussa, ottaa buranan ja aina se palaa kehiin!! En kestä sellasia!
Tänään pitäis se vintti käydä läpi ja mennä oululaista säbäjoukkuetta auttaan valmennuksessa. Se tulee olemaan mielenkiintoista sillä vastassa on vanha seurani ja ne tulee olemaan silmät pyöreinä jos ilmestyn vastustajan vaihtoaitioon.Kommentoi

Sporty weekend

suoppi22 - 05.01.2007 16.47 - harrastukset 

Niin toi otsikko tarkoittaa siis, että "PITÄIS URHEILLA"...saa nähdä. Ainakin uusi kiipeilyjakso alkaa (?) kun korttikin on jo ostettu!Pakko käydä testaamassa oonko vielä ihan spiderwoman vai onko taidot kadonneet?!?
Kaukalopalloakin on pakko mennä katsomaan kun sitä kerran vuodessa naiset täällä pelaa!Lisäksi säbää olis tarjolla-pitää kai käydä katsomassa miten se "Raakkeli" juoksee ku on piikkiä poloveen laitettu!
Sitten olis yhden vintin läpikäyntiä, siellä on nimittäin mun tavaroita lojunu 3-5-vuotta...jos nyt sais aikaiseksi tyhjentää se ja ottaa vielä myyntikunnossa olevat tavarat autoon ensi viinkonlopun kirpparia varten. Loput varmaan saa heittää roskikseen. Aika mukavaa loppujen lopuksi se on penkoo jotain vanhoja tavaroita joita ei ole miesmuistiin nähny..vanhat albumit jne..
Näyttää siis aika kiireiseltä viikonlopulta, ehinkä mä yhtään urheilemaan?
Hävisin muuten kössin eilen puhtaasti 1-3, mutta saa selittää! Niska oli siis niin jäykkä ja kipee, että en kyllä ihan parhaassa terässä ollu!Alahan Barbara reenaamaan sitä kössiä, muuten Cup kannu jää Hesaan!!!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu