Viikko vielä..

suoppi22 - 20.04.2007 13.06 - viihde 


Mä oon suggestoinu (vai miten se sanotaan) itseni vielä viikon mittaiseen terävään työntekoon ja sitten vappuna "hengähdän" (saa kai sitä siksikin kutsua?) oikein kunnolla!
Oikein odotan vappua jo! Mitkäköhän päivät sitä sitten "hengähtäis"?
Taas joutuu sohvaperunaksi kun lätkän MM-kisat alkavat! Eilinen peli (Eurohockey) ei kyllä suuria vielä luvannut, mutta maalivahtipeli näyttäis olevan kunnossa. Peltosen Ville väläytteli pelimiehen merkkejä aika-ajoin, mutta hänen esiintymisessään siviilit päällä näkyy jonkinlainen totituus johon olen kiinnittänyt huomiota. Taitaa se putkareissu vetää kokeneen miehen vakavaksi vieläkin... harmillinen asia mukavan ja fiksun tuntuiselle miehelle ja kuten hän itse haastattelussa sanoi "ei ole minulle tyypillistä käyttäytymistä" - sitä mieltä minäkin olen. Ville on muuten kuuden laudaturin oppilas Märskystä - miettikääs sitä!!!!

Kommentoi

"Töissä"

suoppi22 - 14.04.2007 22.25 - viihde 

Olin tänään vetämässä kerho-ohjaajakurssia maalaiskunnassa. Kurssilla oli 9 miestä ja päivä meni aika leppoisasti heidän kanssaan. On se vaan mukavaa "pitää oppituntia" välillä aikuisille ja motivoituneille sellaisille. Yllättävä piirre heistäkin kyllä löytyi... yksi suunnittelee harjoitukset paperille ennen treenejä ja loput miettii sen vaan päässä ja "vetää aina suurinpiirtein saman kaavan mukaan." No ei tarvi varmaan ihmetellä jos junnut lopettaa harrastuksen...?? No, tuo asia heille tuli kyllä selväksi, että ensi kaudella jokaisen tulee suunnitella harjoitteet paperille ja siellä tulee olla mietittynä jokin punainen lanka läpi kauden!!
Kärppälauma jatkaa varmaan bileitään edelleen. Jossakin lehdessä oli, että jätkät juhlii yli viikon! Huippua! Ilta-Sanomien ja Iltalehden sivuilla oli hauskoja bilepätkiä...käykääpä katsomassa miten se Raksila oikein räjähti! Onhan siellä yksi naiskiekkoilijakin kerännnyt huomiota, siitäkin löytyy viedoklippi!
Huomenna saattaa ratketa myös miesten salibandymestaruus. SSVn johtaa voitoin 2-0 Tampereen Classicia vastaan. Saa nähdä saako Kurre Pasilan halliin väkeä ja tunnelmaa ja soiko miehen kitara jo huomen illalla?!
Jälleen tulosvetoa siis...SSV-Classic?

Minä sanon 7-4 SSV Mestariksi jo huomenna!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Pääsiäinen munankuoressa

suoppi22 - 11.04.2007 08.52 - viihde 

No niin - munat on syöty ja Pohojosessa käyty! Kelejä riitti laidasta laitaan! Vielä innostuttiin valloittamaan mökkikunnassamme paikallinen baari breikkaamalla ja muutamalla karokebiisillä! Yleisö (kaikki ne 6) innostu yhdestä kappaleesta niin, että lava täyttyi tanssijoista! Sen sijaan minun breikki oli sen verran erikoista heilumista, että ruokailijoilla meinas mennä ruoat väärään kurkkuun!
Oli se vaan ihan tulla taas kotiin sen helevetin pitkä ajomatkan jälkeen ja aloittaa taas normaalirytmi! On tuo lomalla oleskelukin aika rankkaa vai mikä Sinikka?
Siellä on osa kavereista vetäny keittoo oikein kunnolla... juttuja kuullu...!! Sinikkahan voi vähän kertoo "omin sanoin" omasta pääsiäisestä!!!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Nine Inch Nails, here I come!

symbiatch - 10.04.2007 19.28 - musiikki 

Täällä sitä istutaan Jäähallissa odottamassa keikan alkua. Vuosia on tullut odotettua tätäkin, toivottavasti ei ole pettymys. Mutta tuskinpa on.


No olihan se toisaalta pettymys kun on 13 vuotta kuunnellut tuota musiikkia ja pääasiassa tykästynyt vanhempaan kamaan. Soittivat jopa pari biisiä joita en muista ikinä kuulleenikaan (tulevan sinkun lisäksi).

Mutta Hurt oli nätti. Todella nätti.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Personal request for all my Russian comrades

mirggi - 09.04.2007 14.23 - musiikki 

I was in Санкт-Петербург a couple of years ago and I saw on MTV a video for the song Хуямба by Ленинград. If anyone has a nice quality version of it, please let me know. I would really appreciate it.

Lue kommentit (6) | Kommentoi

Sallaattia, lihhaa ja pottumuusia!

suoppi22 - 06.04.2007 18.15 - viihde 

Vajaa 8 h ajettiin eilen tänne Pohjoiseen! Keliä oli jos jonkinnäköistä; keväisestä talviseen jouukorttimaisemman! Ajoittain tie oli peili kirkas ja vauhtia piti pudottaa reippaasti että auto pysyy raitilla! Poliiseja oli riittävästi tutkailemassa liikennettä!!
Yllätyshyökäys mökille ja siellähän rakas veljeni oli mukavasti vauhdissa!Aamulla taivas valkeni pivettömänä ja aurinko paistoi ihanasti! aamupala oli karsee; suolakurkkuja, paahtoleipää, jahtimakkaraa ja voita. Juomaksi kahvia (ilman maitua), jäätynyttä limua tai vishyä! Joo-jäi väliin sitten multa se syöminen!
Ei muuta ku eteenpäin 70 km ja päästiin saunaan ja ihnaa lounaspöytään! Pikkasen paremmat tarjoilut tarjosi siskoni!!Lue otsikko...
Hyvää pääsiäistä kaikille!!

Lue kommentit (1) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu