Rasittava Rautiainen

tatipensio - 17.02.2008 12.32 - televisio 

K-70 -ohjelmaa vetävä Rautiainen ärsyttää kovasti. Ei muuten ole ikinä ärsyttänyt, eikä niissä kohdissa jossa on oma itsensä ja puhuu. Mutta ne selityspuheet päällä. Onko pakko vetää ne niin tönkösti ja suoraan paperista? Voisi vähän luontevuutta olla eikä noin vaikeasti höpistä. Hankalaa katsoa ohjelmaa kun karvat nousee pystyyn moisesta tankeroinnista.

Kommentoi

Miksi huippu-urheilijoiden avio-onni ei kestä?

suoppi22 - 08.02.2008 18.12 - viihde 

MTV3 sivut otsikoi noin... tuohan on vanha juttu: Sitä on aikoinaan mietitty Kurrin, Tikkasen ja lähivuosina Myllylän kohdallakin. Nyt listaan liittyi Häkkinen (Mikallahan oli alkoholi-/avioliitto-ongelmia jo heti F1 uran jälkeen). Saapa nähdä milloin Selänteen Sirpa pistää paperia liikkeelle??? En toki toivo sitä heidän kohdalleen, mutta eikö se ole jo aika odotettavaa?
Jännä juttu, mutta en muista et tuota olis muuten mietitty aikoinaan Nykäsen Matin kohdalla...Miksköhän?? Masa-Hiiri on ehtiny menee aika monesti naimisiin ja siinä samalla erotakin.
Mutta itse asiaan: Avio-onni ei kestä siksi kun huipulla ollut urheilija lopettaa, alkaa olemaan oikeesti kotona enemmän kuin 100 vuorokautta vuodessa.Yhtäkkiä huomataan miten helkkarin tylsää se "leikitään kotia" - leikki onkaan; pyykinpesu, vaipanvaihto / yleisesti lapsista huolehtiminen, ruoanlaitto, kaupassakäynti, siivous jne jne...
Alkaa pärstäkerroin tympäännyttää; ei hotellielämää, ei joukkue-/tiimikavereita ympärillä joiden kanssa pystyy vaan heittään mukavaa läppää, ei leirejä josta soitellaan kotiin ja lähetellään lentosuukkoja. Yhtäkkiä kaikki onkin todellista...sitä ei oo vaan tajunnu kun on eläny omaa uraa - uhrannu toki siihen paljon, mutta niin on vaimokin!!Onhan se kivaa lapsistakin saada iskältä reissun päältä aina tulkkuja - iskä kun on sen reilut 200 päivää aina maailmalla...ehtii samaan aika monta mukavaa pakettia. Joskus tietty olis kivaa varmaan viettää aikaakin koko perheen kesken...Ei ne vaimotkaan kaikkee kestä.

Kommentoi

Radioiden non-stop

tatipensio - 07.02.2008 17.29 - radio 

On se niin hienoa kun Radio Aaltokin on oppinut mitä non-stop tarkoittaa. Viime viikonloppuna tuli hieno jingle jossa sanottiin "nyt 12 kappaletta non-stop." No, tuli yksi kappale ja heti sen jälkeen joku neiti-ihminen selitti pari minuuttia tulevia ohjelmia ja muita. Sitten tuli seuraava kappale ja sen jälkeen sitten taas maininta tästä "12 kappaleen non-stopista" ja jotain muita jinglejä. Ja sitten taas kappale. Ja sitten taas kerrotaan mitä kappaleita on soinut ja mitä tulee soimaan jne.

Ihmetyttää mistä sanakirjasta ovat keksineet non-stopin tarkoittavan jotain tyyliin "kappaletta ei keskeytetä kesken mutta kappaleiden välissä voi höpistä vaikka puoli tuntia mutta keskeytyksiä musiikissa ei silti ole." Samanlaista käytöstä on kuulunut muillakin asemilla.

Haloo, radioasemat. Onko niin hienoa hehkuttaa non-stoppia vai miksi sitä pitää hokea? Ja miksei niitä kappaleita oikeasti voi soittaa ilman mitään muuta välissä? Minä kysyn vaan.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Olenko mä kamala ihminen?

nienna - 03.02.2008 19.44 - televisio 

Subilla on nyt taas alkanut uudet American Idolit ja mä rakastan niitä alkukarsintoja. Se on kiva kuunnella kun jotkut on tosi hyviä ja kaikeista hauskinta on kun jotkut oikeasti luulee osaavansa laulaa ja ne on ihan surkeita. Mä en tiedä mistä se johtuu, mutta mulla tulee jotenkin hyvä olo kun Simon sanoo niille ilkeesti. Mä vaan tunnen suurta mielihyvää. Tarkoittaako se että mä olen kamala ihminen? Mä melkein hymyilen kun ne itkee. Mä en vaan voi sille mitään. Mitä mun pitäisi tehdä?

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu