Mukavaa luettavaa...ja arpajaiset!

suoppi22 - 08.02.2007 21.02 - viihde 

Mukavaa iltalukemista ilmaiseksi saa kun pitää oppilaille terveystiedonkokeet ja korjaa niitä sitten iltaisin!!!Huh, huh - ei sais nauraa, mutta joillekin vastauksille on vaan pakko! Harmi, että meillä opskilla on se vaitiolovelvollisuus jota on noudatettava... olis muutama hyvä juttu teille!Niistä sais muuten mahtavan kirjankin ja se olis kyllä parempi ku ne vistikirjat joita kirjakaupoissa myydään.Mä kyllä alan keräämään niitä "parhaita vastauksia" ja eläkepäivillä teen kirjan niistä - sitten niillä kirjarahoilla matkustan Thaimaan paratiisiin! Mä muuten oon siellä jo ens joulunakin (siihenhän on vaan n.10 kuukautta)!! Yksi mun unelmista on toteutumassa-mutta ei nielaista ennen ku kaikki on ihan selvää.. Onhan siinä vielä ainakin kaksi karvaista mutkaa matkassa! Te kaikki mun ystävät, ketkä käytte täällä blogissa, niin voitaiski järjestää ARPAJAISET, että KUKA TEISTÄ SAA TYTÖT HOITOON ENS JOULUNA!?Kaikki halukkaat vois käydä ilmoittautumassa, vaikka ihan vaan nimimerkillä tänne!!!Joo, tehään sellanen juttu, eli mä jään odotteleen kuinka monta halukasta tulee ja sit arvotaan se onnellinen voittaja!!Hoitopalkkioksi sais vaikka tuliaisia (huom:MONIKOSSA) Thaimaasta!
Kaikki mukaan siis... kannattaa!

Lue kommentit (2) | Kommentoi

Tasapeli, mutta ei sovittu juttu!

suoppi22 - 06.02.2007 13.54 - viihde 

Huh, huh-nyt alkaa palautumaan viikonlopusta, paitsi nuhan sain TAAS!
Wau, mikä viikonloppu! Rasva Rositan synttärit muistetaan kyllä aina!
Lauantaina kokoonnuimme hallille kaikki klo 18 ja alkoi varsinainen show.
Varusteita sai lainata ne joilla niitä ei omasta takaa ollut ja niillä joilla oli - naurettiin, että kuinka vanhoja tai milloin niitä oli viimeksi pidetty päällä!
Kiekkoilijat olivat auttavaisia ja jelppasivat ensikertalaisia pukemaan kamat päälle (siellä kun oli harttaritkin aluksi väärinpäin). Koutsi piti taktiikkaluennon, josta kaikki ymmärsivät kai jotakin, peli oli ainakin sen näköistä, että kukin ymmärsi sen omalla tavallaan!
Omalta kohdalta täytyy sanoo, että juuri itse Areena ei sokaissut minua vaan se, että pleksi oli suurimman osan ajasta huurussa (varmaan edellisillan "jäykät" tukki sen pienen happireiän) ja katse oli varmasti jäätä kohti koko ajan! Sain mä yhden syöttöpisteen kerättyä kuitenkin, pidän sitä saavutuksena!
Rankkuskaba oli lähinnä yleisön (minkä yleisön) viihdyttämistä, mutta pari tyyppiä osas jopa maalinkin tehdä!Pelihetki päättyi yhteiseen joukkukuvaan ja omiin muistikuviin. Jokaisellahan ne oli otettu eri kulmista ja eri aikaan..
Saunaan oli vaarallista mennä sillä " Löylyjen Kuningatar" valtas sen ja saunotti kaikkia ketä sinne vahingossa samaan aikaan eksyi. Jälkipelit pelattiin siis kuumissa tunnelmissa!
Parhaan pelipaidan tittelin voitti ansaitusti Sinikka jolla oli Hämeenlinnan Tiikereiden ikivanha pelipaita! SE OLI HIANO!
Bileet olivat jatkuneet aina aamutunneille asti, ja niistähän me muut olemme kuulleet vain huhuja, mitä kaikkee on tapahtunut. Kuulemma "tärkeät keskustelut" on ollu aina sunnuntaina iltapäivään asti sillä kukaan näistä bilehileistä ei pystyny vastaamaan ees puhelimeen!!!!!
Puolitoista viikoa enää hiihtomatkaan, toivottavasti saan flunssan selätettyä sitä ennen!


Lue kommentit (2) | Kommentoi

suojakännistä selvitty?

suoppi22 - 03.02.2007 16.31 - viihde 

Nyt on suojakännit vedetty ja peliki alkais kohta, huh-huh!Uskon, että porukka on aika hapekkaassa olotilassa ku Areenalle kuka mitenkin pääsee. Drinkkejä tuli vedetty jos jonkin väristä, kokoista ja makuista-hyi!Paras oli kyllä "Du gamla du fria" drinksu, joka vei ansaitun voiton kisassa!
Otteluennakko oli hauskaa luettavaa, tässä muutama ote siitä:
Lauantaina luvassa kolmen V:n ottelu -Team Anneli vs. Tesoman Fetisovit


"Huomenna käydään LänsiAutotallissa kauden kuumin kissatappelu, kun taitojoukkueena mainetta niittänyt Team Anneli saa vastaansa fyysisen kontaktin ystävänä tunnetun Tesoman Fetisovit. Ennakkosuosikkia ottelusta on turha hakea, sillä sen minkä Team Anneli voittaa taidossa häviää se puolestaan tahdossa. Lopputulos jäänee epäselväksi kaikille, joten siksi peliä ei ole huolittu Veikkauksen vedonlyöntilistalle. Tesoman Fetisovit on saanut jalkeilleen nälkäisen ryhmän ja lähtee hakemaan voittoa verenmaku suussaan. "Ottelu tulee loistavaan saumaan, sillä koko kakkoskentällisemme kärsii vakavista PMS-oireista ja se onkin meidän ärhäkin aseemme", Fetisovien pääkäskyttäjä toteaa. "Hella 6" johtama viisikko aikoo kuulemma pistää verta pakkiin mikäli peli ei suju heidän haluamallaan tavalla. Laituri ja ketjun kolmas, mutta ei heikoin lenkki, "Koukkusormi" on juuri vapautunut toimintakiellosta annettuaan edellismatsissa Team Annelin ykköspakki "Juustokakulle" oppitunnin jota kukaan ei vieläkään muista. 'Annoin sille korvapuustisen ja viimeistelin näyttävällä leuka-koukulla', Koukkusormi lataa ja vakuuttaa että Fetisovit luistelevat kissanselkä kaarella. Kolmikon täydentää "Tuhatjalka", joka vastaa ketjun vauhdista. "Jätän pelinäkemyksen, kuviot ja maalinteon muille, mun rooli on tää vauhdin- ja hauskanpito", kevytpitkä hyökkääjä toteaa.
Ottelun tuomitsee 'Seppo Mäkelä' . "Annan kaikille heti alkuun käytöskympit sano opettajat mitä hyvänsä, prkkkele. Ja "PlayStatonin" nimi on jo valmiina otteluraportissa, nyt pitää vaan keksiä sille sopiva rangaistus!".

Huomenna sitten lopullinen otteluraportti!

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu