aika shittii.. :(

fou - 31.08.2006 04.10 - ravintolat 

oltiin tänään kaverin kans meidän vakio paikas, mutta eihän sielä paljon ketään populaa ollut jotain 15 henkee.. :( aivan vidun perseestä! voi että mä inhoon tota uutta baaria, joka on tullut tänne vähän aika sitten, kun se vie meidän kaikki asiakkaat.. Aika paha sanoo vaikka onkin ite töis baarissa, mutta aivan taatusti lopetan sielä, jos meidän vakio paikka joutuu lopettaan toimintansa! Sitä mä en enää kestäisi, kun on täs kuukauden aikan jo tarpeeks tapahtunu kaikkee muutakin mullistavaa.. Oikeesti mä oon ihan palasina ja toivois et heräis vaan tästä painajaisesta.  tässä vähän biisin sanoja lainaten mun tunteista: "pidä kiinni, jos jaksat pitää kiinni molemmat meistä tiesi, et tää tulee päättyy näin. Toivot että joku kantais sut kotiin ottais sut syliin ja kantais sut kotiin, pidä kiinni jos jaksat pitää kiinni molemmat meistä tiesi et täs tulee käymän näin, pidä kiinni, jos jaksat pitää kiiinni, molemmat meistä tiesi et täs tulee käymään näin.."

Ripsipiirakka - pidä kiinni (en ikinä haluais et tä kanta baari joutuu sulkeen ovensa, mut toivotaan parasta sille)  :)

Kommentoi

biisi hukassa

fou - 30.08.2006 17.40 - musiikki 

Tää on tosi turhauttavaa kun yrittää muistella et miten se yks biisi menee tai kuka sen laulaa, mut ei vaan saa päähän. Se soi siinä oc:n tunnaris se suomalaanen, jos joku tietäis mikä se on? vaivaa tosi pahasti, kun ei tierä sitä.

Taas toi päivien viemää voi eikä oikeesti saisivat ny antaa ilmi jo sen tappajan.. se on vaa nii hyvä sarja, ainiin joo se täydelliset naisetkin alkaa myös pian :) sitä on ootettu jo kauan.

jeps mut mä meen koittaa jos sais sen kaverin kiinni vihdoon..

Lue kommentit (1) | Kommentoi

BB

fou - 29.08.2006 22.52 - televisio 

Tuli justihin kattotua tota Big Brotherin toista tulemista ja voi sanoo että eipä ollu kovin kummonen, ainakin heti yks pärstä rupes nyppiin ja pelkkä sen puhetyylikin on todella rasittava, sais kyl häipyä sieltä talosta muualle. En kyl rupee kattoon tota, ensimmäänen oli paree tai no hyvä nyt vielä sanua mitään, mutta niin kauan kun se yks rasittava on sielä niin en varmahan katto.

Tää koko päivä on ollu aika masentava tai ei silleen kauheesti, mutta ei oo huvittanu tehrä juuri mitään ja sit ollu jotenkin yli väsynyt, mutta uni vaan ei oo tullu :(  voi hitsi unohdin ihan kokonaan tänään kattoa sen 4D nirsot naiset, se olis varmaan ollu aika mielenkiintonen kattoa.

Kommentoi

29.8.-06 Gm

fou - 29.08.2006 14.20 - ravintolat 

Eileen lähettii käymäs tuola jyväskylän Gigglin marlinis oli kyllä mukava reissu. Paikka nyt vaan oli kauhean sokkeloinen tai kyllä siinä humaltumisen asteessakin saattoi tuntua ihan vaikea kulkuiselta muutenki x) Kaverit hukku monta kertaa mikä positiivista on että onneks ne löyty illan päätteeks. Harmittaa tosi paljon kun sielä oli aivan yli pösö siis (söpö) kundi, mut eihän sitä numeroo nyt tietty muistanu ottaa :/ *kiroo*

Linkka matka kotio päin oli aivan kauhia, tai siis silleen kun nukku siin penkil jotenki aivan yli hämärästi jalatki vonksotti ihan hullusti :O ei kyl tajua miten semmoseenki asentoo oli ittensä saanu laitettua ja mikä kivinta oli koittaa nousta siitä sitte ylös ja joka paikkaa jomotti oli nukkunu huonos asennos yli kauan..

Nää aamut on sit aina niin mukavia baari-illan jälkeen että.. eikä varmaa yhtää huono olokaan o0o..  sen on kyl aika mystinen juttu että aina tulee ainaki yks mustelma, vaikka ei oo ees kolauttanu sitä minnekkää hmm. Onnistunu ilta oli joka tapaukses eikä tullu ees soiteltua noita "känniääliöpuheluita" joista saa aina kuulla myöhemmin :D

Kommentoi

 
Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |   kirjaudu