YleX Aamu tympii taas

tatipensio - 10.05.2007 10.27 - radio 

Tänään meni yli YleX Aamun juontajien typeryydet niin lähetinpä vähän palautetta. Katsoo tuleeko mitään kommenttia, itse en tuota kuuntele ellei ole pakko (autossa työmatkalla mies kuuntelee monesti).


Aiemminkin jo kuunnellut älyvapaata höpinäänne mutta tänään meni Marjan jutut niin yli että pakko on laittaa palautetta.

Puhuitte vapaaehtoisista eläkevakuutuksista. Mikähän jatkuva mielenhäiriö saa ihmisen ihmettelemään miksi ELÄKEvakuutuksesta ei saa rahoja pois kuin vasta ELÄKKEELLÄ, tai muutama vuosi sitä ennen? Kai samalla logiikalla kotivakuutuksella pitäisi saada korvauksia autokolareista ja lemmikkivakuutuksen pitäisi korvata tulipalot?

Väittipä tyttönen myös että kun moisen ottaa, ei ole mitään mahdollisuuksia lopettaa säästämistä. Taas väärin. Senkun ilmoittaa ettei haluakaan maksaa niin siinä se. Itsellänikin on vakuutus johon maksan mitä haluan, milloin haluan. Jos en halua maksaa mitään vuosiin, en sitten maksa. Uskomatonta, eikö?

Myöskin tyttönen väitti osaavansa yhtä hyvin sijoittaa kuin ammattilaiset. Lyödäänkö veto? Laitapa kuules vuoden ajan 50 euroa kuussa vaikka kuvitteellisesti osakkeisiin, rahastoihin tai mihin haluatkin. Ja pyydäpä sitten 1-3 vuoden päästä selvitykset miltä tahansa eläkevakuutusyritykseltä miten meni. Voin lyödä vetoa että taitaa tulla vähän paremmat rahat ammattilaisilta.

Itse muuten sain ensimmäisten kolmen vuoden aikana tuplattua laittamani rahat. Hurjan huono tuotto, tiedän, pitäisihän sen tuplaantua joka kuukausi. Ja se MOTin "tutkimus" myöskin osoitti vain yhden asian: jos sinulla ei ole varaa laittaa rahaa säästöön, et myöskään juuri mitään saa. Mutta jos menet suunnitelman mukaan, raha kasvaa mukavasti vuosien saatossa. Eli mikä tässä oli ei-kannattavaa?

Ärsyttää oikeasti tuollaiset mukamastietävät ihmiset jotka kuuluttavat kuvitelmiaan ja harhaluulojaan maanlaajuisessa radiossa ja vaikuttavat ihmisten mielipiteisiin. Tietysti vastuu on kuulijallakin, mutta voisi nyt vähän käyttää päätään edes joskus. Surku vain että joka aamu Marjalta tulee ties mitä sammakoita pihalle, eikä Peltsikään pysty kaikkea korjaamaan.

Lue kommentit (1) | Kommentoi

Edullista namia (kai)

symbiatch - 02.05.2007 18.13 - ruoka 

Uskomatonta miten täällä voi olla järjettömän edullista ruokatavarat. Jopa turisteille suunnattu hypermarket tarjoaa 300 g leivoksen 1,50 eurolla. Ja Fazerin sämpylöitä saa 65 sentillä, Suomessa taitaa olla pari euroa paketti. Hienoa.

Kommentoi

Ruokaa Arizonassa

symbiatch - 02.05.2007 18.00 - matkustus ruoka 

Käytiin syömässä Arizonassa ja en suosittele kenellekään sekä alkuruuan että pääruuan syömistä. Sen verran isoja molemmat että ahtaa piti. Ranskalaiset ihan liian suolaisia mutta tosi kiva idea tarjota burger patonkina ja suolakurkut, sipulit jne erikseen. Pekonia oli runsaasti.

Kommentoi

Pet Shop Boys, ma tulen

symbiatch - 02.05.2007 07.53 - musiikki 

Täna ma lähen Tallinnasse ja käin Pet Shop Boysi kontsertis. Toivottavasti vaan sää suosii eikä ole ihan niin märkää kuin miltä vaikuttaa :P

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu