Uudistetut sananlaskut osa 2.

suoppi22 - 26.08.2007 21.00 - viihde 

* Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.

* Kahden aina kalliimpi.

* Itseäni olen aina kiittänyt ja kiitosta on riittänyt.

* Odottavan aika on yleensä alle tunti.

* Tili tuli, tili meni. Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta?

* Parempi pää täynnä, kun kymmenen oksalla.

* Niin makaa kun sattuu sammumaan.

* Laatta on heitetty.

* Viina on viisaiden luoma.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Vaihtoehtoilta

suoppi22 - 25.08.2007 22.57 - ruoka 

Oli ihanaa herätä aikaisin tänään ja nauttia viikonlopusta: surffailin netissä ja varasin junaliput ens viikon virkamatkalle!Kämppä siivottiin ja pöytä katettiin, sauna päälle ja grilli läpöiseksi. Baby S. tuli kylään ja vietettiin vaihtoehtoinen ilta (ryyppämisen sijasta)!
Pelattiin Sportti Buzzia ja katteltiin tv;tä kunnes Rauha kysäs: "Mitä sitä ihmiset tekee lauantai-iltana muuta ku on baarissa ja ryyppää???? -Mennään keilaamaan!" Babyn ja mun katseet kohtas ja revettiin nauruun.!!KEILAAMAAN! "Mennään leffaan tai vuokrataan leffa!" - Hyvä idea, mut keskustaan olis turha yrittää autolla kun on Taiteiden yö ja Rauha oli oikeestaan jo tutkinut, että mitään hyvää vuokraleffaa ei olis tarjolla. "LEIVOTAAN!"
HÄH? Babyn kans meinattiin tukehtua nauruun. "Mitä me leivottais? - Tiikerikakku ja syötäis se taikina! - Haeppa ne sun reseptikirjat ja katotaan mitä leivotaan! Suklaaneliöitä!-Joo, hyvä idea, leivotaan niitä!"
Uskokaa tai älkää niin Baby ja Rauha leipoi pellillisen suklaaneliöitä! Niin kuohkeita ja niin hyviä! Kokeilkaa tekin tällaista vaihtoehtoiltaa, hauskaa ja leppoisaa!

Kommentoi

Radiosta tuttu ääni

suoppi22 - 22.08.2007 19.44 - viihde 

Hei toverit! Ettekö te kuuntele radioo? Meitsi oli tänään suorassa lähetyksessä (ihmettelin ku kukaan teistä ei tunnistanut mua!). Osallistuin pyynnöstä Voicen kisaan ja yritettiin Rauhan kans voittaa rahaa Thaikkulaan. Ei tärpänny, sillä Rauhalla oli väärä vastaus vaikka oli kuulemma pitkään sitä jo pohtinut! Huvittavinta tässä on se, että mä oikeesti pääsin läpi, rupes ihan jännittämään!Hassua!!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Elomessuilla

kebax - 18.08.2007 17.38 - viihde 

Kypsiä messumimmejä.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Haastattelussa Ray Ban!!!

suoppi22 - 13.08.2007 23.11 - viihde 

1. Ray Ban; olet hurahtanut golfiin täysin. Kerropa lukijoille mikä
siinä golfissa niin viehättää?
- No minä nyt olen aina ollut sellainen suupaltti ja golfihan tunnetusti on sosiaalinen tapahtuma. Niin tarkoitan vaan, että kun nämä normaalit arkipäivän keskustelut ja maratonpuhelut eivät enää riittäneet, löysin golfista uuden tavan käyttää keskustelutaitojani. Ja onhan se kiva, kun saa ostaa kaikkia uusia teknisiä välineitä, joilla voi huomattavasti parantaa peliä(seuraavaksi hankinnassa on upouusi vuoden 2008 draiveri! Kallein tietenkin).

2. Veikkaisin, että toinen intohimosi on saunominen, mistäs se juontaa
perunsa?
- Äidillä tuli lapsivedet saunaan..oiskohan niitä peruja sit...

3. Lienenkö oikeassa kolmannesta intohimostasi, karkeista? Jos sinun
tulisi valita kaupasta
a) suklaalevy
b) karkkipussi
niin minkä ottaisit?

- Molemmat+ jäätelön.

4. Miltä tuntuu kun ei tarvitse mennä treeneihin tänä kautena?
- aivan huippua, näkee kavereitakin useammin, hih!!!

5. Nähdäänkö Ray Ban valmentamassa tänä kautena?
- Epäilen vahvasti ettei nähä...

6. Mikä on paras kesämuistosi 2007?
- Kyllä se oli se Thaimaan reissu.

7. Jäikö jotain tekemättä tänä kesänä, mitä olisit halunnut tehdä?
Jos, niin mitä?
- Holari on tietty ollut tavoitteena ekasta pelikierroksesta lähtien, mutta kun on se draiveri puuttunut bägistä. Vai auttaiskohan vielä lisäksi ne Pingin raudat..?

Valitse ja perustele lyhyesti:

Jääkiekko vai golf?
- Golf ja uusien ihmisten tapaaminen

Poroa vai makkaraa?
- Poro on parasta!(Mutta ei se kuitenkaan tee makkarasta huonon makuista.)

Lappi vai Pääkaupunkiseutu?
- Täl hetkellä pääkaupunkiseutu, täällä kestää golfkausi pidempään.

Britney vai Madonna?
- Britney ehdottomasti!Tätä itsestään selvää asiaahan ei tarvii edes perustella.

Kotiruoka vai grilliruoka?
- Molemmat.

Punaviini vai Vodka?
- Punkku... vodka vetää mut vähän kireex.
- Seurajuomana punaviini myöskin sopii paremmin.

Kusti vai Posti?
- Posti.Vai veiskö Kusti ne postit...??

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Kesäjuhlat, Nummela 2007

suoppi22 - 12.08.2007 16.42 - viihde 

Huh, huh - selvisin hengissä!! Olin "Etanan" kanssa etukäteen pohtinut, että "Tuskin se meno siellä Nummelassa on kovin riehakasta, kaikki on kuitenkin 8 vuotta vanhenut viime kerrasta!" Joopa joo, väärässä oltiin - ei paljon vanhenemisen merkkejä näkynyt muualla kuin ryppyjen määrässä!!
Perjantaina ilta meni rauhallisesti siihen asti kunnes baarinpitäjät alkoivat pitää omia henkilökunnan bileitä kellarissa. Huomasin vanhana kettuna poistujat ja suuntasin itsekin kellarin uumeniin. Fisutarjoiluthan siellä oli käynnissä! "Birgitta" ja allekirjoittanut löysivät kirppiskassit ja vaatetimme koko henkilökunnan uusiin asusteisiin. Meidät kuitenkin yllätettiin kellarista juuri kun olimme tulossa näytille hienoissa asusteissamme.
Ilta jatkui rantasaunassa "Ray Banin" tuskafestareilla!! Löylyt oli yhtä kovat kuin osasimme arvata, onneksi järvivesi viilensi hiukan, melkein kärventynyttä ihoamme. Pahin rasti oli kuitenkin suunnistaminen pilkkopimeässä takaisin talolle!!!Huhujen mukaan reitti oli ollut tosi vaikea kaikkine kantoineen ja kivineen. Lähtöhetkellä "Marita" näytti "uimahypyn" järveen, tismalleen samasta paikasta kuin vuosia sitten!!Kuusenoksat eivät tällä kertaakaan pysäyttäneet harha-askeleen ottanutta "Maritaa", mutta matka keskeytyi hieman ennen järveä tälllä kertaa: "Kunnossa ollaan!" - kuului alhaalta ja kaikki huokaisi helpotuksesta!!Rento kierähdystyyli säästi Maritan suurimmilta vammoilta (tänäkin vuonna).
Vinyylitanssit pidettiin toisessa kerroksessa entiseen malliin. "Passi Rosita" ei ollut tyytyväinen "Hella 6;n" musiikkiin, mutta parketti oli täynnä tanssijoita anyway. "Rauha" sai kuunnella Myrskyluodon Maijan toivekappaleena ja PirttiHirmukin taisi breikata suomipopin tahtiin (muistaakseni). Enrique, Ray Ban ja Birgitta jäivät väsymyksen vuoksi tansseista paitsi.
Lauantaiaamun valjettua Birgitta ja Mama olivat lämmittäneet saunan. Kävimme heittämässä krapulan veteen ja kellarin kautta haimme jo uutta nousua. Jotkut sen kiitettävästi saivatkin esiin!! Päivä oli mitä loistavin nurmikolla löhöilyyn, traktorin kunniakierrokseen, flip cup-kisaan ja paraolympialaisiin. Savustettu lohi&uudet perunat oli ihana lounas, kiitokset kokeille vielä kerran. Alkuillasta saunoimme toistamiseen ja muutamat (siis hyvin harvat) kömpi jo aikaisin punkkaan nukkumaan. Yökuunnelman mukaan saunalla oli Etana ja Ray Ban ottaneet tirsat ja polulta oli löytynyt maantiekiitäjä Sinikka  nukkumasta!! Kaikki kuitenkin pääsivät saunalta ja polulta talolle. Houkuttelevin peti oli eittämättä Enriquen huopasänky, tyynynä-rullalla ollut matto. Liekö Enrique odotellut vinyylitansseja?? Se oli jotenkin niin hellyyttävän näköinen! Mikke oli käynyt yöllä pelastamassa kännyköitä ja iPodin vesisateelta, sai kiitokset omistajiltaan.
Huippuhauskaa oli! Nyt on pakko rauhottua, sillä arki alkaa!Kesä 2007 alkaa olla paketissa. Kelit jatkuvat upeina - hyvä niille, joilla on lomaa jäljellä. Mulla seuraavan kerran 2 kk päästä, silloin pääsemme mökkeilemään jälleen. Tytöillä oli menny hienosti uudessa hoitopaikassa, saavat mennä sinne toistekin - kiva, taas yks paikka lisää.
Ei muuta kuin: Oikein mukavaa työviikkoa kaikille!!


Lue kommentit (3) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu