Millä silmällä?

tatipensio - 31.03.2005 09.31 - televisio trendit 

Nyt sitten kotimainen Sillä Silmällä tuli ruutuihin. Kovaa hehkutusta ja ennakko-odotukset alhaalla, luonnollisesti. Suurin asia jota odotin oli budjetin suuruus. Alkuperäisessähän rahaa poltetaan reippaasti (sponsoreita on helppo saada), Suomessa tilanne on varmasti toinen. Ja siltähän se näytti. Sokokselle mennään yhden vaatemerkin kohdalle ostoksille, talossa tehdään vähän maalausta ja vaihdetaan verhoja, ehkä pari sohvapöytää siihen sitten lisäksi. Se siitä. Varmasti paransi tämän henkilön elämää runsaasti!

Ja ah ihanaa miten Tommy osasi koko ajan kysyä "miksi?" Miksi on kengissä vielä hintalapun naru, miksi on kaksi samankuvioista kravattia, miksi miksi miksi. Ja niin tylsistyneen oloisena vielä. Innolla odotan jatkuuko ensi viikolla sama touhu. Enkä pidätä hengitystäni.

Kommentoi

Uusi homosarja?

tatipensio - 24.03.2005 09.07 - televisio urheilu 

Viime päivinä on ilmestynyt kadunvarsimainontaan uusi mainos. "Kenen saunaan poika päätyy" mainos kyselee. Kyseessä lienee joku uusi homosarja selvästi?

Sarjassa varmaankin kisaillaan nuoren pojan suosiosta erilaisissa tehtävissä ja katsotaan kuka lopulta saa poitsukan saunaansa. Mietityttää vain näytetäänkö myös saunan tapahtumia tässä sarjassa...

11.04.2005 - Näköjään tästä asiasta on ollut jopa äänestys eräällä foorumilla. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Jyväskylään olisi menossa. Mutta kenen kanssa?

Kommentoi

Radio Sputnik

tatipensio - 23.03.2005 09.33 - radio 

Nyt vasta huomasin, että Radio Sputnik kuuluu Turussakin. Aina matkalla sinne (ei, en huvikseni sinne menisi) on kuuluvuus katkennut ja tullut vaihdettua kanavaa, vaikka sitä on jo vuoden lähetetty tuollakin päin. Ensi kerralla pitää kyllä katsoa että saa kuulumaan.

Radio Sputnik kuitenkin on paras radiokanava mitä olen löytänyt. Ei typeriä teinejä, ei typeriä juttuja, hyvää nykypoppia, jota ei välttämättä ostaisi, mutta työpäivästä tekee mukavan. Tuleehan samat biisit tietysti päivästä toiseen mutta jostain syystä melkein kaikki biisit ovat hyviä, joten se ei haittaa. Ei ole typeriä örisijöitä selittämässä kanavatunnuksia, ei naurettavia pällejä keksimässä tikusta asiaa, ei mitään. Vain hyvää ohjelmaa.

Pitänee kuitenkin sanoa etten ymmärrä venäjää vielä paljoakaan, joten voihan siellä jotain tyhmääkin olla, mutta päivisin ainakin hyvän musiikin osuus lähetysajasta on niin suuri ettei paljoa haittaisi. Muilla kanavilla ei tällaiseen olla päästy mitenkään. Saisivat ottaa oppia, vai olenkohan niin poikkeava ettei kannattaisi.

Kommentoi

Supermalleja haetaan

tatipensio - 11.03.2005 21.20 - televisio trendit 

On kovin huvittavaa seurata samaan aikaan jenkkien supermallihakua ja suomalaisten vastaavaa viritelmää. Jenkkilässä kilpailemassa on oikeita naisia, jotka tietävätkin alasta jotain ja oikeasti haluavat sitä. Suomessa kilpailemassa on nuoria tyttöjä, jotka eivät oikein tiedä mitä koko homma on tai kiinnostaako se edes.

Pelkästään ulkomuotoakin katsomalla näkee suuren eron: jenkit ovat sentään jonkun kokoisia, muutakin kuin luuta ja nahkaa. Suomalaiset taas ovat sitä tyypillistä langanlaihaa blondia (okei, pari on tummahiuksisia sentään). Minulle ei ainakaan näillä kotimaisilla yrittelijöillä paljoa tavaraa myytäisi, eihän niitä juuri jaksa katsoa, vaikka ihan kauniita tyttöjä sinänsä ovatkin. Jenkkiporukassa sen sijaan on sitä oikeaa tavaraa.

Hassua, kerrankin jenkkilässä jokin on paremmin...

Kommentoi

Get down, stay down

tatipensio - 06.03.2005 22.06 - televisio viihde 

Pitihän sitä vilkuilla SubTV:n hurja uutuus, Get Up, Stand Up. Kuten arvelinkin, kyseessä oli sitä samaa hurjan hauskaa ständappia jota Suomesta löytyy runsaasti. Eli siis sitä joka ei oikeasti ole hauskaa eikä naurata, ellei ole toitotettu että tämä on hauskaa ja yleisöä juotettu sopivaan tilaan.

Kai tuosta joku jotain saa, tämä täti ei ainakaan nauranut millekään. Jostain syystä kotimainen huumori ei muutenkaan pure, ehkä en ole jämähtänyt viisivuotiaan tasolle vaan kaipaan vähän enemmän älyä huumoriin.

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu