Flunssa!

suoppi22 - 30.08.2007 21.19 - peruskoulu 

Hirvee nuha! Tympee olo ja kylmä!
Tänään oli luokkakuvaus koulussa. Meinas olla hankalaa ku pojat ja tytöt joutu oleen niin lähekkäin toisiaan. Katotaan 9-luokalla, ne roikkuu toistensa kaulassa ihan onnessaan!!
En tiiä onnistuko mun yksityiskuva, ku tällanen hirvee flunssakin on just päällä, ei se ainakaan kaunista sitä kuvaa!!
Vielä yks päivä, ei ku kaks helvetti - meillähän on lauantai työpäivä, VOI PASKA!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Uusi viikko, uudet kujeet!

suoppi22 - 27.08.2007 16.46 - peruskoulu 

Toivon sydämeni pohjasta, että tämä viikko ei olis yhtä raskas ku viime viikko! Tulevana viikonloppuna olin valmistautunut pitämään valmennuskurssia, mutta se peruuntui vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Se kevensi hieman olotilaa, mutta samalla myös valiettavasti lompakkoa! Joudun kuitenkin viikonlopuksi töihin sillä teemme jotakin lomaa sisään ja pidämme lapset koulussa muutaman tunnin.
Tänään pidin luokalleni lv-vartin. Kertasin hieman mitä tuleman pitää: valokuvaus, la työpäivä, taksvärkki, lappujen palautuksia vanhempian allekirjoituksella ja yleisestä vastuun ottamisesta. Täytyy nimetä taas yks poika luokaltani joka on pihalla ku lumiukko koko ajan - olkoot hän tästä lähtien sit "LUMIUKKO". "Lumiukko" ei tänään tiennyt yhtäkään asiaa mistä heitä oli infottu kun kysyin häneltä kerran asian jo selitettyäni, että mistä puhuttiin. Joka kerta vastaus oli väärä. Mahtavaa tulee olemaan hänen kanssaan seuraavat kome vuotta - tarinaa riittää varmaan tästä oppilaasta!
Illalla vielä vanhempainilta ja lenkki Etanan kanssa!

Kommentoi

Valituksia valitusten perään!!

suoppi22 - 24.08.2007 12.54 - peruskoulu 

Joo - tää ei ollu meikäläisen viikko! Eka se mummonkortti, sit yks valitus liikkanumerosta yhdeltä isältä (tullu toki jo kesäkuussa, mut reksi sano nyt siitä mulle):" "Tyttö sai liikuntanumeroksi 8 ja harrastaa sentään jalkapalloa. Eikö se ole kohtuutonta!"? - eli pitäiskö kaikille fudiksenpelaajille antaa automaattisesti 9-10 numeroksi!
No-ei tämä vielä tähän jää: keskiviikkona alotin liikuntatunnin klo 10.20 yleisurheilukentällä (silloin ei vielä satanut, enkä kuuntele radiota kesken työpäivän, että olisin saanut varoitukset). Murkkuikäiset 8-luokkalaiset tytöt valittivat kaikesta mahdollisesta heti päästyäni paikalle. Lähetin "varusteettomat" tytöt kävelylenkille ja muiden kanssa aloitin tunnin. Melko pian alkoi satamaan ja lopetin tunin kesken yhdessä poikien liikunnanopettajan kanssa. Sovittiin nopeasti että lähden koululle (autolla) ilmoittamaan seuraavalle ryhmälle, että eivät lähde kentälle sateen vuoksi ja miesopettaja jää pitämään pukukoppiin sadetta oppilaiden kanssa. Tytöt olivat lähteneet kuitenkin kävellen tai osa pyörillä kotiin/koululle ja ilman muuta he kastuivat täysin!
Eräs tyttöoppilaan äiti ole lähettänyt luokanvalvojan kautta viestin, että vaatii minulle rangaistusta kun olen pakottanut oppilaat kentälle ja he ovat kastuneet, lisäksi olen ITSE AJANUT AUTOLLA KOULULLE - joka hänen mielestä oli tosi törkeää!
VOI V______ mä sanon!!! Kuinka mä voin osata ennustaa että se on vuosisadan ukkoskuuro, en mä nyt mikään fakiiri kuitenkaan ole! No, taas tänä aamuna sitten reksin kansliaan asian tiimoilta puimaan mitä vastataan äidille! Rehtorikin oli aika touhtunut asiasta - kaikenlaiseen sitä tuhraantuu aikaa!
Antakaa tauko ja pitkä sellanen - mä en jaksa - onnex on viikonloppu!

Lue kommentit (6) | Kommentoi

Ryhmäytymistä..

suoppi22 - 16.08.2007 20.45 - peruskoulu 

Tänään oli luokkani "ryhmäytymispäivä" nuorisotyöntekijöiden kanssa. Heterogeeninen joukkomme selviytyi kaikista tehtävistä hyvin ja osasivat asiallisesti tehdä ruokaakin koko porukalle! Itse saarnasin suu vahhdossa vastuuta vanhemmille viimeisen puolituntisen ja toivottelin heillekin "hyvää yläastetta!".
Huomenna koeajamaan Maritan mopoa, huippua!! Saa nähdä syntyykö kaupat??

Lue kommentit (1) | Kommentoi

7 B

suoppi22 - 14.08.2007 16.21 - peruskoulu 

Olin kuullut huhuja, että saan koulun tulokkaista "vaikean" luokan. Tänään (vielä) luokkani käyttäytyi mainiosti, mutta eka päivä aina vähän jännittää. Joka yläasteen luokassa on seuraavat stereotypiatyypit (niin myös minun, näin 3 tunnin tuttavuuden jälkeen):
- pari kikattavaa tyttöä (löytyi - ne tuplaajat)
- yks nörtti poika (kesän paras muisto: oli ladannut koneelle uuden pelin ja pelannut sitä) - käsi pystyssä koko ajan ja vähän tyhmiä kysymyksiä all the time!
- muutama hilajnen tyttö: ei jäänyt kasvot eikä nimi mieleen
- Luokan johtaja poika: istui rohkeesti eturivissä ja tuli viime tippaan joka kerta välkältä, hitusen myöhässä.
- Urheilija: jääkiekkoilija poika, tytöt eivät tuo heti lajiaan esiin.
Siinäpä ne mitä mieleen jäi omasta luokastani.
Ihan hyvin meni, paljon asiaa joita ne ei kuitenkaan muista. Torstaina kerrataan viimeistään kun meillä on ryhmäytymisharjoituksia!

Lue kommentit (3) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu