Opiskelijoita kiusataan

tatipensio - 16.05.2005 11.16 - opiskelu 

Vanhaa asiaa, tiedän, mutta aina olen unohtanut sanoa sanottavani. Harvemmin olen opiskelijoiden valituksista millänikään, varsinkin kun yleensä valittamisen aihetta ei paljoa oikeasti ole. Nyt kuitenkin ihmettelen miten vähän valitusta on tullut (ainakin minun korviini) niiltä monilta opiskelijoilta jotka potkitaan pois teekkarikylästä urheilun takia.

Kyseessä on siis MM-kisojen takia tehtävä muutos, teekkarikylästä tehdään kisakylä. Ja monet opiskelijat saavat sitten painua muualle, kalusteineen ja kaikkineen. Vastineeksi tästä saavat yhden vuoden lisää asumisoikeutta. Whoa. Varmasit kauhean moni hinkuukin asumaan kyseisissä kopeissa? Missään ei sanottu järjestääkö vuokranantaja mitään apua kalusteiden ja muiden siirtoon. Luulisi jostain löytyvän paikka jonne laittaa kesäksi kalusteita säilöön, mutta tuskinpa auttavat. Kun voi pompottaa, pompotetaan.

Kommentoi

Taas on lapsia kastettu

tatipensio - 03.05.2005 10.56 - opiskelu 

Taas on vappuna kastettu kasa massaan haluavia lapsukaisia. Harva uskaltaa olla poikkeava ja todeta kuinka typerää on hypätä/liukua/laskeutua todella kylmään veteen, vain siksi, että muutkin ovat aiemmin saman tehneet. Massan paine on kova. Mitään järkevää syytähän tälle toiminnalle ei ole, joku lakin saaminen on aika merkityksetöntä. Sillä lakilla ei kuitenkaan töitä tehdä tulevaisuudessa, vaan niillä opeilla joita saadaan.

Onnea kuitenkin massalapsille, teillä on hyvä tulevaisuus tässä maassa muita seuraavina lampaina, kuten niin monilla muillakin teitä ennen.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu