Arvatkaa..

suoppi22 - 27.01.2007 20.38 - viihde 

Lunta on tullut hirveesti! Olin aamusta 1.5 h lumitöissä ja sain naapurin mummolta kehut kuinka reipas olen! Olihan siinä hommaa - koko taloyhtiön lumityöt kun tein!
Otsikkoni kysymys liittyy kiipeilyyn. Arvatkaapa kuinka paljon 1.5 h kiipeily kuluttaa kaloreita ja mikä oli syke korkeimmillaan? Vastauksen saatte kun mahdollisimman moni blogini lukijoista on arvannut. Niitä täytyy löytyä ainakin viisi!! Palkinnot ovat mahtavat! Joten aina kannattaa yrittää!


Lue kommentit (8) | Kommentoi

TV-maksu nettiliittymästä?

symbiatch - 23.01.2007 12.15 - kuluttaja televisio 

Maxinetti on nyt julkistanut TV-palvelun kaikille nettikäyttäjilleen. Pelkkä selain riittää ja vapaat kanavat näkyvät. Tämä herättää mielenkiintoisen kysymyksen: mitenkäs TV-maksu?

Lain määritys:

televisiolla [tarkoitetaan] televisio-ohjelmistojen vastaanottoon ja seuraamiseen tarkoitettua laitetta tai laiteyhdistelmää;
television käyttämisellä [tarkoitetaan] televisio-ohjelmien vastaanottamista televisiolla taikka television pitämistä tai säilyttämistä siten, että se koska tahansa on vähäisin toimin käytettävissä televisio-ohjelmien vastaanottamiseen

Tietokone ei sinänsä ole tarkoitettu televisio-ohjelmien vastaanottoon, mutta mahdollistaa sen. Pitänee kysyä Viestintävirastolta miten asia on, joutuvatko pian kaikki Maxinetin asiakkaat TV-maksun piiriin vaikkeivät ikinä katsoisi televisio-ohjelmia eivätkä omistaisi muuta katseluun tarkoitettua laitetta.

Lue kommentit (2) | Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu