EI VOI OLLA TOTTA!

suoppi22 - 28.03.2007 22.18 - aikuisopiskelu 

Oli hampaat pudota suusta kun luin äseken naissalibandy.net:n jutun äsken! Tapanilan Erä se vaan jaksaa yllättää!!! Urheilukanava on tarjonnut yhtä naisten finaalipeliä näytettäväksi telkkarissa jos SSV; miehet tiputtaa Trackersin suoraan kolmessa ottelussa.Yllättäen Erän valmennusjohto on antanut pelaajiston päättää kuinka tehdään, sillä tämä mediamahdollisuus naisille olisi tarkoittanut myös että Keppanan pelipäivää olisi muutettu pelattavaksi 1.4 (alustavan suunnitelman mukaan peli pelataan 2.4)! Pelaajisto on päättänyt mennä alustavan suunnitelman mukaan ja saaamme jäädä odottamaan seuraavaa armonpullaa!
Tiedän, että siellä on ajateltu palautumisaikaa, matkustusaikaa jne, mutta silti - onko sitä media-aikaa mietitty ollenkaan? Kitistään ja kitistään, että miksi naisten pelejä ei näytetä tv:ssä, no ei tarvi enää miettiä! Tämä oli jo toinen kieltäytyminen ottelun televisioinnista!
Kuinka me ikinä saadaan vietyä tätä naissalibandyä eteenpäin jos suhtautuminen mediaan (sen kerrankin ojentaessa kättä) on tälläistä! Lapsellista! Omaa napaa tuijotetaan ja viis siitä kuinka lajia viedään eteenpäin! Erän valmennukselta mielestäni myös munaton ratkaisu, anteex nyt vaan!Muistaakseni nimenomaan sieltä suunnalta on tullut kommenttia siitä kuinka seurojen, valmentajienja koko salibandyväen tulisi osata keskustella avoimesti, olla  yhteistyökykyinen ja viedä YHDESSÄ TÄTÄ LAJIA ETEENPÄIN! Joopa joo! Hoh hoijjaa!

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu