Lady M;n "jumppatunti" & satuja illaksi!

suoppi22 - 29.10.2007 22.56 - peruskoulu 

Vein liikuntakerholaiset tänään Lady M;n "jumppaan". Tytöt oli innoissaan varsinkin kun pääsivät potkimaan!! Se oli kuulemma mukavin osuus. Musta hauskinta oli se, että voitin yhden oppilaan kanssa kaksi kisaa tunnin lopussa! Ei ne oppilaat pärjänny mulle/meille!
Iltasatuna oon korjannu kokeita; tässä parhaat palat:
1.Kerro anemiasta. Mitä se tarkoittaa, miten sen voi välttää ja mitkä ovat sen oireet.
- "Se on syömishäiriö."
Toinen vastaus samasta kysymyksestä:
-" Se on lihavuuden sairaus. Sen voi välttää monilla eri tavoilla esim. syö niin paljon kuin voi."
2. Mitä eroa on anaerobisella ja aerobisella harjoittelulla?
- " Anaerobisessa ei käytetä ruumista paljoa. Aerobinen harjoittelu taas on vain ruumiillista harjoittelua."
3. Mitä sinun tulisi muistaa a)nostettaessa raskasta laatikkoa, b) kannettaessa kasseja, c) istuttaessa koulun penkillä?
vastaus c:hen: " Kannattais syödä kouluruokaa. Olla varovainen ettei pedofiilit tulisi. Ei syödä suklaalevyä joka on taskussa."
Toinen vastaus samaan kysymykseen:
- " Että selkä on suorassa ja että hartiat eivät ole jännittyneet, koska hartioiden jännittävyydestä voi tulla päänsärkyä. Pitäisi vielä muistaa ettei silmät olisi kiinni vaan selkä suorassa ja sitä pitää kattoo kirjaa."
4. Miten usein ja kuinka paljon meidän tulisi liikkua viikossa?
- "4 tuntia. Jokaisella löytyy aikaa liikkua 4 tuntia, 84 tunnista. Jokainen kyllä jaksaa joka päivä kävellä 15 min, myös joskus pitäisi muistaa venytellä ettei lihakset olisi kireitä ja tekemällä lihasharjoituksia edes kerran viikossa 15 min, siitäkin on hyötyä."

Hyvin ovat kuunnelleet tunnilla!!!!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

"Mitä ihmettä...?"

suoppi22 - 28.10.2007 10.44 - opiskelu 

Tapahtui kuluneella viikolla koulussa; Meillä on uusi hieno madiateekki (atk-luokka). Ekaluokkalaisilla oli siellä tunti. He olivat tietsikalla kuulokkeet päässä ja pelasivat tavauspeliä. Ääni kuulokkeesta sanoi esim. "Mansikka" ja sen jälkeen ruudulle ilmestyi kirjaimet sikinsokin. Oppilaan tuli hiirellä hinata kirjaimet oikeaan järjestykseen ruudun alareunaan. Eräs poika sai juuri tämän sanan "mansikka". Seurasin pojan yritystä kerätä mansikka sanaan kuuluvat kirjaimet alareunaan. Kesti aika kauan, poika oli kokeillut erilaisia kirjanyhdistelmiä, mutta mansikka-sanaa niistä ei muodostunut millään. Sitten poika laitto alas kirjaimet MSK ja huusi opettajalle: "Mitä ihmettä Nina! Minullahan lukee tässä MANSIKKA ja tämä peli ei mene eteenpäin!" Oli pakko revetä nauruun. Kun opettaja sittten tavasi pojan kanssa MANSIKKA sanan kaikki kirjaimet poika huudahti: "Tämähän on hyvä peli! Tämä opettaa minua lukemaan!"
Kelpo oivallus!

Kommentoi

Luokanvalvojan arkea...

suoppi22 - 08.10.2007 21.28 - peruskoulu 

Mun luokkalaien tyttö (tuplaaja) ilmestyi tänään kouluun, ei oo näkyny since elokuun lopulla viimeks. Puhelimes oon jutellu hänen ja äidin kanssa. Viime viikolla sit soitin lastensuojeluun (äitikin oli kuulemma soittanu) ja kai hän sit säikähdyksestä saapui kaikkien yllätykseksi tänään kouluun!
"Lumiukko" ei ilmaantunu lv-varttiin vaan haahuili taas jossakin käytäville. Annoin ekaa kertaa kehuja luokalleni ja 2 h päästä näin, että kaks mun luokan poikaa oli "lentäny" musiikintunnilta ulos! Että se siitä-hyvin menee mut menkööt! Mulla ei riittäis 24/7 jos alkaisin oikein tosissani hoitamaan luokanvalvojan tehtäviä. Hoidan pakolliset ja toivon, että 7 B kasvaa ja ois jo 9 B!
Tänään kävi mun edellisen luokanvalvoja satsin oppilas moikkaamassa mua. Ne on kivoja ylläreitä, et ne oikeesti vaivaantuu ja tulee katsomaan onko kaikki ennallaan. Poika oli vielä yks niistä vaikeimmista tapauksista, kasvanu oli ja oikein mukava nuoren miehen alku!
Ilmat ovat sit suosineet tätä suunnistuskauden alkua...eikä se kovin hyvin alkanu muutenkaan, oli sää sit sateinen tai aurinkoinen. Ei ne löytäny mitään rasteja, arvasin sen! Ei seiskat jaksa keskittyä tutkimaan ja vertailemaan luontoa karttaan! EI, EI, EI!
Yks oli lähteny himaan kuulemma, muut tytöt kertoivat. Noh, next time better!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Ilmansuunnat hukassa!

suoppi22 - 02.10.2007 09.50 - opiskelu 

Olin eilen katsomassa HIFK-Kalpa matsia!Töytyy sanoo, että kyllä oli tähtisikermä IFK HUONO! Toisaalta Kalpa esitti kypsän taktisen voiton kerrankin! Yleisä buuasi IFK:n pelaajat pelin jälkeen pukukoppiin ja sen he olivat kyllä ansainneet.
Tämän pitkän työpäivän (2 h) jälkeen enään 3 päivää niin tää järkyttävä työputki on takana - IHANAA! Joudun kyllä lauantaina meneen päivystämään pasilaan seuran kauden avajaisiin, mutta se nyt on easya hommaa - sen kun patsastelee siellä.
Viikonloppuna täytyy viedä suunnistusrastit metsää. Pidin eilen 7-luokkalaisille suunnistuksen teoriaa.. oli tytöillä vähän ilmansuunnat hukassa!!! Oli hauska katsella mihin suuntaan kukanenkin lähti salissa kävelemään kun olin etukäteen määrietllyt missä on pohjoinen ja pyysin sitten heitä kävelemään kohti kaakkoa...HIH! Hupaisaa!
Saa nähdä monta ens viikolla eksyy???

Lue kommentit (4) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu